2777
2789
عنوان

میبینم که جمعمون جمع😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 140 پست
هموووون ، چرا هبچکی هیچی نمیگهههه😭😭😭😭همش اشکا میخوان بیان پایین دور و بر و میپام همش بینی گرفته ...

تو کلا همیشه دماغت اویزونهه🤣🤣🤣

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زِ بی آبی،ولی با ذلت و خواری پی شبنم نمیگردم =")

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو کلا همیشه دماغت اویزونهه🤣🤣🤣

هوووویییی😂😂

مهدیهههه بیا ی کاری کنیییم

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾

@عروس_کوچولو_17    

عروس کوچولو بیا ببینم اسمت چیه چند سالته؟😂چون هشتادی ای بیا😎

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
چکار کنیم؟؟

نمدددددد😂😭😭😭

@عروس_کوچولو_17     عروس کوچولو بیا ببینم اسمت چیه چند سالته؟😂چون هشتادی ای بیا😎

من 79 ام عشقم😂😂 19 سالمه😂😂😂 

بمیری😑😐😑🤦‍♀️

آمین😂😂

بزن روبیکس عشق ممنوع بببن😐عاخییی یادش بخیر😂بزن ببین خاطرات زنده شن😂

آمین😂😂 بزن روبیکس عشق ممنوع بببن😐عاخییی یادش بخیر😂بزن ببین خاطرات زنده شن😂

😐😐😐🤦‍♀️🤣

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زِ بی آبی،ولی با ذلت و خواری پی شبنم نمیگردم =")
من 79 ام عشقم😂😂 19 سالمه😂😂😂 

عهههه😂😂حالا عب نداره مهم اینه زیر بیستی😂من ۱۵ ام😎خرداد میشم ۱۶😎😎

عهههه😂😂حالا عب نداره مهم اینه زیر بیستی😂من ۱۵ ام😎خرداد میشم ۱۶😎😎

موفق باشی عزیزم😁😁 شیطنت ازتون میباره ب ولله😂😂