2777
2789
عنوان

میبینم که جمعمون جمع😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 140 پست
آمین😂😂 بزن روبیکس عشق ممنوع بببن😐عاخییی یادش بخیر😂بزن ببین خاطرات زنده شن😂

اول فندق خاله رو بدنیا بیار بعد بای بای🤣🤣

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زِ بی آبی،ولی با ذلت و خواری پی شبنم نمیگردم =")

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موفق باشی عزیزم😁😁 شیطنت ازتون میباره ب ولله😂😂

من به فدااات😂😂😂💗💗خب خب عروس کوچولو بگو بینم اسمت چیه؟😂

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
اول فندق خاله رو بدنیا بیار بعد بای بای🤣🤣

😂😂😂😂😂

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
دندون خرگوشی؟ اسمت در لوزالمعدم🤣🤣

همووون😂😂😂

من به فدااات😂😂😂💗💗خب خب عروس کوچولو بگو بینم اسمت چیه؟😂

اسمم عروس کوچولو😁😂هرچی دوست داری صدام بزن. اسم خاصی ندارم .مامان بابامم با اسمای مختلف صدام میزنن😂😂😂😂 هرکسی هرچی دوست داره صدام میکنه. یکی بگه ممد نگاش میکنم ممکنه منو صدا زده باشه😂😂

اونم الان مودونه🤣

من الان مودونم😂اما اسمش و هنوز نومودونم

نه بدون تو من میمیرم😭😭

من به فدااات عشقم😂😂من بیخ ریشتم فعلا نمیمیرم😂😂

من به فدااات عشقم😂😂من بیخ ریشتم فعلا نمیمیرم😂😂

😍😍🤣🤣

با تو نبودم که

با فندوق خاله بودم🤤🤤

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زِ بی آبی،ولی با ذلت و خواری پی شبنم نمیگردم =")