2777
2789

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب اقایی . مشاوره هاش عالیه. تازه تفسیر سونوگرافی هم رایگان انجام میده . در زمینه های مخلتفی میتونی ازش مشاوره بگیری  از جمله مامو گرافی  و نمونه برداری و... همچنین یه مقاله خیلی خوبی در زمینه انتقال کرونا از مادر به جنین  داره و میتونی مشکلات دیگه ای که داری رو برطرف کنی .حتما به سایتش یه سری بزن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام من در ١٨هفته تمام سونوی آنومالی اسکن انجام دادم که کیست کوروئید پلکسوس در دو طرف مغز دیده شده ب ...

سلام ببخشید نینیتون دنیااومده دقیق مشکل شمارودارم نینیتون سالمه؟سل فری یاامینونشدین

سلام عزیزم دکترت چی گفت؟چیکار کردی؟؟؟رسیک سندرم دان من ۱ ب ۱۶۵....

سلام گلم خوبی، شما بچتون سالم بدنیا اومده؟رفتین امینو یا سلفری؟؟ به خاهر منم ریسک ۱.۲۵۰دادن،توی غربالگری دوم، سونوهاشم همه خوبن فقط الان توی ازمایش گفته احتمال سندروم داون داره،حالش خیلی خرابه قراره عصربره پیش متخصص، خاهشا جواب بده 

برای منونینیم یه صلوات میفرستی❤از زایمان میترسم لطفا دعام کنین،
مایا عزیز، توصیه کلی به همه است.

سلام خسته نباشین من امروز جواب آزمایش غربالگری اولم رو گرفتم 

نوشتن ftee_b hcg عددش بالاس 

خطر داره مشکلی واسه جنین پیش میاد 

خیلی نگرانم

🙃لبخند بزن... فردا روز بدتری است!!!🙃. 
سلام خسته نباشین من امروز جواب آزمایش غربالگری اولم رو گرفتم  نوشتن ftee_b hcg عددش بالاس  ...

سلام خانومی منم تو غربالگری اول free beta بالا نوشته نتیجه شما چیشد دکترتون چی گف؟

من غربالگری دوم دادم منتظر جوابشم

سلام خانومی منم تو غربالگری اول free beta بالا نوشته نتیجه شما چیشد دکترتون چی گف؟ من غربالگری دوم ...

سلام خداروشکر مشکلی نبود، همون ازمایش تکرار کردم دکتر گفت همه چی خوبه

🙃لبخند بزن... فردا روز بدتری است!!!🙃. 
2810