2777
2789
سلام
من تازه آز مرحله دو رو دادم. بهم گفتن ناشتا باش. بعد از اینکه جواب آز اومد معمولا یه سونوی آنومالی میگیرن.

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با سلام.بچه ها من دیروز وارد 18 هفته شدم و سووی اموالی انجام دادم.جواب آزمایش nth رو که دید دکتر سونوگرافی گفت قسمت سنگرم داون نوشته اینتر مدیا ریسک و قصارش 1:1440 بود الان خیلی نگرانم و جواب آزمایش انومالی 14 شهریور معلوم میشه.کسی میتونه کمکم کنه و بگه این مقدار خطرناکه یا نه
خدا جونم شکرت واسه نی نی که بهمون بخشیدی.خودت واسمون حفظش کن.... میشه واسه سلامتی نی نی دوستام و من و مامان شدن بقیه دوستام یه صلوات بفرستین؟؟؟
2805
سلام سونوگرافی هفته37بمن گفت رشد طولی دست و پای بچه نسبت ب سن بارداری 4-5هفته کمتره.رشد طولی بازو و ران.توهفته19سه بعدی انجام دادم دکتر صانعی هیچ مشکلی نبوده .الان بنظرتون مشکلی هست؟بچم بدنیا اومده ظاهرا که سایز دست و پاهاش نرماله ولی بگی نگی طول بازو و رانش کمی کمتر هست اما نه ب اون حد که کسی متوجه شه.با این حساب حرف سونو و بعد تولد شما چ نتیجه ای میگیرید؟یعنی بچم دست وپاهاش کوتاه میشه؟توروخدا جواب بدید
سلام و خسته نباشید خدمت شما آزمایش تیروئید دادم زده 3.84 رنج نرمال زده 0.3 تا 6.2 واقعیت نگرانم
الهی سپرده شده توست خدای خوبم تا ابد شکرگزارم منم لایق مادر شدن کردی برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظران صلوات بفرست دوستم به خودت سپردم خدای خوبم
سلام من دیروز توی بیست یک هفتگی سونو آنومالی دادم داخل برگه نوشته تصویر واضحی از gastric bubble دیده نمیشود بررسی در سونو بعدی پیشنهاد میشود.پرسیدم گفتش منظور معده جنینه نگران نباش توی این سن طبیعیه.ولی احساس کردم برا دلخوشی من میگه .کی دوباره برم سونو تا مشخص بشه ؟تورو خدا راهنماییم کنید.خیلی داغونم
باسلام خدمت آزمایشگاه نیلوی عزیز امروزسونوداشتم دکترم گفت مایع آمنیوتیکش کم شده زودتربه دکترت نشون بده و در گزارشش آورده مایع آمنیوتیک حاوی دبری های اکوژن داخلی است.میخواستم ببینم منظورازاین عبارت چیه؟آیاارتباطی به عفونت قارچی که هفته قبل گرفته بودم و کرم واژینال استفاده میکردم داره؟ باتوجه به اینکه تا شنبه(سه روزدیگه)دسترسی به دکترم ندارم مورد خطرناکی نیست؟
سلام .سوال من در مورد دیده نشدن کیسه زرده و قطب جنین در سونو گرافیه...در تاریخ سونوگرافی سن حاملگی ۴هفته و شش روز خورده و قطر سالک حاملگی ۹میلیمتر...در حالیکه براساس اخرین پریود سن حاملگی هفت هفته است...امیدی به تشکیل قلب طی هفته اینده هست؟؟توروخدا راهنماییم کنید امیدی هست؟؟
سلام من در ١٨هفته تمام سونوی آنومالی اسکن انجام دادم که کیست کوروئید پلکسوس در دو طرف مغز دیده شده به قطر ٤و٦میلیمتر در ضمنabnormal pyelectasis هم ٤میلیمتر مشاهده شده است. با توجه به اینکه جواب آزمایش غربالگری من در هفته ١٣و ١٧خوب بوده و تمام ریسک ها بالای یک به ده هزار هست و سونوی ان تی هم مشکلی ندارد آیا نیاز است من آمینو سنتز کنم؟ دکترم اصرار به آمینو سنتز دارد من مجددا به یک سونوگرافی معتبر دیگه مراجعه کردم گزارش در مورد کیست کوروئید پلکسوس فقط یک عدد به قطر ٦میلیمتر بود و مشکلی هم از نظر وجود مایع در کلیه گزارش نشد بنظر شما بازم بخاطر این کیست باید آمینوسنتز بشم؟ ظاهرا فقط همین سافت مارکر مشکل است و بقیه موارد بدون مشکل گزارش شده
سلام کسی هست راهنماییم کنه؟ دارم سکته میکنم جواب غربالگریمو گرفتم اینارو نوشته هر کی میتونه کمکم کنه ممنون میشم Papp-a 22.4 mg/l mom 1.09 Free bhcg 37.0 ng/ml mom. 1.51 Nt 2.5 mm mom. 2.15 Down syndrome 1:215 Age alone 1:1500 Equivalent age risk 38.0 Trisomy 18/13 1:72700 تو هفته ۱۳ این ازو دادم توروخدا کسی هست؟؟؟
2810