2777
2789
سلام خسته نباشید ببخشید من میخوام بدونم چقدر میشه به وزنی که سونوگرافی برای جنین تعیین میکنه اطمینان کرد؟آخه نی نی من دو هفته پیش 2300 بود و امروز شده بود 3 کیلو یعنی میشه تو دو هفته 700 گرم اضافه کنه؟!من الان تو 38 هفته ام بنطر شما چقدر بین وزن تخمینی و وزن واقعی تفاوت هست؟ممنون
CC عزیز،

W.B.C 7500 4000-10500
R.B.C 4.22 4.2-5.4
Hb L 10.4 12.5-16
HCT L 35.7 37-47
M.C.V. 84.6 78-100
M.C.H. L 24.6 26-31
M.C.H.C. L 29.1 31-37
PLATELETS 320000 140000-450000
(+1)Hypochromia positive

Differential
Neutrophils 66%
Lymphocytes 33%
Monocytes 1%

کل تستهای فوق مربوط به کم خونی و سیستم دفاعی بدن می باشد. که کم خون هستید
بقیه هم تست های مربوط به قند خون ، اوره ، کراتینین، ذخیره آهن مغز استخوان، و تیروئید جک شده است که مشکلی ندارید.

تست های , (HBs Ag, HBs Ab, HIV, Toxo (IgG,IgM), Rubella (IgG,IgM), , HSV (IgG,IgM), CMV (IgG,IgM, را هم انجام دهید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
امروز رفتم دکتر گفتم اشتباهی رفتم نیلوفر گفت اونا دارن از اسم نیلو استفاده میکنن گفتم دوباره برم نیلو گقت احتیاجی نیست فقط یه سونوی 3 بعدی ntd نوشت بیمارستان ابن سینا آریا شهر کسی تا حالا اونجا سونو 3 بعدی داده؟ خوبه بیمارستانش جوابش دقیق هست؟
سلام کارشناس محترم آزمایشگاه نیلو
از اینکه جواب سوال قبلی منو دادید بسیار سپاسگزارم
من یه سوال دیگه درمورد تست cmv دارم که یکی این که منشا این بیماری چیه و علائم اون چی هستش من آزمایش دادم و cmv Ab (IgG من 2.1 بود میخواستم بدونم آیا برای جنینم ضرر داره یا نه الان تو هفته 11 هستم و باید چه اقداماتی انجام بدم
با تشکر از شما کارشناس محترم
با سلام ، لطف می کنید نتیجه آز غربالگری من رو هم تفسیر کنید ؟ من نیلو آز دادم و اونچه نگرانم کرده یک عدد 0.40 هست که پررنگ تر از بقیه نتایج نوشته شده .

age at term : 31.6
t21 prior risk : 1:786
t18 prior risk : 1:8797
weight : 53k
gestational age : 17w + 5d
determination method : scan
diabetic : no
twin : no
smoker : no
ivf : no
pre preeclampsia history : no
pre downs child history : no
pre NTDs history : no

AFP 23.00 0.58
HCG 11.00 0.40
UE3 2.20 0.70
INA 151.00 0.59

trisomy 21 : 1:3771
trisomy 18 : 1:5079
slos : 1:6169
Ntds : 1:8134

و اگر مهمه هماتوکریت از حد نرمال پایین تر بوده و گلبول قرمز و هموگلوبین در رنج پایین نرمال هست

در سونو nt هم در هفته 13 ( 12 هفته و 3 روز ) انجام دادم جواب ها این بود

bpd 1.59cm
fl 0.59cm
crl 5.52cm
nt 1.4mm

fl/bpd 37%

و در سونویی هم که در هفته 20 ( همین هفته ) انجام دادم نوشته جفت در ناحیه فوندال خلفی با گرید I هست

ممنون از لطفتون
سلام دکتر یونسی خسته نباشید . میخواستم بدونم من الان هفته 27 هستم به طور معمول چند تا آزمایش و سونو دیگه باید برم؟ و در هفنه چند؟ ممنون
قهر که می کنید مراقب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می‌گردند . . .
با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر عزیز.ممنون از پاسخگویی سریع و دقیق تون.
دیروز بیستم آذرماه ، آزمایش غربالگری و سونوی ان تی رو در 12+4 هفتگی انجام دادم.خدا رو شکر نتایج خوب بودن .ولی نظر شما هم برای من خیلی مهمه.
NT : 1.1 mm
NB : present & 3.4 mm
CRL : 56mm
در مورد مولفه CRL خیلی خیلی نگرانم . برای جنینی که در هفته 12+4 هست ، این اندازه کوچیک نیست؟؟؟
چرا همه جا اندازه جنین رو در هفته سیزده 7 سانتی متر عنوان میکنن ؟؟

با توجه به طول سرویکس که 32 میلی متر هست ، خطری جنینم رو تهدید میکنه یا نه ؟ ( منظورم عمل سرکلاژ بود)

خیلی از زحماتتون ممنونم.موفق باشین
LilySlim Weight loss tickers
سلام آزمایشگاه نیلو ممنون میشم به قسمت اول سوالاتم هم پاسخ بدید
اگه ممکنه به این قسمت سولاتم هم پاسخ بدید . با تشکر از زحمات شما

میخواستم برای بارداری اقدام کنم 26 سالمه کمی کم خون هستم همسرم 31 سالشه ( واریکوسل دو طرفه هم چند سال پیش انجام داده) پسر خاله مادرم هستند قبل از ازدواج هم فقط مشاوره ‍‍‍ژنتیک رفتیم و آزمایش ‍ژنتیک ندادیم در فامیل پدری ایشون هم دومورد وجود داشته یک مورد دختر عموشون بوده که از اول معلولیت داشته و فوت شده یک مورد هم پسرعمشون که یک مقدار ازنظر بهره هوشی و رفتاری مشکل داره حالا خواستم از شما یک مشاوره بگیرم که آیا لازمه قبل از اقدام آزمایش ژنتیک بدیم(اگر در استان لرستان جای معتبری رو میشناسید هم معرفی کنید لطفا) یااکتفا کنیم به تست های غربالگری. در ضمن ما چون در شهرستان(لرستان) هستیم اطلاعی ندارم که آیا اینجا هم این تست ها انجام میشه یا نه چون برام مشکله که تهران بیام اگرشما اطلاعی دارید ممنون میشم راهنمایی بفرماییدد.
سلام به آزمایشگاه نیلو محترم

من یک سوال ازتون دارم البته ربطی به ازمایشگاه نداره ولی با توجه به اطلاعاتتون می خواستم اگه ممکنه ازتون راهنمایی بگیرم. البته قبلش بگم من سال 87 به ازمایشگاه شما برای انجام سونو و ازمایشهای مربوط مراجعه کردم که خدا رو شکر مشکلی نداشتم و برام جالب بود که بعد از زایمان هم از آزمایشگاه تماس گرفتن و از سلامت نوزاذ پیگیر شدن برای کنترل جواب آزمایش ها که قابل تقدیره.

حالا سوالم رو مطرح می کنم: یک دختر 18 ساله افغان رو می شناسم که از لحاظ رشد جسمانی مثل یک دختر 12 ساله هست ولی از لحاظ هوش مشکلی نداره و دختر نرمالیه مادرش می گه دکترهای مختلفی برده از جمله بیمارستان مفید و دکتر غدد که گفتن مشکلی نداره ولی این دختر هنوز عادت ماهیانه هم نشده و مادرش نگرانه الان می خواد ببره یک دکتر زنان. می خواستم ببینم شما می دونین که دقیقا باید پیش چه متخصصی بره و چه چکاپ هایی انجام بده و یا اینکه مشکلش ناشی از چی می تونه باشه؟ اگر هم مرکزی رو در محدوده شهرک غرب یا سعادت اباد می شناسین ممنون می شم معرفی کنین
خیلی ممنون از وقتی که می زارین
Lilypie Maternity tickers
سلام اقای دکتر من یه سوال خیلی مهم دارم.خواهش میکنم جوابمو بدین ممنون میشم مرسی
من قراره 2 هفته دیگه اسکن تیروئید انجام بدم.میخواستم بپرسم چه مدت بعد از انجام این اسکن( که شنیدم باید یکروز در قرنطینه باشم ) میتونم اقدام به بارداری کنم؟؟؟خیلی ممنون میشم جواب بدین
میشه برای کامل خوب شدن نی نی من دعا کنید و یه صلوات بفرستید خاله ها؟ اللهم صلی علی محمد و آل محمد
2810