2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خیلی ممنون ایشالا دلیلش این باشه من شنبه سونوی داپلر انجام میدم بعد اگه مشکل بود آمینوسنتز
خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که به من دادی، خدایا شکرت، خدایا شکرت، خدایا شکرت
مامان آسمان کوچک عزیز،

1- خیر ازمایشگاه جمعه ها باز نیست.
2- احتیاج به ناشتا بودن نیست . اگر سه ماهه اول می خواهید انجام بدهید حتمأ باید صبحانه کامل بخورید.
3- با شماره 8942 تماس بگیرید.
سلام من هفته 10 بارداری ام آزمایش خون دادم. T4 بالا یعنی 12.5 و TSH نرمال 2.76 بود. آیا این مسئاله بالا بودن T4 روی جنین من تاثیر منفی می گذارد؟ قبل بارداری آزمایش تیروئیدم نرمال بود. نگرانم .آیا نیاز به درمان در دوره ی بارداری دارم.ممنون میشوم کمکم کنید.
در زندگی چنان باش که آنان که خدا را نمیشناسند تو را که می شناسند خدا را بشناسند..
سلام ازمایشگاه نیلو جان یه سوال داشتم ببخشید خارج از عنوان کلوب

دکترم گفته 13 یا 14 پری برم برا سونو واژینال براتنبلی تخمدان ..............که 13 یا14 پری میشه جمعه و شنبه هفته بعد که تعطیل عمومیه.به نظر شما من کی برم بهتره 12 پری یا 15 پریود
نسیم عزیز،

طبق نرمالهای TSH بر اساس واحد uIU/ml در سه ماهه اول باید زیر 2.3 باشد و در نتیجه باید از آزمایشگاه سئوال کنید که آیا نرمالهای دوران بارداری را محاسبه کرده اند یا خیر؟ در غیر اینصورت بله نیاز به درمان دارید.
ازمایشگاه نیلوی محترم سلام
من ابتدای هفته 8 بارداری هستم. می خواستم ببینم سونو و ازمایش سه ماهه اول دقیقا باید در چه هفته ای باشه؟ ایا هر دو رو می تونم در ازمایشگاه نیلو انجام بدم؟ ساعت کاری این ازمایشگاه چجوریه؟ و ایا باید ناشتا باشم یا خیر؟ چون من هنوز دکتر نرفتم و این اطلاعات و فقط در سایت شما دیدم. ممنونم از راهنماییتون.

ازمایشگاه نیلوی محترم سلام
lمن تو هفته 18 هستم. من نتیجه آزمایش و امروز گرفتم. لطفا بگویید نتیجه چطور است؟

T21 Prior 1:976
T18 prior 1:10984
AFP value:26.00 MOM 0.60
HCG value 30.00 MOM 1.15
UE3 value 3.50 MOM 1.07
INA Value 182.00 MOM 0.27

TRISOMY 21 1:2109
TRISOMY < 1:30000
SLOS < 1:30000
NTDs 1:8134
یاس عزیز،

1- بهترین زمان انجام آزمایش هفته 0+12 تا 3+13 می باشد.
2- بله با شماره 8942 تماس بگیرید.
3- از ساعت 7 صبح تا 7 شب و روزهای پنجشنبه از 7 صبح تا 1 بعد از ظهر
4- حتمأ باید صبحانه کامل بخورید و با خودتان یک مایع شیرین هم بیاورید.
با سلام:
دکتر من برای 12 هفته دو روز سونو NT برای من نوشته بود. بنا به دلایلی این تاریخ به 11 هفته و چهار روز منتقل شده. من هنوز این سونو را نرفتم. به نظر شما اشکالی دارد زودتر بروم؟
سپاسگزارم
گاه می اندیشم چندان هم مهم نیست همین مرا بس که... کوچه ای داشته باشم و باران... و انسان هایی که در زندگیم باشند که زلال تر از باران هستند.