2777
2789
سلام آزمایشگاه نیلو
خواهشا جواب منو زود بدین.
جواب کتبی آمینوسنتزم اومد.توی جواب نوشته که مشکل کروموزوم y مثل مال پدرشه و مشکلی نیست.
اما شکل 22 کروموزوم رو کشیده.واسه سندروم داون چند تا کروموزوم باید باشه؟از روی شکل کروموزوم ها میشه چیزی فهمید ؟مثلا کوتاهی یا بلندی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اکرم عزیز،

به آزمایشگاه بوعلی ، میلاد ، بهار و یا مهر زنجان مراجعه کنید ولی بگویید که می خواهم تست ام را به این آزمایشگاه ارجاع دهم.

آزمایشگاه بوعلی: زنجان،خ سعدی وسط، روبروی مخابرات ، کوچه زرنانی
آزمایشگاه بهار: زنجان- چهارراه اسدی- کوچه قلعه (جنب داروخانه شاهرخ)- آزمایشگاه بهار-
آزمایشگاه میلاد: زنجان- سعدی وسط- جنب پاساژ زنجان- پ 114- ط اول
آزمایشگاه مهر: زنجان – سه راه امجدیه – خیابان فرودگاه – جنب بانک ملی – پلاک 470

نیازی به تهران آمدن ندارید...
آتوسا عزیز،

سندرم داون مربوط به افزایش تعداد کروموزوم 21 است.
اگر کروموزوم Y آن شبیه پدرش باشد بنابراین هر اختلالی هم داشته باشد عین پدرش می باشد.
اینقدر نگران نباش ، جواب از نظر پزشکی طبیعی است.

آزمایشگاه نیلو جان مرسی از پاسختون

دو سوال دیگه هم داشتم اگه میشه لطفا جوابم رو بدین

من چون کم کاری تخمدان داشتم و داروهای تحریک کننده میخوردم یکی از اون داروها قزص متفورمین هست و دکترم گفته باید تا آخر بارداری هم استفاده کنی ضمنا مشکل قندی هم ندارم اما اینترنت سرچ کردم میگه تا پایان سه ماهگی استفاده شود الان موندم چیکار کنم استفاده کنم یا دارو رو قطع کنم

و سوال بعدیم در مورد شیاف پروژسترون هست از موقعی که فهمیدم باردارم استفاده میکنم متاسفانه چون دکترم از این شهر انتقال گرفته این دکتر جدید میگه اصلا استفاده نکن و چون من یه بار سابقه سقط تو هفته 6 بارداری داشتم دکتر اولی گفت باید استفاده کنم به نظر شما چیکار کنم ضمنا الان اوایل ماه 4 بارداری هستم تا کی استفاده کنم تو رو خدا راهنمائیم کنید اینجا یه منطقه محروم هست و کسی نیست کمکم کنه
2810