2777
2789
با سلام و خسته نباشید من سه روز از پریودم گذشته ازمایش خون دادم مثبت بود دیروز دکتر برام سونوگرافی نوشت ولی چیزی رو نشون نداد و دوباره واسه دو هفته دیگه برام سونو نوشته نمی دونم چرا همش نگرانم میشه راهنماییم کنید من زود رفتم سونو یا چیز دیگه ای هست تو رو خدا راهنماییم کنید ممنونم
سلام

من هفته 8 هستم دکترم گفت من اعتقادی به آزمایش غربالگری ندارم .چون استرس زیادی به مادر وارد میکنه و احتمال سندرم دان در سن تو که 25 ساله هستی خیلی کمه.برادر همسر من مشکل داره ولی من تا حالا روم نشده بپرسم مشکلش چیه .البته سندرم دان نیست و همسرم و خانوادش هم بروزی نمیدن.واسه همین خیلی قاطع هستم که کلا آزمایش بدم و خیالم از بابت سلامت جنین راحت باشه میخواستم بدونم چه تست هایی رو باید از دکترم بخوام تا برام بنویسه .بعدم دکترم گفت تو این آزمایش ها یکی از بیمار ها هست که اگه مشخص هم بشه به ما اجازه سقط نمیدن ..میخواستم بدونم اون چه بیماریه و چرا؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه ام اینکه سونوی ان تی با غربالگری چه فرقی داره؟؟؟؟و دکترم به من گفته تو هفته 14 بگو واست غربالگری رو بنویسم .درسته؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هما جون منم همسن تو هستم و توی خانواده شوهرم سندورم داشتند.سندروم توی هر سنی می تونه اتفاق بیفته.به نظر من آزمایش بدی خیالت راحت میشه و تا آخر حاملگی استرس نداری.من آزمایش دادم و خدارو صد هزار مرتبه شکر بچه م سالمه.
عسل مامان عزیز،

1- در مورد مصرف متفورمین، توصیه های ضد و نقیضی وجود دارد بطوریکه تا پایان سه ماهه اول حتمأ باید مصرف شود و بعد از آن تحت دستور پزشک قطع و یا ادامه می یابد.
2- شیاف پروژسترون جای نگرانی ندارد (با توجه به سابقه سقط) . ولی می توانید در مورد قطع آن و استفاده از آمپول پرولوتون با پزشک ات مشورت کنید.
هما عزیز،

1- بر اساس توصیة نهادهای معتبری همچون، ACOG SOGC، CCMG و NICE به تمامی زنان باردار صرف‌نظر از مؤلفة سن باید انجام تست‌های غربالگری سندرم داون، سندرم ادوارد و نقایص لولة عصبی باز پیشنهاد شود.
the American Congress of Obstetricians and Gynaecologists= ACOG
the Society of Obstetricians and Gynaecologists of Canada = SOGC
Canadian College of Medical Genetics = CCMG
the UK National Institute for Health and Clinical Excellence = NICE
2- سونوی NT به همراه آزمایش خون در هفته 11 الی 13 جزو قسمتی از تست های غربالگری می باشد.
با سلام وخسته نباشید
من هفته 12 بارداری هستم .....دو شب پیش از یک چیزی خیلی ترسیدم و خیلی هول کردم ....احساس می کردم که سقط کردم ...روز قبلش سونو کرده بودم ....وبهم گفته بودند که همه چیز نرماله ....ولی فرداش که از ترسم دوباره رفتم سونو....البته یه جای دیگه ....گفتند که جفت پایین هست و باید استراحت کنی ...ولی قلب بچه می زد...ولی خودش تکون نمی خورد....می خواستم بدونم ممکنه اون شب جفت اومده باشه پایین؟؟؟؟
تخمک های گلم همه تون را دوست دارم ..ولی خدائیش جون عمه تون یکی تون این ماه خانمی کنه و من را مامان یک گل پسر کنه ...(برگرفته از کتاب صحبتهای محرمانه من و تخمک هایم )
با عرض معذرت...من یه سئوال دیگه هم دارم واینکه طول سرویکس من برای هفته 12 بارداری 37mmهست و آیا این نرماله .....ممنون میشم اگه جواب سئوالم را بدید...
تخمک های گلم همه تون را دوست دارم ..ولی خدائیش جون عمه تون یکی تون این ماه خانمی کنه و من را مامان یک گل پسر کنه ...(برگرفته از کتاب صحبتهای محرمانه من و تخمک هایم )
محدثه عزیز،

اولی یافته سونوگرافی در شما در روز 16 شهریور می باشد که به صورت افزایش ضخامت اندومتر و جمع شدن مایع در پشت کلدوساک گزارش می شود و در 22 الی 23 شهریور هم صدای قلب شنیده می شود.

اینقدر نگران نباش و همان 23 شهریور برای سونوگرافی مراجعه کن و در ضمن درخواست کنید که طول سرویکس هم اندازه گیری شود.
زهره عزیز،

1- نه در طول یک شب و یا استرس جفت اینقدر پایین نمی آید. ولی در هفته های بالا جفت بالا می کشد.
2- با طول سرویکس 37 توصیه می شود یک مقدار استراحتتان را بیشتر کنید و اگر پزشکتان اجازه می دهند سکس داشته باشید وگرنه ترجیحأ سکس نداشته باشید. و در ماشین هم طولانی مدت ننشینید.
2810