2777
2789

سلام وقتتون بخیر لطفا راهنماییم کنید خیلی استرس دارم ممنون میشم

من ۱۲ هفته و ۵ روزم هست

سنو دادم nt 3.7 بود و nb مشخص بود .حقیقت از دکترش راضی نبود امروز رفتم دوباره تکرار کردم جای بهتر nt  ۳.۲ شد و nb هم مشخص شد

مشخصات جواب ازمایشم این هستش

ازدواج فامیلی نیستم و سابقه خانوادگی خاصی هم نداریم تو فامیل و خانواده هامون

Crl :58.0mm

Nb : present

Pr: 160 p min

Papp a 233.80 ug ml  mom 12.72

Free bhcg 22.40 ng ml  mom 1.03

Down syndrom . Intermediate risk

Trisomy 18 /13 . Screen negative 

Age 1:907

Final risk :1:1060

Prior:1:6710

Final risk : 1:1660

Down syndrome: based on the patients first trimester risk a specimen needs to be submitted 15 to 18 weeks final risk calcuation

ممنون میشم راهنماییم کنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام وقتتون بخیر لطفا راهنماییم کنید خیلی استرس دارم ممنون میشم

من ۱۲ هفته و ۵ روزم هست

سنو دادم nt 3.7 بود و nb مشخص بود .حقیقت از دکترش راضی نبود امروز رفتم دوباره تکرار کردم جای بهتر nt  ۳.۲ شد و nb هم مشخص شد

ریسک سونو اولم که انتی بالاتر بود در جواب ازمایش خون ریسک سندرون ۲۱  بینابین زد ۱:۹۵۰ 

به فاصله ۱ روز بعد سونو ازمایش جدید دادم با این که ان تی ۳.۲ بود ولی سندرون ۲۱ رو بالا زد ۱:۶۴

همه موارد ۲ تا سونو یکی بود جز عدد انتی ها

مشخصات جواب ازمایشم این هستش

ازدواج فامیلی نیستم و سابقه خانوادگی خاصی هم نداریم تو فامیل و خانواده هامون

Crl :58.0mm

Nb : present

Pr: 160 p min

Papp a 233.80 ug ml  mom 12.72

Free bhcg 22.40 ng ml  mom 1.03

Down syndrom . Intermediate risk

Trisomy 18 /13 . Screen negative 

Age 1:907

Final risk :1:1060

Prior:1:6710

Final risk : 1:1660

Down syndrome: based on the patients first trimester risk a specimen needs to be submitted 15 to 18 weeks final risk calcuation

ممنون میشم راهنماییم کنید

از ۲ تا ازمایشگاه هم‌پرسیدم گفتند ریسک بینابین و بالا مربوط به ان تی بوده

سلام همسر من ازمایش دوبل مارکر انجام داده گفتن ریسک بالاست و گفتن که امینو باید انجام بده  Mom ...

من غربالگری اول ریسکم مثل ریسک همسر شما بود .چون ریسک بالاست بهتره امینو بشن.ولی ۹۹ درصد سالمن .فاکتورهای زیادی تو ریسک تاثیر داره .در واقع یک سری عدد وارد سیستم میکنن و رو نمودار میبرن و ازش خروجیی که در مییاد عدد ریسک شماست .مثلا سن ،وزن،داروهایی که مصرف میکنید.

اگه خانومت بالای سی و اگه بالای سی و پنج سال سن داره ریسک خیلی بالا نشون میده.سن عامل مهمیه تو بالا رفتن ریسک.اگه اضافه وزن دارن همینطور.

واسه اینکه خیال خودتون راحت بشه بدون نگرانی امینو انجام بدین و مطمئن باشید چیزی نیست.

از سال ۸۸ اینجام.پسوردم و گم کردم😁
سلام همسر من ازمایش دوبل مارکر انجام داده گفتن ریسک بالاست و گفتن که امینو باید انجام بده  Mom ...

یه تاپیک هست به نام همه چیز درباره امینوسنتز .فکر میکنم نزدیک ۱۰۰۰ صفحه باشه.اون و بخونید میبینید به جز چند نفر انگشت شمار ،خدا رو شکر همه ی بچه ها سالم بودن.

از سال ۸۸ اینجام.پسوردم و گم کردم😁

سلام وقت بخیر 

NT: 1.36mm

FREE BHCG: 44.90 

1.81 MoM

ریسک سندروم داون 1:1015

بعد نوشته زیرش که به دلیل بالا بودن free bhcg در هفته 15-18 اندازه گیری بشه برای ریسک نهایی

من خیلی نگران شدم نظرتون چیه؟

مشکلی هست؟

سلام خسته نباشید من سونو دادم nt :3mm 

Clr:62mm

12w5daye

ازمایش دوبل مارکرر دادم که جمع اونم شد 2.46mom

گفتن ریسک سندروم ۱:۵۲است امینو باید انجام بدی چقد ممکنه که جواب ازمایش منفی باشه ازدواجمون فامیله تو خانوادهامون مشکل ژنتکی نداریم امازن عموم وزن داییم امینو  دادن که اونم جوابشون منفی بود 

2810