2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنی عزیز، بله در گزارش سونوگرافی این نتایج آمده است. در ضمن عدد MoM که روبروی جواب PAPP-A و FBhCG آ ...

سلام خسته نباشید من امروز جواب ازمایشم رو گرفتم ممنون میشم اگه جواب بدین

FBHCG=0/85 mom

PAPP-A=0/85 mom

T21=19600

T18=30000

T13=30000

عدد Nt=1/3

NB هم رویت شده

CRl=49

سنمم ۲۶ 

آنی عزیز، بله در گزارش سونوگرافی این نتایج آمده است. در ضمن عدد MoM که روبروی جواب PAPP-A و FBhCG آ ...

سلام خسته نباشید من امروز جواب ازمایشم رو گرفتم ممنون میشم اگه جواب بدین

FBHCG=0/85 mom

PAPP-A=0/۹۳ mom

T21=19600

T18=30000

T13=30000

عدد Nt=1/3

NB هم رویت شده

CRl=49

سنمم ۲۶ 

2805

سلام وقت بخیر 

ببخشید NTD  من 1:100 هست. هفته ۱۹ بارداری م . میشه در این مورد راهنمایی کنید. 

میخوام بدونم خیلی خطرناک هست منظورم اینه اجازه سقط میدن یا نه ؟ 

لطفا راهنمایی کنین 

سلام وقت بخیر  ببخشید NTD  من 1:100 هست. هفته ۱۹ بارداری م . میشه در این مورد راهنمایی ...

دکترتون چی گفت؟

برای من ۱ به ۱۶۸ هست. سنم هم ۳۶. دکترم امروز گفت سونوی آنومالی پیش یه دکتر خوب برم.گفتم میرم شاکری. گفت حتما برو. قراره پنجشنبه که ۱۸ هفته م تمومه برم سونو. 

گفت NTD رو سونوی آنومالی نشون میده . من امیدوارم و مثبت نگاه می کنم

مامان سپهر مهر۹۴🧛وباران تیر۹۹👶

سلام

ازمایشگاه نیلو

من در ۱۵ هفته و ۶ روز سونوگرافی دادم و میزان nb کمتر از نرمال بود، یعنی ۳.۵ بود، به همین دلیل ازمایش سل فری را در آزمایشگاه شما، دیروز انجام دادم، اما در واقع تمام امیدم رو برای جواب از دست دادم، نمیدونم چه قدر احتمال داره که جواب آزمایشم خوب باشه، خواهش میکنم اگه ممکنه راهنماییم کنید🥺🥺🥺

سلام من یک اسفند آزمایشه آمینوسنتز دادم تویه برگه نوشتین نهایتا ۲۰م جوابش میاد ولی هنوز باهام تماس نگرفتین خیلی نگرانم وآخر سال هم هست باید زودتر تکلیفم رو بدونم میشه بگید چرا جوابش حاظرنیست باید چیکار کنم؟

خدایا خودت مواظبه دختر گلم باش ❤
سلام من یک اسفند آزمایشه آمینوسنتز دادم تویه برگه نوشتین نهایتا ۲۰م جوابش میاد ولی هنوز باهام تماس ن ...

اینجاکسی هم جواب میده اصلا🙄🙄

آیهانم مردکوچیک زندگیمه🧿

سلام. لطفا من رو راهنمایی کنید سونوگرافی NT همه چی نرمال نشون داد و بعدش آزمایش دادم. الان به دکتر دسترسی ندارم ولی جواب ازمایش برام ایمیل شده. نتیجه ش چی میشه؟

PAPPA 981.0 mIu/L ECL
Free BHCG 13.36 ng/mL ECL

لام من جفتم در هفته ۱۳ در سونوگرافی آنتروفوندال بوده ولی الان در هفته ۱۷ فاصله جفت از دهانه رحم ۲۰ میلی متر است آیا جفت الان پایین است وبا توجه به اینکه بارداری اولم به دلیل جفت سرراهی دچار خونریزی شدم و در هفته ۳۲ به دلیل تمام شدن مایع به علت خونریزی زیاد مجبور به سزارین شدم ایا امکان دارد در این بارداری هم جفت سرراهی باشد خیلی ممنون از پاسختون

2810