2777
2789

اقا  من سونوم همه چیزاش نورمال بود ولی ازمایشم هورمون های pappa و اونیکی خیلی پایین بود ppapa 0.28 بود 

Bhgc هم 0.35 هست  

T21  1.7602

T18 1.5368

T13 1.30000

لطفا هر کی چنین مشکلی داشته کمکم کنه

سلام خوب هستین؟من الان هفته 6هستم به خاطرشرایط مالی میخام غربالگری دوم نرم.فقط میخام یدونه سونودرهفته13برم یکیم درهفته های بالا.سونوی غربالگری دوم درشهرماالان365تومن هست.میخاستم نطرتونوبپرسم ایاواجبه برم؟؟

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من هفته ۱۲ هستم رفتم سونگرافی NT گفت همه چی خوبه فقط جریان معکوس در ورید داکتوس ونوزوس مشاهده شده که گفت هفته ۱۸ تا ۲۴ باید اکو قلب جنین انجام بدی ولی نمیدونم تا اون موقع چیکار کنم ،لطفا اگر کسی میدونه که آیا این مشکل به مرور در هفته های آینده بر طرف میشه یا نه ،به من بگه خیلی نگرانم لطفا اگر کسی تجربه این موضوع رو داره جواب بده ممنونم

بچه ها من الان تو هفته 20 هستم . دکتر من یکی از معروفترین دکترای تهرانه ولی تعجب میکنم چرا این ازمای ...

بعضی از دکترا جواب آزمایش مرحله اول ک خوب باشه آزمایش مرحله دو نمینویسن

سلام اگه آز مایش  ntمرحله اول خوب باشه جوابش نگاتیو بود ولی دکترم گفت گفته کمی بتا پایین جای نگرانی نیس و برام آسپرین نوشت تا۱۸هفتگی بخورم نظر شما چیه فری بتام تو۱۱هفته و ۴ روز ۱۳ بوده

سلام خسته نباشید

من تو شانزده هفته و چهار روز رفتم برا غربالگری مرحله دوم، تو جواب آزمایشم نوشته بود hcG MoM بیشتر و نیاز به بررسی بیشتر داره

مقدارش هم 2.25 بود

آیا نگران کننده ست؟

سلام دوستان گلم من ۳۷ سالم و هفته ۱۳ بارداری هستم

جواب سونو NT : ۱/۶۸ بود و NB : ۳/۸۰ گفتن نرماله

اما خون غربالگری برام ریسک سندروم زده ۱/۲۱۰

حالا دکتر برام ازمایش nipt نوشته برای هفته پانزدهم

به نظرتون خیلی نگران کننده است بچه اولم و ازدواج فامیلی نبوده، ازمایشگاه میخوام برم نجم آبادی خوبه بنظرتون

سلام دوستان گلم من ۳۷ سالم و هفته ۱۳ بارداری هستم

جواب سونو NT : ۱/۶۸ بود و NB : ۳/۸۰ گفتن نرماله

اما خون غربالگری برام ریسک سندروم زده ۱/۲۱۰

حالا دکتر برام ازمایش nipt نوشته برای هفته پانزدهم

به نظرتون خیلی نگران کننده است بچه اولم و ازدواج فامیلی نبوده، ازمایشگاه میخوام برم نجم آبادی خوبه بنظرتون

سلام دوستان گلم من ۳۷ سالم و هفته ۱۳ بارداری هستم جواب سونو NT : ۱/۶۸ بود و NB : ۳/۸۰ گفتن&nbs ...

به خاطر سنتون که ریسک زدن .انشالله که جوابش خوبه.نجم ابادی هم مرکز خیلی خوبیه.

از سال ۸۸ اینجام.پسوردم و گم کردم😁
2810