2777
2789

خانما دوسال پیش بخاطر بحث شوهرم با خانواده خواهرم قطع رابطه شدیم. ناگفته نماند ک همسرم مقصر بود. ولی خب اوناهم زیاد حرف زدن و ما گردن کج کردیم. من ک واقعا هیچ کجای این بحث نبودم.

این دوساله اکثر جاها بخاطر حضور اونا نرفتم. حتی خونه بابام روز سال تحویل نرفتم ک اونا راحت باشن. روزای بعدش میرفتم

حالا یکی دیگ از شوهرخواهرام چشمشو عمل کرده بود خیلی ب گردنمون حق داشت. من یک هفته صبرکردم اونا برن ک بعد ما بریم یوقت یهو بهم نخوریم.

من چون شاغلم امشب ک دیگ تعطیل بودیم گفتم بریم

تا رسیدیم شاید ی ربع هم نشد باورکنین من حتی آب یا چای هم‌ نخورده بودم. دوتا مرغ برده بودیم همراهمون.

خلاصه ی ربع نشده بود دخترخواهرم بهم گفت خاله اینا پیام دادن ک میخایم بیایم! )اون خواهرم ک من باهاش قهرم(

من بهش گفتم بهشون بگو ما اینجاییم دیدم انگار دوس نداشت بگه

راستش دلم میخاست آشتی کنیم. گفتم بمونم دیگ بدتر از بحث دوسال پیش ک نمیشد

حالا اگر میفهمیدن ماهستیم و میومدن هم ک دیگ اطلاع داشتن

بعد دوسه دقیقه دیدم باز دخترخواهرم صدام زد گفت خاله اینا گفتن حرکت کردیم!! خیلی دلم شکست. واضحا داشت بهم میگفت ک شما برید. بخدا حتی اب هم هنوز نخورده بودم. 

پاشدیم ک بریم. دیدم خواهرم و دخترش خییییلی سرد تعارف زدن ک اگ شوهرت میخاد بره. تو میخای بمون

من ک دل خوشی از شوهرم ندارم ولی چطور میشه خب. بعد ۲۰ تومن پول شوهرمو ندادن هنوز

الان دلم داره میترکه از غصه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب خواهرشم نمیتونه بگه نیا خونمون ک

میخوام بدونی که من عوض شدم ، شایدم یکم عوضی .. اینسری دیگه واقعا اون قلب مهربونمو انداختم جلوی سگا تیکه تیکش کردن ؛ میخوام بدونی که دیگه با موش مردگی بازیاتون خام نمیشم ، دیگه فرصت نمیدم دیگه درک نمیکنم ! دیگه با کوچیک ترین چیز ترکتون میکنم و میرم . الان ی قلب جدید دارم با قانونای جدید .. قانون اول و اخرش اینه که اگه از این قلب رفتی ، دیگه راه برگشتی وجود نداره ! یا الان یا هیچوقت .
خب دوست نداره رفتارشونم سرد بوده نرید بهتره من حاضرم تنهایی بکشم ولی جایی ک ازم خوششون نمیاد نمیمونم

خیلی دلم برا خانوادم تنگ میشه. شوهرمم اونقدی با عرضه نیس ک بگم اونو دادم ب کسی نیاز ندارم

شما ترجیح میدی مهمون تو خونتو بیرون کنی یا اونی ک داره میاد رو مطلع کنی از مهمون قبلی؟

میکم به خودش مستقیم بگو شاید تو فشار بوده سوتفاهم نشه از خودش بپرس 

میخوام بدونی که من عوض شدم ، شایدم یکم عوضی .. اینسری دیگه واقعا اون قلب مهربونمو انداختم جلوی سگا تیکه تیکش کردن ؛ میخوام بدونی که دیگه با موش مردگی بازیاتون خام نمیشم ، دیگه فرصت نمیدم دیگه درک نمیکنم ! دیگه با کوچیک ترین چیز ترکتون میکنم و میرم . الان ی قلب جدید دارم با قانونای جدید .. قانون اول و اخرش اینه که اگه از این قلب رفتی ، دیگه راه برگشتی وجود نداره ! یا الان یا هیچوقت .
عزیزم بیا بغلمممممممچطوری دلش میاد خواهری به این خوبی رو نادیده بگیره عزیزم فعلا خونه هاشون نرو گذر ...

غم تموم عالم تو دلمه. هیچکسسسس تو دنیا نمیدونه من چ کارایی در حقشون کردم. 

بعد فک‌کن من حتی آب هم نخورده بودم. ی چای هم نخوردم. اگ چند ساعت اونجا میبودم باز میگفتم اشکال نداره

منن حات باشم بااین خواهرهم قطع ارتباط میکنم وقردابهش زنگ میزنم میگم فکرنکن نفهمیدم غیرمستقیم بیرونموندکردی

چقدر خواهرت نفهمه تومهمون بودی وخاهرش اونم ک میومد مهمون هست  و خواهرش چ فرقی داره بعد شما اونجا بودی زودتر باید ب اون خاهرت می‌گفته فلانی هم هست تشریف بیارید دیگ اون میخاست میومد نمیخاست نمیومد تازه باید بعد دو سال یکی شما رو آشتی میداد 

2810