2777
2789
گیلدا عزیز، طبق تاریخ فوق سن جنین شما 19 هفته و 5 روز می باشد که با سونوگرافیک کاملأ مطابقت می کند و ...

سلام خیلی کمک لازم دارم من ازمایش کواردمارکر دیروز گرفتم مشکوک به سندرم داون زده  تیریزومی رو زده ۱ در ۷۶۱  و مشکوک گف بهم دکتر ازمایشگاه ،  من ازمایش غربالگری اولم نرمال بود و دکترم ننوشت دومی رو ولی خودم رفتم دادم  که اینطوری شد الان هم دکتر تعطیله دارم دق میکنم از نگرانی   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آزمایشگاه نیلو. آزمایش خون غربالگری اول رو انجام ندادم اما در غربالگری دوم ریسک سندرم دوان رو ...

منم غربالگری دومم مشکوک  این ازمایش که دادی چیه ؟ هزینش چقده 

سلام و خسته نباشید من ریسک غربال اولم 1:904و دومی که sequentialهست 1:537هست و میزان papp aهم 1.6 با momبرابر 0.46هست ان تی 1.65 و ان بی رویت شده میشه تفسیر کنید لطفا و اینکه ایای با این ریسک انجام امنیوسنتز لازم هست یا خیر؟و اینکه میزان papp aکمه ؟ممنونم

سلام.من غربالگری اولم و سونو ان تی و همینطور سونو آنومالی که انجام دادم همه چیز کاملا خوب بود.و کاملا نرمال بود توی غربالگری دومم هم همه چیز خوبه ولی عدد slos رو زده۱:۳۰۲

دکترم میگه مشکلی نداره و همه چیز خوبه اما من نگرانم هیچ سابقه مشکلات ژنتیکی تو  خانواده نداریم سنم هم ۲۸ سال هست.به نظر شما هم مشکلی نیست؟الان هفته ۲۱ بارداری هستم.

مینو عزیز، 1- آیا موارد اختلالات 2 تا 7 مربوط به مقدار NT بالا هم مثل مورد اول مربوط به مقادیر 2.2 ...

ببخشید میدونم این تاپیک خیلی قدیمیه ولی واقعا جواب سوالمو هیچ جا پیدا نکردم و امیدوارم شما جوابمو بدین pctl  در سونو گرافی بارداری به چه معناس و اون درصد چیو نشون میده؟ 

لطفا ببینین ازمایشم چجوریه؟نگرانم خیلی

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو ، تو لبخند منو میبینی نه درد هامو ، تو متوجه چیزایی که رها میکنم میشی نه اخمام.میتونی حرفامو بخونی نه ذهنمو ، پس لطفا راجب من نه نظر بده و نه قضاوتم کن چون تو فقط قسمتی از من رو میبینی که خودم خواستم نشونت بدم

سلام من سونو ان تی و آزمایش غربالگری اول و رفتم کاملا سالم بود و هیچ مشکلی نبود برای همین غربالگری مرحله دوم فقط سونو نوشتن و آزمایش ننوشتن گفتن نیازی نیست ...حالا که سونو آنومالی رو رفتم همه چیزش سالمه فقط یه کیست سافت مارکر توی سرش دیده شده خیلی نگرانم میخواستم ببینم دلیلش چیه و اینکه آیا بعدها میتونه مشکل ساز بشه ؟ ممنون مشم راهنماییم کنید،...

سلام من سونو ان تی و آزمایش غربالگری اول و رفتم کاملا سالم بود و هیچ مشکلی نبود برای همین غربالگری م ...

سلام عزیزم خوبی؟شما قبلا تو تاپیک مامانای دی و بهمن عضو بودید درسته؟ عزیزم میشه تو ازمایش غربالگری اول یه نگاه بندازید ببینید عددFbhcgو عددمام رو چند زده؟

2810