2777
2789
سهییییلا عزیز،

.آیا مصرف متفورمین قبل از آزمایش تیروئیدممکن است باعث بالارفتنtshشود؟؟؟
خیر، بیشتر منابع چنین چیزی را تأیید نمی کنند.

.قبل ازآزمایش تیروئیدبرای بررسی فاکتورها بایدقرص لووتیروکسینم راقطع کنم؟؟اگربلی چندروز؟؟(من روزی نصف لووتیروکسین100میخورم)
صبح روز انجام آزمایش لووتیروکسین را نخورید بعد از انجام آزمایش مصرف نمائید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهسا عزیز،

این دارو حاوی مولتی ویتامین و آمینواسید ،مینرال (مواد معدنی) و جینسینگ می باشد که تامین کننده ویتامینها و مینرال ضروری بدن در موارد کمبود آن و کم کردن استرس استفاده می شود.
می تواند چاقی هم ایجاد کند.
سلام
نیلو جان بی زحمت به این سونوی 3 بعدی یه نگاهی بنداز ببینید همه چیزش نرماله؟ برای مشکل طناب عصبی سونو داده بودم بیمارستان ابن سینا اون توصیه هایی که پایین برگه کرده یعنی چی؟
عکس پایینی مربوط به آزمایش ادرار هستش دکتر برای عفونت نوشته بود یه نگاه بهش بندازی خیلی ممنون میشم

http://www.upload.iran-forum.ir/files/pics/pic1/13237678471.jpg

http://www.upload.iran-forum.ir/files/pics/pic1/13238833551.jpg
سلام من میکرو کردم امروز ازمایش اولمو دادم 0/1 بود و منفی دکترم گفته شیافمو و استرادیولو قطع نکنم تا 5 شنبه و از دوم اما از خون اونقدر دقیقه که اگه میخواست مثبت باشه میشد درسته؟؟میخوام شیافو قطع کنم چون امکان مثبت شدن وجود نداره امان از دکترا که اصلا به فکر روحیه ما نیستند تا 5 شنبه میخواد خودمو گول بزنم نظر شما چیه قطعش کنم چون ازم که فرقی نمیکنه؟؟ممنون میشم کمکم کنید
سلام
خسته نباشین
اگه به سوالای من هم جواب بدین ممنون میشم:
تو جواب سونوی هفته 8بارداریم که دقیقا تو هفت هفته و چهار روز انجام دادم سن جنین رو شش هفته و پنج روز نوشته. در حالی که مطمئنم حداکثر سنش پنج هفته و سه روز می تونه باشه. چون اصلا قبل از اون اقدام(نزدیکی) نداشتم. این طبیعیه؟
سوال دیگه اینکه تو برگه جواب نوشته شده که جسم زرد "ریز" ه (یعنی متناسب نیست، روی گزینه متناسب خط کشیده شده). و همچنین اینکه "مایع اکوفری ساک حاملگی در حد اقل انتظار است" (و نه نرمال)
این دو مورد اخیر چطور؟
خطرناک نیستن؟ برای متناسب شدنشون چکار باید بکنم؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
سلام آزمایشگاه نیلو محترم
ضمن تشکر از وقتی که اختصاص میدین
من قبلا یک بار در هفته نهم به خاطر رشد ناکافی جنین سقط داشتم همون ماه که حامله شدم از داستینکس استفاده کره بودم بنظر شما ممکنه داستینکس باعث سقط شده باشه؟ الان هم پرو لاکتینم 32 است ایا با این پرولاکتین حامله میشم یا باید دارو مصرف کنم
بسیار ممنونم
با سلام و خسته نباشید جناب اقای دکتر

اقای دکتر من امروز سونو داشتم که طبق آخرین پریود باید 36 هفته و 2 روز باشم (آخرین پریود :16 فروردین ) در صورتی‌ که سنّ حاملگی رو 35 هفته و 5 روز نوشته

و مورد نگرانی‌ من پارامتر‌های بیوفیزیکال هست مخصوصا AC

BPD: 89mm (36w1d
FL: 70mm(36w0d
HC:322mm( 36w3d
AC:305mm(34ww3d

EFW:2630 gr

میخواستم بدونم اینقدر اختلاف برای AC زیاد نیست ؟؟؟؟!!!!

خواهش می‌کنم من رو راهنمایی کنید من خیلی‌ نگران هستم و به دکترم هم دسترسی‌ ندارم

با تشکر

سلام ببخشید میشه جواب آزمایش دختر 2 ساله من رو هم برام بگید خیلی نگران هستم .
Macroscopic
Color yellow
Appearance clear
Sp.gravity 1.016
Ph acid
w.b.c 2-3
r.b.c 0-1
epithelial cell 1-2
mucus few
Specimen : urine
Culture :no growth
Bacteriology
Specimen: stool culture
Colony count heavy growth of
Culture: E .COIL
SENSITICE: ceftizoxim ; ciprofloxacin; cefotaxime ; nalidixic acid ;cefixime
Resistant : co-trimoxzaole; ceftriaxon
Parsitology
Occult blood negative
Ova of parasite not seen

وقتی با خانواده هستی ،‌لبخند بزن.....
کارشناس محترم سلام. و خسته نباشید.
من جواب ازمایش تیروئیدم اماده شد و بردم پیش دکتر زنانم و او گفت حتما باید به یک متخصص غدد مشورت کنم. جواب ازمایشم این بود:
t4...............10.4...........................female:4.4_12
t3............................1.3..........................8_2.0
t3 uptake..........................25.8..................25_35
fti...........................2.7........................1.1_4.2
tsh............................1 L.........................4_6.2
البته علائمی که باعث شد دکتر نگرانم کنه: سردرد های شدید و ضربان قلبم که 105 بود. او گفت ممکنه تیروئیدت پر کار باشه و باعث بشه تیروئید جنین کم کار بشه. در ضمن برای زایمان چه طبیعی و چه سزارین به مشکل می خوریم.

حالا سوال من این هست. من موقعی که پسرم و باردار بودم لووتیروکسین می خوردم که دکتر غددم گفت قطع نکن و ادامه بده البته اون موقع تیروئید من هیچ مشکلی نداشت نه کم کار نه پر کار فقط بزرگ بود.
اما حالا با وجودی که دکتر غددم 3 ساله که قرص من و قطع کرده و فقط سالی یه بار چکاپ میکنه دکتر زنان می گه پر کاری؟ قبل از بارداری با دکتر غددم مشورت کردم و او گفت نیازی به هیچ دارویی نیست وقتی باردار شدی ازمایش بده.
ایا خطر ناکه ؟ پیشنهاد شما چی هست؟ ایا جنین هم در خطره؟
بی نهایت از وقتی که می گذارید ممنونم.

2810