2777
2789
سلام من اخرین پریودم 20 مهر بود در 16 اذر رفتم سونو گفت سن بارداری 6 هفته و دو روز است و ساک بارداری 30 میلمیتره .دکتر گفت ساک بارداری خیلی بزرگه و سن بارداری با تاریخ پریودیم جور در نمیات یعنی دو هفته کم داره برای دو هفته دیگه پیشنهاد سونو داد میخواستم بدونم ساک بارداری اگه بزرگ باشه چه ضرری داره در ضمن crl را برام 5mmزده
مامان علی عزیز،

1- جواب سونوگرافی نرمال است و مشکلی نشان نمی دهد. فقط تذکر داده است که یک سونوی نرمال نمی تواند تمام اختلالات جنینی را رد کند.

2- کشت ادرار هم منفی است و عفونتی نشان نمیدهد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
یعنی الان با وجود آزمایش غربالگری قبلی و این سون احتیاجی نیست دیگه الان آزمایش یا سونوی خاصی انجام بدم؟
اختلالات طناب عصبی که تو آزمایش با ریسک 1:188 نشون داه بود توی این سونو سه بعدی دقیقا نشون داده که مشکلی نیست؟
اولین باری که تست بتا دادم 216 شد. بار دوم که چهار روز بهدش بود حدود 960 بود.
لطفا بفرمایین ریز بودن کیسه زرده و کم بودن مایع اکوفری معنیش چیه.
اندازه جنین من به اندازه یه جنین یک هفته بزرگ تر از خودش بوده (یعنی جنینم واقعا 5 هفته داره در حالی که تو سونو 6 هفته ای تشخیصش دادن). ممکنه اندازه کیسه زرده و مایع اکوفری رو با یه جنین 6 هفته ای سنجیده باشن و به نسبت اون گفته باشن که کمه؟ در حالی که برای یه جنین 5 هفته ای کافیه؟
یا حتی اگه جنین من با اینکه 5 هفته داره ، اما چون به اندازه یه جنین 6 هفته ای هست باید کیسه زرده و مایع اکوفری ش به اندازه یه جنین 6 هفته ای باشه؟
بازم ممنون
ستایش عزیز،

موارد استفاده داروی داستینکس به صورت کلی به شرح ذیل است:

موارد مصرف:
پیشگیری یا توقف شیردهی
موارد افزایش پرولاکتین در مواردی مثل پریود های نامنظم یا آمنوره
ناباروری
کاهش لیبیدو یا میل جنسی
سندرم تخمدان پلی کیستیک
پارکینسون

موارد توجه:
حساسیت به آلکالوئید های ارگو مثل بروموکریپتین
نقص کبدی و کلیوی
مصرف داروهای ضد سایکوز
مصرف یک سری داروها مثل متوکلوپرامید ٬ ضد جنون ها ٬ آلکالوئید های ارگو (داروهای ضد میگرن و ضد خونریزی مثل مترژن) ٬آنتی بیوتیک ها مثل اریترومایسین
سابقه افزایش فشار خون یا ناراحتی کلیه که منجر به ادم شده است مثلا ورم دوره بارداری
سابقه کاهش فشار خون
بیماریهای قلبی و عروقی
فنومن رینود فرد در هوای سرد احساس سوزن سوزن شدن در نواحی انتهایی بدن میکند و رنگ پریدگی یا آبی شدن در آن نواحی ایجاد میشود.
زخم معده
موارد خونریزی گوارشی
.
عوارض جانبی:
سرگیجه ٬ یبوست ٬ افسردگی ٬ تهوع ٬ضعیف شدن عضلات ٬ دردشکمی ٬ احساس سوزن سوزن شدن ٬ استفراغ ٬خونریزی از بینی ٬ گرگرفتگی مختصر از دست دادن بینایی ٬ افزایش ضربانات قلب ٬کاهش فشار خون ٬ احساس خستگی و خواب آلودگی ٬ د رد سینه ها ٬ سوءهاضمه و اختلالات معده ٬ صدای شکم ٬ در شروع درمان فشار خون باید مرتب چک شود در صورتی که عوارض دارو زیاد بود با دوز کم دارو را شروع کرده سپس هر هفته 0.25میلی اضافه میکنند تا عوارض ناپدید شود.

بنابراین هیچ جا ذکری از ایجاد سقط نکرده است. در هنگام بارداری هم طبق توصیه پزشکتان عمل کنید.
شیما عزیز،

1- پرولوتون همان ترکیب تزریقی پروژسترون می باشد و موارد کاربرد زیادی از جمله موارد تهدید به سقط ، درمان جفت سرراهی ، محکم کردن اتصال جفت به جدار رحم و ... دارد.

2- بتامتازون هم ترکیب کورتونی بوده که برای تکمیل ریه جنین مورد استفاده قرار می گیرد.
مهر آئین عزیز،

اینقدر نگران نباش . این اندازه ها سونوی در این هفته ها اینقدر دقیق نیست که خودت را اینقدر نگران کنید چون افزایش تست بتا نشانه رشد خوب جنین در داخل رحم است.

1- هفته هشتم سونوی دقیق انجام داده تا رفع نگرانی شود.
2810