2777
2789
ژیلی عزیز،

کلأ برای غربالگری سه ماهه اول باید بیمار صبحانه کامل بخورد و بین آزمایش خون و سونوگرافی هم حتمأ یک مایع شیرین برای تحرک بیشتر جنین خورده شود.
مرحله دوم هم احتیاج به ناشتایی ندارد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

یه سوال دارم

من دیروز اولین روز هفته 13 بودم و آزمایش غربال گری دادم طول جنین رو برام زد 6.85 آیا این برای یک جنین 13 هفته ای مناسبه؟ با توجه به این که تو بارداری هفته به هفته نوشته قد جنین 7.5 باید باشه؟
ممنون میشم جوابم رو بدید خیلی نگران نی نیم هستم؟
فروشگاه اینترنتی پی پانی ارائه بهترین مدل های شومیز
2805
سلام خسته نباشیدک من 30 سالمه. س.نونی غربالگری را انجام دادم و در جوابش background risk بدین شرح بود:
Trisomy 21: 1/616
Trisomy 18 : 1/1369
Trisomy 13 : 1/4328
و adjusted risk :
Trisomy 21: 1/12311
Trisomy 18 : 1/9581
Trisomy 13 : 1/49431

فقط نی نی نتابید که بتونه تیغه بینی را اندازه گیری بکنه و قرار شد 2 هفته دیگه برم.

و در پایانش نوشته:
The estimated risk for certain chromosomal abnormalities base on maternal age, CRL, NT, ductus venosus wave form and FHR are below the cut off levels and the patient is low risk. The nasal bone and tricuspid can not be examined. So 2 weeks follow up study is indicated.
Maternal serum biochemistry is necessary for prediction a more precise risk. Cervical length is 4 cm and the internal os is closed.
ممنوم میشم اگه راهنماییم کنید و بگید اوضاع نی نی چجوریه؟
سوده عزیز،
1- قد نشسته (CRL) جنین های ایرانی کوچکتر از جداول استاندارد می باشد، به طوریکه شبیه جداول کره شمالی و بنگلادش شده است.
2- طبق جداول مورد استفاده در ایران ، اتفاقأ کاملأ منطبق با جداول می باشد.
3- اگر اولین روز از آخرین پریود خود را ذکر کنید ، می توانم با سن پریودیک شما هم تطبیق دهم (البته به شرط آنکه 6 سیکل پریودی قبل از بارداری شما کاملأ منظم باشد).
کارشناس محترم جداً متشکرم

من آخرین پریودم 31 اردیبهشت بوده البته فکر نمی کنم شش سیکل آخرم خیلی منظم بوده است!

یعنی نی نی من قد کوتاه میشه نه!!!!!!!!!
مامان سحر عزیز،
ریسک سندرم داون شما با توجه به مارکرهای سونوگرافی خوب بوده است که چون مارکرهای بیوشیمیایی انجام نشده است قدرت تشخیص در این مرحله حدود 75% است. دو هفته دیگر برای بررسی تیغه بینی مراجعه کن ولی سعی کن حتمأ صبحانه کامل بخوری و یک مایع شیرین هم با خودت داشته باشی تا تحرک جنین بهتر شود.
با توجه به طول سرویکس شما هم هیچگونه منع حرکتی هم ندارید (به شرط آنکه لکه بینی نداشته باشی).
من تاریخ اخرین پریم 10خرداد بوده.....سونو غربالگری سه ماه اول رو تا کی میتونم برم.دکتر برام نوشته یک شهریور... خودمم هم از مایشگاه نیلو یکم نوبت دارم....میخواستم ببینم تا کی میتونم این ازمایش رو انجام بدم؟؟؟؟؟
سوده عزیز،
طبق پریود سن جنین شما 13 هفته تمام می باشد که نشانه آن است که سن پریودیک شما با سن سونوگرافیک کاملأ منطبق بوده و جای نگرانی نیست.
نه طبق جداول مورد استفاده در ایران قد جنین شما تا این هفته کاملأ استاندارد است. اینقدر نگران نباش......
کارشناس عزیز ممنون و متشکرم
من به توصیه دکترم رفتم بیمارستان پارس که متأسفانه اصلاً دکترش ابهامات من را رفع نکرد. برای سه ماهه دوم آزمایشگاه نیلو را که کارشناسان پاسخگویی مثل شما را دارد انتخاب خواهم کرد.
باز هم تشکر
2810