2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.
حتما یادتون هست من چند روز پیش بابت آمینو سنتز و اینکه خون شوهرم را خواستند ازتون سوال پرسیدم.
خواستم بدونم معمولا نتیجه آمینو سنتز بعد از اینکه خون شوهرم رو گرفتند چند روز طول می کشه؟.الان 5 روز گذشته و خبری نیست.
و سوال دوم اینکه اگه جواب آمینو سنتز خوب باشه و بچه مشکلی نداشته باشه آیا دوباره باید تو ماه های بعد آمینو سنتز کنم؟منظور از غربالگری واسه سه ماهه اول و دوم چیه؟من توی هفته 17 آمینو سنتز شدم.
آتوسا عزیز،
معمولأ بین 7 الی 10 روز جواب کاریوتایپ با توجه به روش آزمایش طول می کشد. آمنیوسنتز یک تست تشخیصی است و اگر جواب خوب بود و مشکلی نداشت دیگر نیازی به انجام تست های غربالگری هم ندارید. ولی صبر کنید تا جواب شما بیایید ، کامل در موردش بحث می کنیم. نگران نباش .....
آتوسای عزیز،
1- تقریبأ از هر 100 خانم باردار که تست های غربالگری انجام می دهند ، 5 نفر برای انجام آمنیوسنتز ارسال می شود
2- در مرحله اول غربالگری از هر 22 نفر و در مرحله دوم از هر 33 نفر یک نفر بچه مشکل سندرم داون داشته و بقیه جوابشان نرمال است.
3- در مورد شما باید منتظر جواب آزمایش شوهرتان هم بمانیم.
آتوسای عزیز،
1- با توجه به درخواست نمونه برداری برای شوهر شما مسئله سندرم داون تا حدود زیادی منتفی است.
2- وجود سندرم داون در خانواده خودت و یا شوهرت ریسک سندرم داون را کمی بالاتر می برد.
سلام کارشناس محترم
من الان هفته 16 هستم و دکترم ازمایش غربالگری که داده بود مر بوط به هفته 15 تا 22 بود می خواستم بدونم این غربالگری با غربالگری 3د ماهه اول و دوم فرق داره یا نه؟/؟؟؟؟؟؟؟؟
چون انگار همین یک دفعه بود و دیگر نیست
Lilypie Second Birthday tickers

اشکان عزیز،
1- تقریبأ از هر 100 خانم باردار که تست های غربالگری انجام می دهند ، 5 نفر برای انجام آمنیوسنتز ارسال می شود
2- در مرحله اول غربالگری از هر 22 نفر و در مرحله دوم از هر 33 نفر یک نفر بچه مشکل سندرم داون داشته و بقیه جوابشان نرمال است.
3- شما کدام مرحله از تست های غربالگری را انجام داده اید؟ ریسک بدست آمده دقیقأ چقدر است؟
2810