2777
2789
عنوان

ایده اسم برا

86 بازدید | 30 پست

خروسم میخوام لطفا کسی مسخره نکنه😂 

داستان از این قراره ک مامانم مریضه و یکی از فامیلا میاد عیادتش و واسش یه خروس محلی میاره

قرار بود امروز صبح بابام آماده اش کنه تا برا ناهار درستش کنم

ولی خداروشکر بابام میره سرکار و خروس رو نمیکشه😄منم وقتی بیدار شدم دیدم کوچولوعه و خیلی نازه کلی قربون صدقه مامانم رفتم تا بلاخره راضی شد نگه دارم ب این میگن عشق از نگاه اول😍

حالا موندم اسمشو چی بزارم لطفا ایده اسم گوگولی بدین 😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینزاگی

وینچنزوووو🤤😂😂😂

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
ارههه😭😭😭🤣

کاش وقت داشتم یبار دیگه میدیدمش🥹🥹🥹

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
2810