2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آزمایشگاه نیلوی عزیز و ممنون از وقتی که به ما میدید.
همسرم آخر هفته 12حاملگیست و مشکوک به گواتر است. کمی کم خون است، صبحها احساس گلودرد دارد، سرمایی ست، ترک لب دارد، وزنش کمی بالاست(همیشه بوده) و مدتی ست کمردرد دارد.آیا اینها میتواند علایم گواتر باشد.
با توجه به حاملگیشان آزمایشات تشخیص گواتر برایش مضر نیست؟
یک دنیا ممنون
سلام آزمایشگاه نیلو خسته نباشید
من مزاحم و سوال کننده همیشگی هستم
گفتم دوقلو دارم و با احتمال 230-1 داون آمنیوسنتز شدم و تا روز دوشنبه فکر کنم جواب آمنیوسنتزم بیاد.
سوال من اینه که اگه جواب آمنیو خوب باشه یعنی بگه که نی نی ها سالم هستن آیا بازم در ماههای بعدی نیاز به آزمایشهای تکمیلی دیگر یا سونوی سه بعدی هست؟
سلام

با تشکر فراوان از پاسخدهی شما
در مورد پایین بودن جفت توضیحاتی میخواستم که موقعیت آن را پرسیده بودید

در سونو فقط نوشته interior previa و در مورد گرید آن چیزی ننوشته . . .

نگزانم اتفاقی بیفتد !!! زاهنمایی ام کنید

ممنونم
تحویل نمیگیرم سالی که بی تو باشد ...جایت حسابی خالیست ...
اندیشه عزیز،

نگران نباش با توجه به previa یا سرراهی بودن جفت تان تا 30 هفتگی بالا کشیده می شود. نگران نباشید فقط سعی کنید سکس نداشته باشید و از بلند کردن چیزهای سنگین خودداری کنید و اگر لکه بینی داشتید با پزشکتان تماس بگیرید.
سلام.خسته نباشید.ممنون از اینکه پاسخ میدین.
نتایج تست غربالگری که در هفته 15 دادم به صورت زیر هست.(البته خودم درخواست داده بودم.به نظر دکترم نیاز نبود )
risk of Downs less than 1 in 20000
risk of ntd 1 in 950
risk of pre-eclampsia 1 in 45
آیا اینها طبیعیه؟البته توضیحات دیگه هم هست که مفصله
2810