2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ضمن تشکر و خسته نباشید ،
1- با اینکه خیلی تعریف دکتر فریور فرزانه رو تو این سایت شنیدم اما جزو لیست fetal medicine که شما معرفی کردید نیست ! آیا اون سایت مرتب آپدیت می شه ؟
2- آیا آزمایش و سونوگرافی غربالگری هفته 11 تا 13 الزاما باید در یک روز انجام شود ؟
3- آزمایشش نیاز به ناشتا بودن داره ؟
4-من 36 سالمه و به توصیه مشاور ژنتیک بعد از فهمیدن ریسک غربالگری و مشاوره مجدد با او تصمیم بگیرم که آمنیو سنتز بکنم یا نه . اما من دیگه تصمیم گرفتم صرف نظر از نتیجه غربالگری قطعا آمنیو سنتز رو انجام بدم، آیا اگه آمنیو سنتز انجام بدم دیگه نیازی به آزمایش یا سونوگرافی غربالگری 3 ماهه اول نیست ؟ (منظورم اینه که آیا آمنیو سنتز کافیه ؟ و تمامی بیماریهایی رو که در NT تشخیص داده می شه در آمنیو سنتز هم می شه ؟ )
مرسی
جناب دکتر من الان هفته 18 هستم. برای تشخیص جنسیت اگر بچه دختر باشه بهتره کی برم؟ این هفته برم میشه با اطمینان بگه؟ آخه 3 هفته پیش گفت احتمالا دختره اما بعدا بیا دقیق بگم.
no matter how you feel.Get up, dress up, show up, and never give up!  
فروغ عزیز،

1- با اینکه خیلی تعریف دکتر فریور فرزانه رو تو این سایت شنیدم اما جزو لیست fetal medicine که شما معرفی کردید نیست ! آیا اون سایت مرتب آپدیت می شه ؟
بله، اسم دکتر فریور در این سایت نیست ولی یکی از سونولوژیست های خیلی خوب می باشد

2- آیا آزمایش و سونوگرافی غربالگری هفته 11 تا 13 الزاما باید در یک روز انجام شود ؟
بله

3- آزمایشش نیاز به ناشتا بودن داره ؟
خیر، بلکه حتمأ باید یک صبحانه کاملی خورده شود.

4-من 36 سالمه و به توصیه مشاور ژنتیک بعد از فهمیدن ریسک غربالگری و مشاوره مجدد با او تصمیم بگیرم که آمنیو سنتز بکنم یا نه . اما من دیگه تصمیم گرفتم صرف نظر از نتیجه غربالگری قطعا آمنیو سنتز رو انجام بدم، آیا اگه آمنیو سنتز انجام بدم دیگه نیازی به آزمایش یا سونوگرافی غربالگری 3 ماهه اول نیست ؟ (منظورم اینه که آیا آمنیو سنتز کافیه ؟ و تمامی بیماریهایی رو که در NT تشخیص داده می شه در آمنیو سنتز هم می شه ؟ )
خیر نیازی به انجام تست غربالگری به منظور بیماریهای کروموزومی نمی باشد ولی برای بیماریهای قلبی - عروقی قابل انجام است.
سلام به همه دوستان
یکی از اقوام بنده 3 قلو باردار هستن. یکی از این بچه ها در آزمایش مریض دیده شده و تو سنوگرافی نوشته:
"ابساع بتن های مغزی به قطر 14mm به نفع هیدروسفالی دیده میشود."
حالا گفتن میشه به قلب جنین بیمار آمپول زد و از بین بردش و برای این کار باید بره پیش فوق تخصص پریناتولوژی.
بهترین دکتر تو این زمینه کسی میشناسه معرفی کنه؟
لطفا سریع جواب بدید.
ی دنیا ممنون
آزمایشگاه نیلو سلام . خسته نباشید. جواب آمنیوسنتز دوقلوهای من امروز اومد. این جوابشه
material collection: amniotic fluid
number of cultures: 2
technique: conventional staining & GTG-banding
banding resolution: 400 band
number of studied meaphase: 15
karyotype results: 46. xx
comments: an apparently normal female karyotype.
recommendation: sonography monitoring of the fetus is recommended.
NOTE : the absence of chromosoml aberration dose not rule out the possibility of presence gene defects. Karyotype cannot detect mutant genes
subtle genetic changes beyond the technical limits of the preparation and low level mosaicism are potentially possible in cases with apparently normal karyotypes.
آزمایشگاه محترم این جواب آمینوی یکی از قل هاست قل دختر . اون یکی هم دقیقا شبیه همین است با این تفاوت که نوشته xy
لطفا سریع جوابمو بدین؟

Age at term (yrs): 30.9
T21 Prior Rist : 1: 865
T18 Prior Rist : 1: 9701
Weight(kg): 54
Gestational Age: 15 W + 6 D
Value unit corrected MoM
AFP 36.00 IU/ml 1.21
HCG 70.00 IU/ml 1.76
UE3 1.20 ng/ml 0.50
INA 233.00 pg/ml 0.89
TRISOMY 21 : 1:744