2777
2789
چرا بعضی مادران صاحب نوزاد پسر می شوند؟

بر اساس مطالعه ای که به صورت مشترک توسط دانشگاه آکسفورد و اکستر در انگلستان انجام شد، مشخص گردید در مادران بارداری که رژیم غذایی پر کالری دارند و به صورت مداوم وعده صبحانه را مصرف می کنند، احتمال پسردار شدن بیشتر است.

دلیل طراحی این مطالعه، کاهش تولد نوزاد پسر در کشورهای پیشرفته صنعتی به ویژه انگلستان بوده است.بر اساس مطالعه ای که به صورت مشترک توسط دانشگاه آکسفورد و اکستر در انگلستان انجام شد، مشخص گردید در مادران بارداری که رژیم غذایی پر کالری دارند و به صورت مداوم وعده صبحانه را مصرف می کنند، احتمال پسردار شدن بیشتر است.

برای انجام این تحقیق، رژیم غذایی ۷۴۰ مادر باردار مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد ۵۶ درصد مادران مورد مطالعه، کالری بالایی دریافت می کردند و نوزاد آنها پسر بود.علاوه بر این، ۴۵  درصد از مادرانی که صاحب نوزاد دختر شدند، از سطح تغذیه پایین تری برخوردار بودند.

محققان دریافتند مادرانی که نوزاد پسر به دنیا آوردند، در هنگام بارداری و پیش از آن از مواد غذایی حاوی پتاسیم، کلسیم و ویتامین ‌های C ،E و B12 استفاده کرده اند. دلیل طراحی این مطالعه، کاهش تولد نوزاد پسر در کشورهای پیشرفته صنعتی به ویژه انگلستان بوده است. این تحقیق نشان داد که در این کشورها مردم اغلب تمایل به رژیم غذایی کم کالری دارند.

شرح و نتایج این پژوهش در نشریه بیولوژی کالج سلطنتی انگلیس به چاپ رسیده است.

منبع: بیتوته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای من متضاده,چون من نه علاقه به غذاهای پر کالری دارم نه صبحانه درست درمون می خورم.ولی بچم با اطمینان100%پسره.
علیرضا,انگور یاقوتی مامان(غوره سابق) 25شهریور ماه 92 همزمان با تولد امام رضا به زندگی یکنواخت من پا گذاشت و با دست و پاهای کوچکش تحرک و عشق دوباره به زندگی من آورد.

زیاد ربطی به صبحانه نداره منظور از صبحانه غذای پر کالری من که خودم عاشق شیرینی جات هستم هم خودم و هم شوهرم آجیل که سرشار از ویتامین ای زیاد میخوریم و کلا غذای پر کالری مصرف میکردیم که بچمون پسر شد
اگر روزی بخوام دوباره بچه دار شم دوست دارم دختر باشه و باید تغذیم رو عوض کنم و لبنیات زیاد بخورم که متاسفانه اصلا شیر دوست ندارم
2810