2777
2789
شوهرت دوستت داره؟طاقت قهر و بی محلی داره؟ترسوئه؟؟

اره میدونم دوست داره ولی خب خیلیا ممکن بگین چه دوست داشتنی ک میزنه، میگم خیلی خوب ولی خب ی وقتایی اینجور میشه و هی بهش بگی چشم کاریت نداره ولی خب رباط نیستم که هی بگذرم از خودم و هی بگم چشم منم دلم میخواد زندگی کنم تفریح برم بازار برم خرید کنم دلم میخواد کسی میاد خونم خجالت نکشم از سر و وضع خونم

نمیدونم حس میکنم نداره، چون خودش بارها گفته وقتی ساکتی حتی دوس دارم اون لحظه غر بزنی ولی ساکت نباشی چون عادت کردم به شنیدن صدات وقتی حرف نیمزنی آروم وقرار ندارم

نه اصلا ترسو نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا میگه پرتوقع، بخدا تاحالا با نداری و همه چیزش ساختم، یکبار ازش پول نخواستم(البته خودشم خداییش هم ...

عزیزم وقتی نمیخای طلاق بگیری  خوب سعی کن زندگیتو درست کنی . من فقط میدونم بعضی وقتا بی تفاوت بودت خیلی تاثیر دار . زندگی خودتو بکن  باهاش بد رفتار نکن ولی منتم نکش . خودتو مشغول کن با کتاب فیلم دوستات فامیل

عزیزم شوهر من سره خستگی سره کارش جوری یه کشیده بهم زد که پرده گوشم پاره شد....منم مثه شما باردار بودم اوموقع. بار اولشم  نبود که کتک میزد...‌.

ولی ایقد بهش بی محلی کردم ایقد ادم حسابش نکردم تا الان که سرش خورده به سنگ التماسم میکنه مثه قبل دوسم داشته باش...

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)
بمیرم برا دلت

خدا نکنه هرچی میگی از زبونه من میگی انگار

من یه مادر شاد وپر انرژی وجوانم   تو بچگی فکر میکردم سی سالگی یعنی آدم خیلی پیر میشه کم کم فهمیدم بابا 30 که اوله جوونیه 😁😁بعد الان فکر میکنم نه من تو 30 سالگی یه داماد دارم واحیانا تا35 سالگی نوه دار میشم😬😬دلم میخواد از اینجا بریم تا دخترم بتونه بچگی کنه نه اینکه بچه بزرگ کنه😢😢😢من قربانی یک رسم مسخره هستم... تو خانوادمون هیچکی زیر 20 ازدواج نکرده ولی منو امتحانی تو بچگی شوهر دادن وبعد این آزمایش فهمیدن کارشون غلطه ودخترای بعد از منو مثلا دختر خاله هامو اینارو گزاشتن بزرگ شن بعد عروسشون کنن  ولی من به خاطره دخترم میجنگم ونمیزارم اونم تجربه های تلخ منو تجربه کنه😍😍😍 چه خوبه اختلاف سنی با بچه هام کمه ومثل یه خواهر بزرگترم براشون تا مامان چون حرفشونو میفهمم چون با پسرم 16 سال اختلاف و دخترم که خرداد به دنیا میاد 18سال اختلاف سنی دارم🌷🌷🌷من یاد گرفتم نیمه پره لیوان ببینم مثلا فداسرم که شوهرم صبح ساعت 7 میره شب ساعت 9 برمیگرده ونمیبینمش در عوض اینجوری اون قدر پول داریم که بتونیم تو رفاه باشیم ای ام یک زن مهرباااان ودلسوز امضام طولانی شد هنوز درمورد پسرم ننوشتم خخخ حالا انشالله امضای بعدی دخترم پسرم عاشقتونم

نميدونم اخه چراوقتي ميدوني وحشيه بازم باردارشدي درحالي كه بچه داري بازم 😡😢دوباره يه معصوم ديگ روننداززيردستش حالام شكايت كن چراهركي تاپيك كتك ياخيانت ميزنه ميگ نميتونم طلاق بگيرم اخه اين ادمه كه توحاملگي هم رحم نكرده بهت تااونم سرهيچي 😭😭😭😭

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
خواهر حالا بچه هیچی مگه خودت  انسان نیستی  نزار کسی بهت ظلم کنه مگه ماچقدر عمر میکنیم&nbs ...

یبار دیگه تا بخواد بهم دست بزنه زنگ میزنم 110

فردا هم اگه خونه بود که پیش بچم باشه میرم کلانتری 

میدونی چیه دیگه سر شدم دیگه مثل مرده ها شدم هیچی برام مهم نیست حتی جون ندارم برم بیرون تاکلانتری اصلا داغونم بخدا داغون 

نميدونم اخه چراوقتي ميدوني وحشيه بازم باردارشدي درحالي كه بچه داري بازم 😡😢دوباره يه معصوم ديگ رونن ...

چون دوره زمونه همش کتک و خیانته یعنی همه مون طلاق بگیریم که نمیشه

نميدونم اخه چراوقتي ميدوني وحشيه بازم باردارشدي درحالي كه بچه داري بازم 😡😢دوباره يه معصوم ديگ رونن ...

خب َطلاق بگیرم بچه هامو برد چی، چیکار کنم، من میمیرم برا بچه ام، بچع ام ی روز منو نبینه دق میکنه

هرکی بشنوه باورنمیکنه که اینجور باشه، هرکی میبینه میگه خوش بحالت برااین شوهر

خخخ

اره میدونم دوست داره ولی خب خیلیا ممکن بگین چه دوست داشتنی ک میزنه، میگم خیلی خوب ولی خب ی وقتایی ای ...

دقیقا میفهممت منم دوسال رو مخش کار کردم تا تونستم فرش تو خونمون رو عوض کنم بخدا دلم نمیخاست کسی بیاد خونمون از بس زشت بودن فرشا.....طبق تجربه خودم مردی که زنش رو دوس داشته باشه نقطه ضعفش بی محلی و دوست نداشتنش و گریه پیششه(البته بعد از دعوا و اینکه کلا اروم شد)

یه سری از حرفات دقیقا حرف دل منه ....فقط تفاوتمون اینه که شوهر من ترسو هست راحت باهرچی میترسونمش که کوتاه میاد کلا.....واقعا ناراحت شدم برات.هرکسی همسرشو بهتر میشناسه....بعد از سه سال دیگه باید کم کم رگ خوابشو یاد گرفته باشی 

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)

ی چیز میگم نمیدونم چقد اعتقاد دارین، خودمم نمیدونم چقد قبولش کنم

از یه آیت الله که واقعا عالم معروفی مشورت گرفتیم بعد چند روز بهمون گفت که براتون طلسم بستن حتی اسم وفامیلشم گفت بهمون ویکی از فامیلای منم بود برااین گفتم راسته چون اون آیت الله اصلا یه شهر دیگه است و غریب دقیقا مشخصات و ایم اون فامیلم رو گفت

وگفت طلسمی ک توی ایران فقط یکی دو نفر یهودی انجامش میدن مسلمونا انجامش نمیدن

ی کارایی کرد مثلا باطل شد طلسم(کاملا هم رایگان) خیلی بهتر شد وضعمون ولی خب کامل مثل اول نشدیم

خب َطلاق بگیرم بچه هامو برد چی، چیکار کنم، من میمیرم برا بچه ام، بچع ام ی روز منو نبینه دق میکن ...

اسی منم برا اولین بار اومدم از خونم بیرون همه هم فکر میکنن زندگیم20 

ظهر اومد بچه رو برد شب به غلط کردن افتاده بود یه دفعه باز وحشی شد

من یه مادر شاد وپر انرژی وجوانم   تو بچگی فکر میکردم سی سالگی یعنی آدم خیلی پیر میشه کم کم فهمیدم بابا 30 که اوله جوونیه 😁😁بعد الان فکر میکنم نه من تو 30 سالگی یه داماد دارم واحیانا تا35 سالگی نوه دار میشم😬😬دلم میخواد از اینجا بریم تا دخترم بتونه بچگی کنه نه اینکه بچه بزرگ کنه😢😢😢من قربانی یک رسم مسخره هستم... تو خانوادمون هیچکی زیر 20 ازدواج نکرده ولی منو امتحانی تو بچگی شوهر دادن وبعد این آزمایش فهمیدن کارشون غلطه ودخترای بعد از منو مثلا دختر خاله هامو اینارو گزاشتن بزرگ شن بعد عروسشون کنن  ولی من به خاطره دخترم میجنگم ونمیزارم اونم تجربه های تلخ منو تجربه کنه😍😍😍 چه خوبه اختلاف سنی با بچه هام کمه ومثل یه خواهر بزرگترم براشون تا مامان چون حرفشونو میفهمم چون با پسرم 16 سال اختلاف و دخترم که خرداد به دنیا میاد 18سال اختلاف سنی دارم🌷🌷🌷من یاد گرفتم نیمه پره لیوان ببینم مثلا فداسرم که شوهرم صبح ساعت 7 میره شب ساعت 9 برمیگرده ونمیبینمش در عوض اینجوری اون قدر پول داریم که بتونیم تو رفاه باشیم ای ام یک زن مهرباااان ودلسوز امضام طولانی شد هنوز درمورد پسرم ننوشتم خخخ حالا انشالله امضای بعدی دخترم پسرم عاشقتونم