2777
2789
دقیقا میفهممت منم دوسال رو مخش کار کردم تا تونستم فرش تو خونمون رو عوض کنم بخدا دلم نمیخاست کسی بیاد ...

ن نمیرسه، حتی الان بگم فلان جام درد داره یا... چون بلد خودش یکی دوتا سوال پزشکی میپرسه و میفهمه هیچیم نیست

یا چیزای دیگه هم نیمترسه بارها گفتم بیا بریم جدا شیم مثلا بترسونمش میگه اگه میتونی جدا شو من هیچوقت ن طلاقت میام ن حتی میام باهات دادگاه برا جدایی

اسی منم برا اولین بار اومدم از خونم بیرون همه هم فکر میکنن زندگیم20  ظهر اومد بچه رو برد شب به ...

ای بمیرم برات ن این مغرور تر از این‌است اگه برم میدونم ب هیچ وجه نمیاد ولی بمونم بعد یکی دو روز مهربون میشه میبینی با گلی کادویی چیزی میاد ولی نمیخوام دیگه کوتاه بیام از بس کوتاه اومدم فک میکنه راحت میتونه بزنه و بعدش همه چی گل و بلبل بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم ميشه بگين شماچندسالتونه 😊

۲۰🙄چرا؟نکنه منوبراداداشت میخای؟😂

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
خب َطلاق بگیرم بچه هامو برد چی، چیکار کنم، من میمیرم برا بچه ام، بچع ام ی روز منو نبینه دق میکن ...

اخه اينجوري هم تاكي ميخواي تحمل كني عزيزم يهوزد ويه بلايي سرت اوردچي قبول كن بي فكري كردي توميدوني اينجوريه نبايددومي روباردارميشدي بعدشم بعدطلاق ميتوني بچه هاتوببيني بخدااونام بزرگ شن دوستندارن شمابه خاطراونااين مردروتحمل كني 

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
ای بمیرم برات ن این مغرور تر از این‌است اگه برم میدونم ب هیچ وجه نمیاد ولی بمونم بعد یکی دو روز مهرب ...

ببین شوهره منم همینه ها مغرورر وکینه ای میگم بعده6 سال زندگی اومدم بیرون از خونه

من یه مادر شاد وپر انرژی وجوانم   تو بچگی فکر میکردم سی سالگی یعنی آدم خیلی پیر میشه کم کم فهمیدم بابا 30 که اوله جوونیه 😁😁بعد الان فکر میکنم نه من تو 30 سالگی یه داماد دارم واحیانا تا35 سالگی نوه دار میشم😬😬دلم میخواد از اینجا بریم تا دخترم بتونه بچگی کنه نه اینکه بچه بزرگ کنه😢😢😢من قربانی یک رسم مسخره هستم... تو خانوادمون هیچکی زیر 20 ازدواج نکرده ولی منو امتحانی تو بچگی شوهر دادن وبعد این آزمایش فهمیدن کارشون غلطه ودخترای بعد از منو مثلا دختر خاله هامو اینارو گزاشتن بزرگ شن بعد عروسشون کنن  ولی من به خاطره دخترم میجنگم ونمیزارم اونم تجربه های تلخ منو تجربه کنه😍😍😍 چه خوبه اختلاف سنی با بچه هام کمه ومثل یه خواهر بزرگترم براشون تا مامان چون حرفشونو میفهمم چون با پسرم 16 سال اختلاف و دخترم که خرداد به دنیا میاد 18سال اختلاف سنی دارم🌷🌷🌷من یاد گرفتم نیمه پره لیوان ببینم مثلا فداسرم که شوهرم صبح ساعت 7 میره شب ساعت 9 برمیگرده ونمیبینمش در عوض اینجوری اون قدر پول داریم که بتونیم تو رفاه باشیم ای ام یک زن مهرباااان ودلسوز امضام طولانی شد هنوز درمورد پسرم ننوشتم خخخ حالا انشالله امضای بعدی دخترم پسرم عاشقتونم
فقط سره اینستا گفتم چرا نصب میکنی باورت میشه؟ بهم گفت گوه خوریش به تو نیومده منم گفتم حرفه دهنتو ببن ...

وای خدا چرااین جورین بی اعصاب 

بمیرم برات میدونم چی میگی

منم میترسم بچه ام رو بگیره ازم چی پس بمونم بهتر 

منم خیلی زد تو سرم جوریکه تا یکی دوساعت نمیتونستم بلند شم

اخه اينجوري هم تاكي ميخواي تحمل كني عزيزم يهوزد ويه بلايي سرت اوردچي قبول كن بي فكري كردي توميدوني ا ...

عزیزم دومی وقتی 3ماهم بود فهمیدم،چون قرص میخوردم برا پیشگیری و کاندوم باهم دو روس رو استفاده میکردیم وچون همیشه مشکل بی نظمی پریودی داشتم اخیرا دیگه نمیدونستم باردارم

وای خدا چرااین جورین بی اعصاب  بمیرم برات میدونم چی میگی منم میترسم بچه ام رو بگیره ازم چی پس ...

من از دیشب گریه میکنم ولی هرچی میگه میگم اون تو اون بچت به خدا دارم میمیرم دلم برا بچه شکمم میسوزه ولی فهمیدم اگه 1 ماه بچه مو نبینم یا بهتر بگم 1 ماه گریه کنم بهتره تا تااخر عمر هم من هم بچه زجر بکشیم

من یه مادر شاد وپر انرژی وجوانم   تو بچگی فکر میکردم سی سالگی یعنی آدم خیلی پیر میشه کم کم فهمیدم بابا 30 که اوله جوونیه 😁😁بعد الان فکر میکنم نه من تو 30 سالگی یه داماد دارم واحیانا تا35 سالگی نوه دار میشم😬😬دلم میخواد از اینجا بریم تا دخترم بتونه بچگی کنه نه اینکه بچه بزرگ کنه😢😢😢من قربانی یک رسم مسخره هستم... تو خانوادمون هیچکی زیر 20 ازدواج نکرده ولی منو امتحانی تو بچگی شوهر دادن وبعد این آزمایش فهمیدن کارشون غلطه ودخترای بعد از منو مثلا دختر خاله هامو اینارو گزاشتن بزرگ شن بعد عروسشون کنن  ولی من به خاطره دخترم میجنگم ونمیزارم اونم تجربه های تلخ منو تجربه کنه😍😍😍 چه خوبه اختلاف سنی با بچه هام کمه ومثل یه خواهر بزرگترم براشون تا مامان چون حرفشونو میفهمم چون با پسرم 16 سال اختلاف و دخترم که خرداد به دنیا میاد 18سال اختلاف سنی دارم🌷🌷🌷من یاد گرفتم نیمه پره لیوان ببینم مثلا فداسرم که شوهرم صبح ساعت 7 میره شب ساعت 9 برمیگرده ونمیبینمش در عوض اینجوری اون قدر پول داریم که بتونیم تو رفاه باشیم ای ام یک زن مهرباااان ودلسوز امضام طولانی شد هنوز درمورد پسرم ننوشتم خخخ حالا انشالله امضای بعدی دخترم پسرم عاشقتونم
۲۰🙄چرا؟نکنه منوبراداداشت میخای؟😂

اي كلك ازكوجا فهميدي 🤣به نفعته پيامتوپاك كني تازنداداشام نريختن سرت وگيس وگيس كشي نشده 😆ن عزيزدلم ازتون خوشم اومدخواستم بدونم چندسالته معمولاكامنت اولي هم هستي😁💋😘

😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
الان میخوای چیکار کنی؟ خونه پدر تونی؟ 

آره این دفعه گفتم حقمو میگیرم وای اگه یه لکه رویه بدن شما رو بدنه من بود تورو جونه هرکی دوست داری برو حداقل پزشک قانونی مدرک داشته باش