2777
2789
منم شوهرم روانیه باشیلنگ.وچوب یاهرچی دستش میومدمنومیزد،الان خودم می رم دکترولی اون نیومدبه دکترگفتم ...

وااای چقد ناراحتت شدم 

الهی خدا فقط از مردایکه دست بزن دارن نگذره کصافتای روانی اه 😔😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استاتر تاکی میخوای بمونی و کتک بخوری  توکه بفکربچهات هستی و نمیخوای طلاق بگیری پس اینم.باید بد ...

میدونم چقد بچم اذیته سعی میکنم همیشه دعوا پیش نیاد یا بچم نباشه وقتی باهاش میخوام حرف بزنم

😭😭😭 چرا آخه

فقط سره اینستا گفتم چرا نصب میکنی باورت میشه؟ بهم گفت گوه خوریش به تو نیومده منم گفتم حرفه دهنتو ببند خجالت نمیکشی دهنمو نمیبندم مگه چی گفتم

به جون خودم پاشد هولم داد با پا میزد به سرم دریغ از یه ذره کبودی که برم شکایت فقط درد داشتم تموم تازه بهم پیام داد روزه اول برمیگش تی میبخشیدمت حالا بچرخ تا بچرخیم بچمو اومده گرفته

من یه مادر شاد وپر انرژی وجوانم   تو بچگی فکر میکردم سی سالگی یعنی آدم خیلی پیر میشه کم کم فهمیدم بابا 30 که اوله جوونیه 😁😁بعد الان فکر میکنم نه من تو 30 سالگی یه داماد دارم واحیانا تا35 سالگی نوه دار میشم😬😬دلم میخواد از اینجا بریم تا دخترم بتونه بچگی کنه نه اینکه بچه بزرگ کنه😢😢😢من قربانی یک رسم مسخره هستم... تو خانوادمون هیچکی زیر 20 ازدواج نکرده ولی منو امتحانی تو بچگی شوهر دادن وبعد این آزمایش فهمیدن کارشون غلطه ودخترای بعد از منو مثلا دختر خاله هامو اینارو گزاشتن بزرگ شن بعد عروسشون کنن  ولی من به خاطره دخترم میجنگم ونمیزارم اونم تجربه های تلخ منو تجربه کنه😍😍😍 چه خوبه اختلاف سنی با بچه هام کمه ومثل یه خواهر بزرگترم براشون تا مامان چون حرفشونو میفهمم چون با پسرم 16 سال اختلاف و دخترم که خرداد به دنیا میاد 18سال اختلاف سنی دارم🌷🌷🌷من یاد گرفتم نیمه پره لیوان ببینم مثلا فداسرم که شوهرم صبح ساعت 7 میره شب ساعت 9 برمیگرده ونمیبینمش در عوض اینجوری اون قدر پول داریم که بتونیم تو رفاه باشیم ای ام یک زن مهرباااان ودلسوز امضام طولانی شد هنوز درمورد پسرم ننوشتم خخخ حالا انشالله امضای بعدی دخترم پسرم عاشقتونم
میدونم چقد بچم اذیته سعی میکنم همیشه دعوا پیش نیاد یا بچم نباشه وقتی باهاش میخوام حرف بزنم

خواهر حالا بچه هیچی مگه خودت  انسان نیستی 

نزار کسی بهت ظلم کنه مگه ماچقدر عمر میکنیم 

نزار زندگیت با کتک و اشک بگذره 

تورخدا  اینقدر ضعیف نباش , ازاون بدترشو  آبروشو ببر ,بزارهمه بفهمن   , یبار ک شکایتش کنی دیگ جرات نمیکنه بهت دست بزنه ,باردارم هستی دیگ بدتر 

توروخدا ب خودت رحم کن 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
شماها جواب میدید کتک میخورید؟خواهرم جواب میده کتک میخوره من لال میشم موقعه عصبانیتش کتک نمیخورم

والا هیچی نمیگم

ولی اینبار خیلی درد داشت خیلی

و میترسیدم برا بچه تو شکمم خودم رو انقد حقیر ندیده بودم کلی گفتم غلط کردم تا کوتاه اومد وگرنه همونجا میشد جای خودم و بچم، 

وای نگو عزیزم بخدا قصدم ناراحتیتون نبود گفتم سبک بشم و راهکار بگیرم قربونت برم من دیگه عادت کردم

به ما نگی به کی بگی عزیزدلم😘❤️ خدا خودش به دلت شکستت نظر کنه گره از مشکلت باز کنه والا من چ راهکاری بدم یا باید باهاش بجنگی و یه کاری کنی تا کمی از این رفتاراش کوتاه بیاد یا اینکه بسوزی و بسازی😢

اسی به خدا تک تک کلمه هاتو میفهمم دقیقا مثل توام

من یه مادر شاد وپر انرژی وجوانم   تو بچگی فکر میکردم سی سالگی یعنی آدم خیلی پیر میشه کم کم فهمیدم بابا 30 که اوله جوونیه 😁😁بعد الان فکر میکنم نه من تو 30 سالگی یه داماد دارم واحیانا تا35 سالگی نوه دار میشم😬😬دلم میخواد از اینجا بریم تا دخترم بتونه بچگی کنه نه اینکه بچه بزرگ کنه😢😢😢من قربانی یک رسم مسخره هستم... تو خانوادمون هیچکی زیر 20 ازدواج نکرده ولی منو امتحانی تو بچگی شوهر دادن وبعد این آزمایش فهمیدن کارشون غلطه ودخترای بعد از منو مثلا دختر خاله هامو اینارو گزاشتن بزرگ شن بعد عروسشون کنن  ولی من به خاطره دخترم میجنگم ونمیزارم اونم تجربه های تلخ منو تجربه کنه😍😍😍 چه خوبه اختلاف سنی با بچه هام کمه ومثل یه خواهر بزرگترم براشون تا مامان چون حرفشونو میفهمم چون با پسرم 16 سال اختلاف و دخترم که خرداد به دنیا میاد 18سال اختلاف سنی دارم🌷🌷🌷من یاد گرفتم نیمه پره لیوان ببینم مثلا فداسرم که شوهرم صبح ساعت 7 میره شب ساعت 9 برمیگرده ونمیبینمش در عوض اینجوری اون قدر پول داریم که بتونیم تو رفاه باشیم ای ام یک زن مهرباااان ودلسوز امضام طولانی شد هنوز درمورد پسرم ننوشتم خخخ حالا انشالله امضای بعدی دخترم پسرم عاشقتونم