2777
2789

پزشک قانونی 

تیکر برای کنکوره 😂😅 ‏پشت هر دختر قوی و مستقلی یه دختر کوچولوی شکسته هست که مجبور شده یاد بگیره چطورباید دوباره رو پاهاش وایسته و به هیچکس تکیه نکنه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حامله ای اونوقت؟

بعد دست ننداختی دهنشو پاره کنی؟

یا شماها خیلی مظلومین یا من خیلی وحشی

ازین ۲ حالت خارج نیست

یعنی توانایی اینو دارم اگر همسرم همچین کاری بکنه سرشو بزارم روی سینش

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

حالا سوالم این:

اصلا نمیتونم بحث طلاق و... باردارم هستم، فقط میخوام بهم بگین چیکار کنم دقش در بیاد، نگین کاری کن درست بشه خیلی تلاش کردم ولی از اونام که سریع یادم میره متاسفانه اینبار میخوام سفت و سخت وایسم و پشیمون بشه ولی من از دلم در نیاد

دیگه حس میکنم جوری شده طرف کتک میخوره میگه آخجون ی موضوع واسه تاپیک پربازدید دارم  بابا کتک می ...

عزیزم مال روز دوشنبه است این برا الان نیست، تازه کبودیش خیلی کمتر شده، اول بارمم هست تاپیک میزن بااینکه دوسال عضو سایتم

عزیزم مال روز دوشنبه است این برا الان نیست، تازه کبودیش خیلی کمتر شده، اول بارمم هست تاپیک میزن باای ...

آجی معذرت میخوام 

الان خوندم باردارم هستی🌺⚘🌷🌹جون هر کی دوست داری 

برو ازش شکایت کن تا همچین غلطی نکنه چون بارداری قانون پدرشو در میاره 

بالاتر سیاهی رنگی نیست ببخشید تو که آب از سرت گذشت حداقل ادبش کن جلو مرد مظلوم باشی کارت ساخته

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍