2777
2789

شوهرم ازاوناست که میگه هرچی میگم بگو چشم، 

حالا چندروز پیش بحث خرید گلیم یا فرش برا اتاق بچه ها شد اخه ی موکت خیلییی سفت پاشون همش پوستش میره، گفتم فقط بیا حرف بزنیم ببینیم تاکی میتونیم بخریم براشون، شروع کرد که من پشیمونم توروگرفتم، فک کردم آدم قانعی هستی بخاطر قانع بودنت گرفتم و... 

هیچی نگفتم من یعنی بغض نذاشت، دو روز بعدش گفتم میخوام برم بازار یکی دوتا خرید داشتم، بچه رو بگیر یکی دوساعت، گفت اصلا من دوس ندارم برا زن پرتوقعی مثل تو. وقت بذارم و ب من ربط نداره، منم گریه امونم ر بریده بود دیگه، دخترم گریه میکرد باگ یه من، شوهرم اومد تاتونست منو زد میگفت میدونی بچم خط قرمزم باعث شدی ناراحت بشه گریه کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آجی معذرت میخوام  الان خوندم باردارم هستی🌺⚘🌷🌹جون هر کی دوست داری  برو ازش شکایت کن تا ...

عیب نداره گبم

نمیدونم باید کجا برم و چجور شروعش کنم و... ولی میخوام کسی نفهمه جز خودم و خودش

عیب نداره گبم نمیدونم باید کجا برم و چجور شروعش کنم و... ولی میخوام کسی نفهمه جز خودم و خودش

حداقل با ی بزرگتر مثل مادر پدر برادر مشورت کن

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍
حداقل با ی بزرگتر مثل مادر پدر برادر مشورت کن

خودم بچه بزرگم

مامان بابام از اونان که خیلی ناراحت میشن و تا سالها خودشون رو عذاب میدن و خودخوری میکنن

و میدونم وقتی نمیتونم طلاق بگیرم دیگه چرا هی اعصاب اون بنده خداها و خورد کنم

خانواده شوهرمم خوبن در کل ولی خب قبلا پیش اومده مشورت کردم اصلا پشت پسرشون رو خالی نمیکنن

چقدر کبود شده

تازه الان کمرنگ شده مال دوشنبه بود این، و تو عکسم خوب نیفتاده

رونم همش کبود ب زور میشینم و پامیشم

دستم حس میکنم ترک خورده استخوانش انقد درد داره از زیر ارنجم تا انگشتام دست میزنم قشنگ استخوانش زده بیرون

قبلا هم کتک زده دعوا کردیم ولی اینبار خیلی خیلی دلم شکسته و ناراحتم، حس میکنم دیگه برام مهم نیست و هیچوقت اون آدم قبل نمیشم که دلم براش تنگ بشه که دوسش داشته باشم مثل قبل و....