2777
2789
عنوان

کتک زدن خواهرم توسط زن بابام😭😭😭

1914 بازدید | 86 پست

من میخواستم حقیقتش در مورد مسئله خونوادگیم دیگه تو سایت نگم

اما واقعا به راهنمایی هاتون احتیاج دارم

من مامان و بابام چندین ساله جدا شدن و بعد از اون بابام بلافاصله رفت زن گرفت و بخاطر فتنه ها و حسادتای زن بابام نسبت به مادرم اجازه نداد ما دیگه بریم پیش مادرمون،بشدت ممنوع کرده بود ارتباط با مادرمونو، به حدی که تا ماه ها ازش بی خبر بودیم و اجازه زنگ زدنم نداشتیم،من الان خودم متاهلم و دیگه قوانین بابام و زن بابام روم نیست،و ازادانه رفت و امد دارم

اما مشکل خواهرمو میخوام بگم،خواهرم متولد ۸۸ هستش ،هستید بگم ماجرا رو؟اگه نیستید تا برم💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ماجرا اینه که زن بابام بشدت به خواهرم ظلم میکنه و بیشتر کارای خونه رو گذاشته رو دوشش،گاهی اوقات به مادرم فوش میده ،تهمت میزنه، بد و بیراه میگه غذا درست نمیکنه،یبار خواهرمو میخواست کتک بزنه از خودش دفاع کرد و جوابشو داد،اینم بخاطر زبون درازی رفته چند نفرو جمع کرده و کتکش زدن خواهر بیچارمو😭😭،پدرمم مثل سگ میترسه از زنش و از ترس مهریه و طلاق چیزی نمیگه

مادرمم متاهله و بار ها با شوهرش خواستن خواهرمو بیارن کنارشون اما بابام راضی نشده و کلی دعوا گرفته با بنده خدا

من چکار کنم خدا😭😭😭کلی به خودم ظلم کرد دوران مجردی الان خواهرمو میبینم یاد همون روزا میوفتم 

پدرمم نمیزاره بیارمش خونه خودم😭 شهر منم با خواهرم فاصله داره و از هم دوریم

بفرما گلم

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️

بیشتر ببینید
ماجرا اینه که زن بابام بشدت به خواهرم ظلم میکنه و بیشتر کارای خونه رو گذاشته رو دوشش،گاهی اوقات به م ...

بنظرم یبار برو خونشون سلیطه بازی در بیار

زنگ بزن پلیس بیاد حتی بگو بچه رو کتک میزنه این سگ پیر

شده موهای زن باباتو بکش ولی نزار خواهرت اونجا بمونه

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️