2777
2789
عنوان

دیسک گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 96599 بازدید | 174 پست
دارو هم بهم دادن بعلاوه حرکات ورزشی و قالب کفش متناسب با پای خودم...دکتر بهم گفت بیشتر گردن درد ها ش ...

سلام ببخشید من دیسک گردن دارم کفی و دمپایی دکتر قاسمی رو هم دارم میخوام برم پیششون تا آبان مطب تعطیله، گردن بند، طب فیزیک، نرمش دردم رو کم نمیکنه  انگار تو کتفم میخ داغ فرو کردن میشه راهنمایی ام کنین دکتر قاسمی چه نرمش‌هایی بهتون دادن؟

سلام ببخشید من دیسک گردن دارم کفی و دمپایی دکتر قاسمی رو هم دارم میخوام برم پیششون تا آبان مطب تعطیل ...

دوستان من دیسک گردن دارم و باردارم واقعا غصم گرفته با این دست و گردن چطوری بچه داری کنم لطفا دکتر واقعا خوب تو تهران بهم معرفی میکنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم ۲۲ سالمه دو ساله دیسک  خفیف بین مهره ۵ و ۶ دارم ولی دردش زیاده  فقط دست راستم درگیر بود از وقتی رفتم فیزیوتراپی سمت چپمم بدتر شد تورو خدا کمکم کنید اگه ورزشی چیزی بلدین بهم بگید خیلی دکتر رفتم  نا امیدم میخوام خودکشی کنم😭😭😭😭😭

منم ۲۲ سالمه دو ساله دیسک  خفیف بین مهره ۵ و ۶ دارم ولی دردش زیاده  فقط دست راستم درگیر بو ...

عزیزم منم دیک 3 و 4 دارم ک باعث تنگی خفیف کانال نخاعی شده منم درد دست راست دارم شما چطورید بعد فیزیوتراپی

منم دکتر گفت خفیف عملی نیس ولی خب دردام وحشتناکه 3 ساله هر روز افسرده تر از قبل میشم ولا دردش مداومه منم خیلی خسته ام

سلام عزیزم، ببین من با ورزش های مخصوص گردن خیلی بهتر شدم و اینکه مواظبت بیشتر میکنم و دیگه سرم رو زی ...

سلام عزیزم.بهترین شما؟ دیسکتون در چه حد بود ؟ الان اذیت نمیکنه؟ برایمنم میشه بفرستین ورزشارو

عزیزم من هم همینجور بودم خیلی عذاب میکشیدم نمیتونستم حتی به اطراف نگاه کنم گردنم صدا میداد رفتم یه د ...

سلام‌گلم ،اسم دکترتون چی بود؟ الان ان شالله مشکلی ندارین؟مدل گردنبندتونو بی زحمت میفرستین

ام آر آي دادم ديسك گردن داشتم ٨ جلسه تا الان فيزيو تراپي داشتم اصلا بهتر نشدم دردم ميزنه به بازو و د ...

سلام عزیزم شما برای دیسک گردن چکار کردی

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 
ببین خوب نمیشه دیسک اما با ورزش عضله های اطراف دیسک رو قوی میکنن تا فشار رو از روی دیسک بردارن و این ...

عزیزم اون دوستتون پیش کی لیزر کرده میشه بدونم و چند وقت بعد گذشته که باز درد گرفته ممنونم ازت

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 
عزیزم اون دوستتون پیش کی لیزر کرده میشه بدونم و چند وقت بعد گذشته که باز درد گرفته ممنونم ازت

نمیدونم دکترشون چی بود اسمش دیدمش برات میپرسم همینجا میگم بهت

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
بیشتر ببینید