2777
2789
عنوان

دیسک گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 96113 بازدید | 173 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوب چه دارویی بود؟

موضعی بود حالت روغنی داشت یکی از دوستام شیرازی هست قزوین تبلیغ میکرد میگفت ینفر میفرسته و این حرفا پسر خاله شوهرمم استفاده کرد هرررشب مسکن میزد میخوابید خواست عمل کنه دارو زد  سرپا شد نمیدونم ترکیباتش چیه

منم دیسک گردن دارم نزدیک ۸ ماهه اوایل درد به دستم نمیزد ورزشهای غلط باعث شد دیسکم رفته  رفته بدتر شد یه مدت درد خیلی اذیتم کرد ولی با این روشهایی که میگم الان دردم خیلی کم شده روزی دو سه بار کیسه اب گرم بذارین به گردنتون ۳۰ ۴۰ دقیقه فقط مواظب باشین پوستتون نسوزه قرص غضروف ساز اوودین بگیرین روزی یک عدد همراه غذا بخورین همچنین کپسول میکسودین اگه میکسودین پیدا نکردین روزی نصف قاشق چایخوری زردچوبه و نصف قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه بخورین همراه وعده ی غذایی فقط پودر اینارو از سوپر مارکت نخیرین برین عطاری جلوی چشمتون براتون اسیاب کنه اماده بسته بندی اصلا نخرین بعد کپسول ارترولیستیکا استفاده کنین این دارو هایی که گفتم کلا گیاهی هستن بدون عوارض شرکت هلیستیکا من با این داروها الان خیلی بهترم اینشالله برای شما دوستان هم مفید واقع بشه 

من دیسک گردن داشتم رفتم پیش دکتر میر حسین کاظمی متخصص طب سنتی با استفاده از روش پد های نانویی گیاهی  درمانم کردن

هم مصرفش راحت بود و هم واقعا معجزه کردن واقعا بهتر از این نمیشه

خدا خیرش بده شمارشم میگذارم براتون تشریف ببرید مطبش انشالله که مشکلتون حل بشه

دکتر میر حسین کاظمی

09367461816

دوستان من دیسک گردن دارم و باردارم واقعا غصم گرفته با این دست و گردن چطوری بچه داری کنم لطفا دکتر وا ...

سلام و خسته نباشید من هم دیسک گردن دارم همش استرس اینو دارم که نکنه بدتر شم فلج شم .....

دارو فقطط برای درمان برادیسک وسیاتیک که منشاآن دیسک وکانال نخاع بیرون زدگی مهره ها موثره قیمتش 650تو ...

,من چند ماه استفاده کردم اصلا اتری نداشت. 

لطفا تبلیغ الکی نکنید  کلی هستن امیدوا میشن

سلام شما سردردتون خوب شد؟ من همش سردردو چشم درد دارم بخاطر دیسک خفیف خوب نمیشه اصلا درده شما چیکار ک ...

مگه دیسک گردن به چشم ه میزنه؟منم یه دردهای خفیفی دارم تو سر و گوش ینی مال دیسک گردنمه؟

ام آر آي دادم ديسك گردن داشتم ٨ جلسه تا الان فيزيو تراپي داشتم اصلا بهتر نشدم دردم ميزنه به بازو و د ...

منم تازه عروسم،تا همین ۲ماه پیش این مشکل رو داشتم...مهمونام اومده بودن با چه بد بختی ظرفا رو شسته بودم...یه شونم التهاب تاندون داشت یه شونم هم به خاطر گردن درد در میکرد...ولی خدا رو شکر الان خیلی کمتر شده ...حتما جایی برید فیزیوتراپی که تمرینهای اصلاحی باهاتون کار کنن..خیییییلی تاثیر داره

من انقد گردن درد داشتم که از درد گریه میکردم پیچ دکتر ستار ندری رو تو اینستا دیدم و رفتم مطبشون بعد ازمایش و معاینه گفتن دیسک گردن دارم و باید عمل بشم من پیشه خوده دکتر عمل کردم و الان دیگه گردن درد ندارم خداروشکر