2777
2789
عنوان

دیسک گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 95110 بازدید | 172 پست
من لاغرم اما سن خیلی کم دیسک گرفتم، نمیدونم چرا انقدر استخوانم داغونه، ان شاالله عزیزم 

منم ۳۱ سالم نمیدونم بعد ۲ تا سزارین چه بلایی سرم اومد دیسک کمر اومد سراغم همش پام درد میکنه کمرم و پام😐

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ۳۱ سالم نمیدونم بعد ۲ تا سزارین چه بلایی سرم اومد دیسک کمر اومد سراغم همش پام درد میکنه کمرم و پ ...

میگن ماله اون امپول است که میزنن تو کمر 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
بیشتر ببینید
منم ۳۱ سالم نمیدونم بعد ۲ تا سزارین چه بلایی سرم اومد دیسک کمر اومد سراغم همش پام درد میکنه کمرم و پ ...

واقعا هیچی سلامتی نمیشه، ان شاالله هر چی زودتر دوتامون خوب میشیم، اگه میتونی آب درمانی برو کمر من رو استخر خیلی بهتر کرد 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
واقعا هیچی سلامتی نمیشه، ان شاالله هر چی زودتر دوتامون خوب میشیم، اگه میتونی آب درمانی برو کمر من رو ...

اره دکترم میگه ولی بچه هام کوچیک ان نمیتونم. انشالله 

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
نه خيلي ولي صد برابر از درد قبلش بهتر بود

سلام عزیزم خوبی میشه بپرسم الان وضعیت مامانت چجوریه دیسک گردنش کامل خوب شده و اینکه کجا و چه دکتری عمل کرد واسشون ؟! منم دارم دردش کلافه کنندس زمین گیر میشه آدم

واقعا هیچی سلامتی نمیشه، ان شاالله هر چی زودتر دوتامون خوب میشیم، اگه میتونی آب درمانی برو کمر من رو ...

سلام خوبی استارتر ؟ چکارا کردی برا دیسک گردنت ؟! خوب شدی ؟ منم دارم دردش الان دو هفته میشه از زندگی سیر کرده منو !!!

سلام خوبی استارتر ؟ چکارا کردی برا دیسک گردنت ؟! خوب شدی ؟ منم دارم دردش الان دو هفته میشه از زندگی ...

سلام عزیزم، ببین من با ورزش های مخصوص گردن خیلی بهتر شدم و اینکه مواظبت بیشتر میکنم و دیگه سرم رو زیاد خم نمیکنم از لپ تاپ که استفاده میکنم سرم رو به حالت پایین قرار نمیدم، بزار ببینم میتونم  لینک ورزش رو برات پیدا کنم 

ممنون میشم بفرستی واسم 

عزیزم هر چی گشتم اون ویدئویی که  خودم قبلا استفاده کرده بودم رو پیدا نکردم، اما سرچ کن تو گوگل، چند تا ورزش بیشتر نیست هر روز انجامشون بدی واقعا تاثیر داشت، ان شاالله بهتر نیشی 

عزیزم هر چی گشتم اون ویدئویی که  خودم قبلا استفاده کرده بودم رو پیدا نکردم، اما سرچ کن تو گوگل، ...

ورزش زیاد سرچ کردم گوگل نمیتونی بگی کدوم روش بنویسی خخخخ؟!! شما هم چرخش سر بالا پایین چپ و راست انجام میدی هر وضعیت پنج ثانیه ؟! اون ک آرنج ۹۰ درجه کنی بعد دستت رو بدی عقب کتف ها ب هم نزدیک بشن اونم خیلی خوبه

ورزش زیاد سرچ کردم گوگل نمیتونی بگی کدوم روش بنویسی خخخخ؟!! شما هم چرخش سر بالا پایین چپ و راست انجا ...

https://feedia.ir/upload/file/800223.mp4 بالاخره یافتمش، ببین اینا خیلی عالین