2777
2789

سلام . امشب با شوهرم سر موضوع تاپیک قبلی دعوا شدید کردم. توی دعوا دستم خورد به صورت شوهرم و به لیوان رو شکستم. بعدش شوهرم خیلی عصبانی شد و قسم روح پدرش رو خورد که نمی‌خواد رابطمون ادامه دار باشه و از من متنفره. خواست از خونه بره به زور نگهش داشتم . هرچی اصرارش کردم و قسم خوردم که دیگه تکرار نمیشه کوتاه نیومد. تورو خدا بگید چیکار کنم خیلی میترسم بخوابم صبح بیدار شم ببینم ول کرده رفته 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی شد ک تا این حد عصبی شدی؟ 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
بیشتر ببینید
الان چیکار کنم به نظرت . خواست به پدرم زنک بزنه به زور‌ جلوش گرفتم

باید میزاشتی زنگ بزنه 

چقدر ساده ای

پدرت طرف تو رو ول نمیکنه بچسبه به شوهرت که 

بعدشم‌پدرت اومد همچین ننه من غریبم بازی در میاوردی تا شوهرت از صد جهت جرش بده بگه تو اشتباه کردی که دختر من از کوره در رفته و اول برو خودتو درست کچرا نزاشتی زنگ بزنه

تاپیک قبلیتم گفتم واقعا از قدیم گفتن با زبون همه چی حل میشه با زنانگیت برو بوس و ناز و بغلش کن ارومش ...

الان که زده فایده نداره 

الان باید حالت تهاجمیش رو حفظ کنه شوهره بترسه و بفهمه جدیه

باید میزاشتی زنگ بزنه چقدر ساده ایپدرت طرف تو رو ول نمیکنه بچسبه به شوهرت که بعدشم‌پدرت اومد همچین ن ...

دوست ندارم پای خانواده به زندکیم باز بشه . برای شوهر احترام زیادی قائلن نمی‌خواد خدشه دار بشه