2777
2789
عنوان

دلم می خواد منم کنار شوهرم بشینم

530 بازدید | 22 پست

تازه ماشین گرفتیم و من از اولش اگر مامان یا مادر همسرم همراهمون بودن می زاشتم اونا جلو بشینن 

اما گاهی هم خودم می خوام کنار همسرم بشینم 

چه کار کنم که نه اونا ناراحت بشن و دلخور بشند ، هم بتونم بهشون بگم این جلو نشستنه دائمی نیست گه گاهی باید درک کنید که منم حقم هست جلو بشینم

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیش اومده، دیدم زنه زودتر از بقیه نشسته جلو حالا شوهر بی عقلش اومده که عه برو بشین پشت مامان اینا جلو بشینن طرف پیاده شده نشسته عقب باورت میشه🤦‍♀️

برای همین میگم شوهرت باید درک کنه و بتونهحرف بزنه

ی مثال از این مدل شوهرا دایی شوهرخواهرم از زمان ازدواجش تا الان که حدود۵۰سالشونه یکبار نذاشته کسی جلو بشینه همیشه میگه جلو جای بانوعه کسی نیاد بشینه

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

پیش اومده، دیدم زنه زودتر از بقیه نشسته جلو حالا شوهر بی عقلش اومده که عه برو بشین پشت مامان اینا جل ...

بانو یعنی همان همسرشون را میگن درسته؟

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

یه پتو و بالشت بزار صندلی عقب. بهشون بگو اینجارو برای شما اماده کردم که راحت تکیه بدید و بخوابید یا پاهاتون رو دراز کنید چون اونجوری جلو اذیت میشدید. اینجوری حرفی توش نیست

واقعانم پیرزن عقب بایذ راحت تر باشه

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد.