2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578629 بازدید | 5287 پست
برق رفته بود تازه اومد
مامان نیکا امیدوارم مادر شوهرت عاقل شه . من دیشب تمام مدت توی خواب داشتم با مادر شوهرم جر و بحث میکردم اونم خیلی خونسرد داشت تو خونم می چرخید و عذابم میداد از صبح که بیدار شدم سنگینی خوابم باهامه.
جوجو گاهی بدون حضرت همسر خونه ی پدری چه خوش میگذره. من که امسال حسابی خوش خوشانم بود مخصوصن آبان و آذر رو که کلن پیش مامانم بودم من عاشق بهار و پاییز شمالم .
آه همین حالا خونه مامانم و خواستم
www.ketabsara.ir
سمان من دیروز که داشتم خونه را ترک می کردم

یه نگاهی به دور و برم انداختم انگار خونه را دزد زده بود. به قول معروفش شتر با بارش گم می شد

ولی بیخیال ، اومدم استراحت ...
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای خوبم
من یسایت خوب بهتون برای استخاره و تعبیرخواب واستنطاق از قرآن پیشنهاد میکنم .خوبه که کارامون رو باقرآن مشورت کنیم
مطمئن باشید پشیمون نمیشید

استاد الهیات به تعابیرو استخارات واستنظاق از قرآن جواب میده
واقعا تکه
ینظرم این اولین سایتی هست که از طریق اینترنت توسط استاد انجام میشه
حتما سر بزنید
سایت سخن زنده
http://didebina.com/

استخاره توسط استاد
http://didebina.com/?p=1022

تعبیر خواب توسط استاد
http://didebina.com/?p=1030

استنطاق از قرآن (حل مشکلات)
http://didebina.com/?p=1585

اللهم عجل لولیک الفرج...
�بحار الأنوار?�....امام صادق – علیه السلام – فرمود: نشانه های زنا زاده سه چیز است: بدگویی پشت سر دیگران، علاقه مندی به عملزنا و دشمنی با ما اهل بیت.ِ.....
�غرر الحکم، �....امام علی‏ – علیه السلام – فرمود: بدترین مردم کسی است که به سبب سوء ظنی که دارد به هیچ کس اعتماد نمی‏کند و دیگران نیز به سبب بد کرداریش به او اعتماد نمی‏کنند...
اللهم عجل لولیک الفرج...
«بحار الأنوار?»
....
امام صادق – علیه السلام – فرمود: نشانه های زنا زاده سه چیز است: بدگویی پشت سر دیگران، علاقه مندی به عملزنا و دشمنی با ما اهل بیت.ِ.
....
«غرر الحکم، »
....
امام علی‏ – علیه السلام – فرمود: بدترین مردم کسی است که به سبب سوء ظنی که دارد به هیچ کس اعتماد نمی‏کند و دیگران نیز به سبب بد کرداریش به او اعتماد نمی‏کنند.
...
http://didebina.com
نازی جون خوش بگذره ... مسافرت خیلی برای روحیه خوبه

بچه ها من کلا از آینده زندگیم ناامیدم ... آخه همسر من قهرقهرو هست و به خاطر هر چیز کوچیکی زود قهر میکنه ... بهش میگم دلیل ناراحتیت رو بگو تا منم بدونم چرا ناراحتی و اگه کار بدی کردم اصلاح کنم، جوابم رو نمیده و میگه چقدر غر غر می کنی ... از دست قهرها و حرف نزدناش خسته شدم ... هر شب آرزو می کنم ای کاش بمیرم
وقتی اون با من قهر میکنه اگر منم باهاش حرف نزنم میگه تو خودتو میگیری

خلاصه اینکه نمی دونم با این رفتارش چطور باید کنار بیام
خدایا کمک کن همیشه شاکرت باشم ... تا حالم همیشه خوب باشه
سلام دوستان گل گلاب
خوش گذرانی من هم تمام شد. مریم جون راست گفتی. نرسیده کوزت شدم. تازه خودم هم میخواستم استراحت کنم مریخی نمی گذاشت!! همش می گفت بیا با هم خانه رو مرتب کنیم بعد که من بلند شدم ، فهمیدم منظورش از ما، من بوده!!
اما مجردی خیلی خوش گذشت!! ارزشش رو داشت.
شقایق جان
خیلی سخته بفهمی فرد درون گرا به چی فکر می کنه. مشکل اینجاست نمی توانند خواسته هاشون رو بروز بدهند.نگفتن برایشان عادت شده.
پدر من هم بسیار درون گراست و مادرم همیشه شکایت داره که نمی داند در درونش چه می گذره.
همیشه به مامانم میگم رها کن. بگذار به حال خودش باشه. ولی واقعیت اینه که خیلی به مامان سخت میگذره.حق داره.
متاسفانه نمی دانم چه راهکاری میشه ارائه داد.
شاید بشه اس ام اس یا نوشتن رو پیشنهادداد.
بچه ها جونم
کار خونه تمام نمی شه. مخصوصا کسانی که بچه دارند. اگر خونه کمی نا مرتب باشه هیچ اتفاق خاصی نمی افته. من که جدیدا در حد توانم کار می کنم. مخصوصا وقتی خسته هستم کار نمی کنم.
به قول دوستی مدال نمی دهند.
آیلا جان پولدار کدومه ما سلیقه مون با جیبمون هماهنگ نیست همیشه میذاشتیم آخر فصل از حراج ها مارک های متوسط مثه منگو بنتون و اینا خرید میکردیم مخصوصن بچگانه هاش که عالی من مدام میشورم و میپوشم تکون نمیخورن بعد تو حراج های ٥٠ و ٧٠ درصد واقعن بصرفه بود پارسال زمستون و امسال تابستون من اصلن وقت نذاشتم واسه خرید خودمون بخاطر بچه سخت بود برام اما برای دخترم خرید کرده بودم اما امسال قیمت ها وحشتناکن . من برای خرید خیلی میگردم . اتفاقن ساده پوش هم هستم اما من و همسرم هر دو سخت پسند و متاسفانه یه کمی مارک بازیم . همیشه کم خرید میکنم اما باب دلم امسال اوضاع دردناکه
از اضافه وزن ٢٥ کیلویی بارداریم ٣ کیلو و نیمش هنوز باقی مونده که همشم مال شکم وکمر و سینه اس و لباس های قبل نپوشیده رو دستم مونده
دیشب یه سری به پارچه هام زدم امیدوارم خیاطم تا قبل عید بهم وقت بده. آخ کاش خیاطی یاد بگیرم .
من اصلن اهل قر و فر نیستم اما تو یه سال گذشته حتا برای آدم ساده پسندی مثه من خرید متوقف شده
www.ketabsara.ir
آیلا جان مینیاتور و بلوچ خیابان ولیعصر پایین تر از توانیر بلوچ یه ٢٠٠ ٣٠٠ متر پاین تر از توانیر از شمال دست راست مینیاتو ر هم یه ٥٠٠ متر پایین تر از شمال دست چپ نبش کوچه یاس یکم.
من یه مشکل دیگه ای که دارم اصلن جاهای شلوغ پلوغ نمیتونم خرید کنم. جاهایی که فروشنده هاش یه جوری ان مثه پاساژ قاءم یا مرکز خرید ونک نمیتونم خرید کنم. فقط به سلیقه همسرم اعتماد دارم و فقط با اون از خرید لذت میبرم .
اونم دیگه فک کنم از ادا اصول های من خسته شده و بعد نیم ساعت هر پنج دیقه اینه منم
www.ketabsara.ir
شقایق جون من در این مورد تجربه ای ندارم اما فک کنم نسبت به قهرش بی توجه باش حرفتو بزن کارهای روتین خودتون رو انجام بده انگار اتفاقی نیافتاده . و اگه امکانش هس اجازه نده با قهر کردن به خواسته هاش برسه. باهم در مورد قهرش اگه حرف زدین و بی نتیجه بود دیگه اعتراضی نکن فقط تو رفتارات نسبت به قهرش بی اعتنا باش مثلن وقتی اون قهره باهاش حرف بزن . نمیدونم اصلن این راهنمایی دریست هس یا نه ؟
www.ketabsara.ir
http://dl.xco.ir

دانلود انواع مقاله.پایان نامه.جزوات دانشگاهی.طرح توجیهی.گزارش کارآموزی. قیمت ها بین 1000 تا 10000 تومان

و قراردادن مقاله.پایان نامه.جزوات دانشگاهی.طرح توجیهی.گزارش کارآموزی.خود با قیمت دلخواه و کسب درامد
http://dl.xco.ir/bazaryabi?id=561
سلااااااااااااااااام به همگیییییییییییییی

دوست جونای خودممممممممممممممم واقعاااااااااااااااا ازتون ممنون هستم
نمیخوام تک تک اسم ببرم چون همتون رو به یه اندازه دوست دارممممممممم

عاشق همتون هستممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

مهم نیست آخرین زلزله زندگیت چند ریشتر بود...مهم نیست که در آن زلزله چه چیزهایی رو از دست دادی!! مهم این است که دوباره از نو بسازی...جهانت را؛ زندگیت را؛ باورت را ....مهم شروع دوباره است ...
واقعا ممنون هستم که به حرفام و درد دلام گوش میدین و برام وقت میذارین و باهام همدردی میکنین و راهکار میدیدن

حرفاتون ارومم میکنهههههههههههههه

همه به نوعی توی زندگیمون مشکل داریم و همیشه فکر میکنیم که مشکل ما بزرگترین مشکله و دارم روی مساله ی مستقل شدنم کار میکنمممممممم

خوشحال میشم کمکم کنین

نازی جونم جای ما رو هم خالی کن

مهم نیست آخرین زلزله زندگیت چند ریشتر بود...مهم نیست که در آن زلزله چه چیزهایی رو از دست دادی!! مهم این است که دوباره از نو بسازی...جهانت را؛ زندگیت را؛ باورت را ....مهم شروع دوباره است ...
2810