2777
2789
عنوان

تنبلی موقوف ( پایان دادن به حالتهای افسردگی و سستی و بیحالی در زندگی)

| مشاهده متن کامل بحث + 578629 بازدید | 5287 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقریبا 9 ساله که مادر شوشو هر چی دلش میخواد میگه

البته وقتی باردار شدم باهام خیلی خوب شد و خوشحال بودم از اینکه فهمیده من گل پسرش رو ندزدیم

ولی الان که نیکا بزرگ تر شده دوباره برگشته به حالت قبل اما بدتر

البته جلوی من جرات نمیکنه در مورد خانوادم یا خودم چیزی بگه

من هم اوایل اصلا اهمیتی نمیدادم چون میدیم شوشو هم اهمیتی نمیده

ولی الان حس میکنم که حرفاش مثل یه مته مخ شوشو جان رو سوراخ کرده وداره روش اثر میکنه

خیلی دوست دارم تو چشماش نگاه کنم و جوابش رو بدم ولی مطمِینم دعوا میشه

وتازه خودم هم سریع گریم میگیره رنگم میپره و به نفس نفس میفتم

در مورد مادر شوشو بنده هر چی جواب ندی فکر میکنه واقعا حرفایی که میزنه لیاقت طرفه

دوستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت دارم یه بار خیلیییییییییییییی اساسی حالش رو بگیرم

پس نه میتونم جوابش رو بدم و نه میتونم دیگه بی خیالش شم

پس به قول جوجو باید ده روش جدید رو امتحان کنم

نازی جون مادر شوشو خیلی جوون هستن و خوشگل

بعضی وقتها توی عروسی یا مهمونیها بهش میخوره خواهر بزرگم باشه

سلام

مامان نیکا قبلا هم بهت گفتم مادر شوهر جوون یعنی هوو

آیلا جان جات خالی من هم دیروز یه دفعه تصمیم گرفتم بیام کیش پیش برادرم. بچه ها را پیش مادرم گذاشتم. دوساعت بعد از اینکه رسیدم آقای همسر و بچه ها هم تشریف فرما شدند

من هر کاری بکنم این اهل و عیالات ول کن من نیستند مثلا اومدم تمدد اعصاب
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

دارم از سردرد میمیرم هر روز صبح با سر درد بیدار میشم بعد از ظهر میخوابم بازم با سردرد بیدار میشم سردرد کلافه ام کرده آیلا بیا بغلم
دیروز رفتم خرید مامتو مینیاتور قیمت ها نجومی مانتویی که پارسال اسفند خریدم١١٦ هزار تومن امسال همون دقیقن ٢٢٢هزارتومن این کف قیمت هاش بود دیگه ٤٠٠ و ٦٠٠ به بالا رفتم بلوچ قیمتها متعادل تر اما دوخت و مدل و پارچه ها رو دوس نداشتم
برای دخترم کفش ٤٨ بلوز شلوار تو خونه ٣٤ دیشب هم یه سر رفتیم بوستان آیلا جان من سلیقه ام با بوستان جور نیست . حتمن یه سر میرم تیراژه فردا .
آیلا میخوای گاهی پسرت رو بذاری پیش من . مثلن با دخترم ببرمشون پارک یا خانه اسباب بازی یا حتا تو خونه پیشم باشه . اینو دارم جدی میگیم بخدا میفهمم دس تنها بچه بزرگ کردن چقدر سخته. حال و روز من همسرم ٥ و نیم صبح میره گاهی ٢:٤٥ میاد خونه ناهارشو میخوره و ٣ دوباره میره تا ٩و نیم ١٠ شب امروز که جمه اس از ١٠ صبح رفته برگشتنش هم با خداس من رسمن یه مادر مجردم
www.ketabsara.ir
نازی منم مسافرت میخوام . خوش بگذره بهت حسابی.
منم نشسته ام اینجا و دارم به دخترم که لگوهاشو بذر افشانی میکنه کف خونه -قبل از اون هم با لوبیا پلو کود افشانی کردن - و دارم فکر می کنم آخرین بار دمپایمو کجا دیدم . باید تو بسته لگو ها دمپایی رو فرشی هم بذارن!
ها ها ها همین حالا روی یکی از بذر ها لگد کرد برم به دادش برسم
www.ketabsara.ir
خیلی بامزه اس وقتی سرش به جایی میخوره یا حالا که پاهاش درد گرفت میاد پیشم و در حال که عضو صدمه دیده رو با دستاش میماله میگن ببخشید ببخشید:) نیس که من سهون دست و بالم بخوره تو سر و صورتش هی میگم ببخشید.
www.ketabsara.ir
2810