2777
2789
عنوان

انتقادات و پیشنهادات شما را به دیده منت میپذیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 70278 بازدید | 2282 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بقول بقیه بچه ها سلام عمو پرویز

آخه بعضیا خیلی زود دختر خاله میشن...........................عمو خودمو نمیگم هااااااااا

کاش میشد نام مستعار رو ویرایش کرد................

من واقعا با این گزینه مشکل دارم

و ممنون میشم اگه حالا که نمیشه خودتون نام مستعار بنده حقیر رو

که در حال حاضر................مدیریت قالبهای کودک من...............هستش

بزارین ........مــــادام بوفــی........

جووووووووووووووووووووووون عموی بچه ها طاقتمون کمه...زود
ساسایی
+2

1392/6/14 3:07 ق.ظ

خواهشا لیست تاپیک هارو به حالت قبل برگردونید
این چه کاریه اخه
موس بره رو اسم یه تاپیکی انقدر کادر بزرگی برای اسم صاحب تاپیک وتعداد بازدیدش باز میشه که روی اسم تاپیکو میپوشونه میخواهیم راست کلیک کنیم نیو تب بزنیم اما نیماد چون اون مستطیل اسم صاحب تاپیک جلوی اسم خود تاپیکو میگیره

اخه چرا میخواهید ابرو رو بردارید میزنید چشمشو کور میکنید

هیچ چیز برای آنان که می اندیشند "مقدس" نیست
سلام نمیدانم انگار فقط مشکل یک سری از دوستان همیشه پاسخ داده میشه ولی بقیه انگار در افق محو میشن و دیده نمیشن تو محیط مجازی و پارتی بازی نو بره مثل این خانم ساسایی بیچاره هر وقت من امدم دیدم همین درخوسات را داره جالبه درخواست بعد و قبل ایشان جواب داده میشه ولی مال ایشان نه چه جوریاس البته درخواست من هم پاسخ داده نشده من هم دیگه مطرح نمیکنم ولی اقای زاهد اول های کاراتون خیلی بهتر عمل میکردین قبول دارین اگه با انصاف باشین حتما قبول دارین...................

نمیشه هم هرا راضی نگه داشت ولی میشه به همه پاسخ گو بود فکر نمیکنم کار سختی باشه

موفق باشید
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
در ضمن به این کاربرها که به پیشنهادات ادم برخورد میکنن و بعد از ترس پست هاشون را هم پاک میکنن برخورد کنین مثل یک کاربری به نام مهگلی که بی جهت به پیشنهادات که من در جواب سوالش مطرح کردم گفته توهین شما میتونین تاپیک تعطیل شده ایشان را ببینید و خود قضاوت کنید کجای صحبت من توهین بود که ایشون به یکی از دوستان من ایمل میزنه و پیغام و پسغام میده پس ما کی میخواهیم بزرگ بشیم تازه با این رفتارها میخواهیم مادر هم بشویم فکر کنم اسم تاپیکش این بود برای من دعا میکنید خودش تعطیل کرده است اگه ایشون با من مشکل داره به دوست من چه مربوط است کسی که به پیشنهاد بگه توهین خدایش مشکل داره ....................

موفق باشید
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
نه تنها به حرف من به حرف دوستان دیگر از جمله ساسایی

هیچ رابطه ای نیست بین من و ان دکتر محترم ولی گار ان خانم هم اشتباه است که تبلیغ یک دکتر را میکند این را قبول ندارید چه ادبیاتی مگر دورغ گفتم خب اول که امدید و ان تاپیک پیشنهاد و انتقاد را زدید خیلی خوب رفتار میکردید مشکل را حل میکردید پاسخ گو بودید قبول کنید شما هم اشتباه زیاد دارید چه ارتباطی بین شما و ان تبلیغ کننده است این در جواب شما

انسان های جامعه همه محترم هستن و هیچکس حق توهین به ان ها را ندارن اقای زاهد این در جواب شما که چرا از یک دکتر دفاع میکنم دکتری که سال ها زحمت کشیده و درس خوانده ایا حق دفاع ندارد ان هم در سایتی که ازش داره بد گویی میشه

این خانم نباید به ایشان توهین کنن

در ضمن هیچ کاربری نباید به کاربر دیگه توهین کنه اقای زاهد حتی مدیریت سایت متسافانه شما همیشه از صحبت های من سو برداشت میکنید و اشتباه تفسیر میکنید و این مشکل دنیای مجازی است همین خانم مهگلی همیشه با همه مشکل دارد ولی پست ها یش را پاک میکند و مدرک نمیگذارد و متاسفانه ما بده میشیم

ما هم میتونیم پست ها پاک کنیم

اقای زاهد سال هاست عضو این سایت هستم خود شما هم میدانید اوضاع سایت خیلی بدتر از سال 88 شده است

جو ارام و محترم ان سال ها گم شده در این سایت

خانم ساسایی از چند ماه است در تاپیک انتقاد و پیشنهاد از شما یک درخواست داره ولی نادیده میگیرینش

در ضمن به درخوسات من هم پاسخ ندهید باشه ولی شما حتی یک تذکر هم به اون خانم ندادید و همش از من ایراد میگیرید چرا دارم از یک دکتر دفاع میکنم

واقعا ادم چی بگه اقای زاهد محترم چه نسبتی و رابطه ای بیشتر از یک ایرانی بودن یک هموطن بودن انسان بودن چرا این خانم سعی داره یک همطن و یک ایرانی را در چشم بقیه خراب کنه و همش از یک نفر خوب بگه و جالبه یک نفر هم همیشه حرف ایشون را تایید میکنه حتی در سایت م ا می سایت هم این خانم همین کار را کرده این درسته

حداقل جوابگو باشید بگید مثلا انجام نمیشه داد یا انجام داده شد نه اینکه ادم همش بیاد ببینه درخواستش کسی پاسخ نداده این درست است والا تو اداره هم به ادم میگن برین هفته بعد بیایید پرونده را بگیرین یا .......

در ضمن اینقدر انسان هستم و شعور دارم که بدانم به همه درخواست ها نمیشه پاسخ مثبت داد و اتفاقا بر خلاف تصور مشا انسان انتقاد پذیری هستم ولی از حق کاربری خودم هم دفاع میکنم و این حف من است شما هم خوب میدانید

کاری بر خولاف میل من نباشه مخالفت نمیکنم ولی از این نارحت میشم که نادیده گرفته میشم از اینکه حتی کسی نمیگه مثلا نمیشه این کار را انجام داد به این دلایل متوجه شدید اقای زاهد از چی ناراحت هستم

متسافانه نی نی سایت هم شده باند بازی یک عده از ادم خوششون نمیاد همش برای ادم گزارش میزنن پشت سرت صفحه میزارن صادق نیستن و ارخ سر هم ادم میشه بده اون ها میشن خوبه

به هر حال خدا میداند منظور من چیست و ان کسی هم که باهوش باشد نکته را میگیرد

این درست است به خاطر دشمنی تاپیک گزارش بخورد این درست است اخه ادم به خاطر اینکه یکی ازش خوشش نمیاد قطع دسترسی بشه وووووووووووووووووووووووووو

اقای زاهد یک خدایی هم اون بالا هست ها این را یادمون باشه همیشه ما باید وظیفه خودمون را انجام بدیم و نذاریم کسی به انسانیت ادم های اطراف ما توهین کند به هر عنوانی

در ضمن این خانم حتی اگر به رفتگر محله هم توهین کرده بود مطمئن باشید من به اندازه همین دکتر ازان رفتگر دفاع میکردم چون هموطن من است و در جایی که کسی خبر نداره داره ازش بد گویی میشه و حق دفاع ندارد باید بقیه به فکر او باشند و ازش دفاع کرد شما را نمیدانم ولی من فکر میکنم حتی تو دادگاه هم به طرف مقابل حق دفاع از خودش را میدن پس این خانم هم باید بدونه میتونه بره تو دادگاه شکایت کنه تا طرف مثابل هم بتونه از خودش دفاع منه نو تو یک جایی که طرف روحش هم خبر نداره

به هر حال موفق باشید

در ضمن نمره ادبیات من همیشه 20 بود محض یاد اوری
حالا متوجه شدید چرا دفاع میکنم یا نه بازم بگم اگر باهوش باشید متوجه شدید

بنی ادم اعضای یک پیکرند