نه تنها به حرف من به حرف دوستان دیگر از جمله ساسایی
هیچ رابطه ای نیست بین من و ان دکتر محترم ولی گار ان خانم هم اشتباه است که تبلیغ یک دکتر را میکند این را قبول ندارید چه ادبیاتی مگر دورغ گفتم خب اول که امدید و ان تاپیک پیشنهاد و انتقاد را زدید خیلی خوب رفتار میکردید مشکل را حل میکردید پاسخ گو بودید قبول کنید شما هم اشتباه زیاد دارید چه ارتباطی بین شما و ان تبلیغ کننده است این در جواب شما
انسان های جامعه همه محترم هستن و هیچکس حق توهین به ان ها را ندارن اقای زاهد این در جواب شما که چرا از یک دکتر دفاع میکنم دکتری که سال ها زحمت کشیده و درس خوانده ایا حق دفاع ندارد ان هم در سایتی که ازش داره بد گویی میشه
این خانم نباید به ایشان توهین کنن
در ضمن هیچ کاربری نباید به کاربر دیگه توهین کنه اقای زاهد حتی مدیریت سایت متسافانه شما همیشه از صحبت های من سو برداشت میکنید و اشتباه تفسیر میکنید و این مشکل دنیای مجازی است همین خانم مهگلی همیشه با همه مشکل دارد ولی پست ها یش را پاک میکند و مدرک نمیگذارد و متاسفانه ما بده میشیم
ما هم میتونیم پست ها پاک کنیم
اقای زاهد سال هاست عضو این سایت هستم خود شما هم میدانید اوضاع سایت خیلی بدتر از سال 88 شده است
جو ارام و محترم ان سال ها گم شده در این سایت
خانم ساسایی از چند ماه است در تاپیک انتقاد و پیشنهاد از شما یک درخواست داره ولی نادیده میگیرینش
در ضمن به درخوسات من هم پاسخ ندهید باشه ولی شما حتی یک تذکر هم به اون خانم ندادید و همش از من ایراد میگیرید چرا دارم از یک دکتر دفاع میکنم
واقعا ادم چی بگه اقای زاهد محترم چه نسبتی و رابطه ای بیشتر از یک ایرانی بودن یک هموطن بودن انسان بودن چرا این خانم سعی داره یک همطن و یک ایرانی را در چشم بقیه خراب کنه و همش از یک نفر خوب بگه و جالبه یک نفر هم همیشه حرف ایشون را تایید میکنه حتی در سایت م ا می سایت هم این خانم همین کار را کرده این درسته
حداقل جوابگو باشید بگید مثلا انجام نمیشه داد یا انجام داده شد نه اینکه ادم همش بیاد ببینه درخواستش کسی پاسخ نداده این درست است والا تو اداره هم به ادم میگن برین هفته بعد بیایید پرونده را بگیرین یا .......
در ضمن اینقدر انسان هستم و شعور دارم که بدانم به همه درخواست ها نمیشه پاسخ مثبت داد و اتفاقا بر خلاف تصور مشا انسان انتقاد پذیری هستم ولی از حق کاربری خودم هم دفاع میکنم و این حف من است شما هم خوب میدانید
کاری بر خولاف میل من نباشه مخالفت نمیکنم ولی از این نارحت میشم که نادیده گرفته میشم از اینکه حتی کسی نمیگه مثلا نمیشه این کار را انجام داد به این دلایل متوجه شدید اقای زاهد از چی ناراحت هستم
متسافانه نی نی سایت هم شده باند بازی یک عده از ادم خوششون نمیاد همش برای ادم گزارش میزنن پشت سرت صفحه میزارن صادق نیستن و ارخ سر هم ادم میشه بده اون ها میشن خوبه
به هر حال خدا میداند منظور من چیست و ان کسی هم که باهوش باشد نکته را میگیرد
این درست است به خاطر دشمنی تاپیک گزارش بخورد این درست است اخه ادم به خاطر اینکه یکی ازش خوشش نمیاد قطع دسترسی بشه وووووووووووووووووووووووووو
اقای زاهد یک خدایی هم اون بالا هست ها این را یادمون باشه همیشه ما باید وظیفه خودمون را انجام بدیم و نذاریم کسی به انسانیت ادم های اطراف ما توهین کند به هر عنوانی
در ضمن این خانم حتی اگر به رفتگر محله هم توهین کرده بود مطمئن باشید من به اندازه همین دکتر ازان رفتگر دفاع میکردم چون هموطن من است و در جایی که کسی خبر نداره داره ازش بد گویی میشه و حق دفاع ندارد باید بقیه به فکر او باشند و ازش دفاع کرد شما را نمیدانم ولی من فکر میکنم حتی تو دادگاه هم به طرف مقابل حق دفاع از خودش را میدن پس این خانم هم باید بدونه میتونه بره تو دادگاه شکایت کنه تا طرف مثابل هم بتونه از خودش دفاع منه نو تو یک جایی که طرف روحش هم خبر نداره
به هر حال موفق باشید
در ضمن نمره ادبیات من همیشه 20 بود محض یاد اوری