2777
2789
عنوان

انتقادات و پیشنهادات شما را به دیده منت میپذیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 70278 بازدید | 2282 پست

همه ماانسان ها در پیشگاه خداوند یکی هستیم و وفقط اوست که میداند چه جور ادمی هستیم کار این خانم مثل این است که یکی بیاید از سیاه پوست ها بد بگه و بگه سفید پوست ها برتر هستن دقیقا همین مدلی است و هیچ فرقی نمیکند دقیقا مثل نزاد پرستی است ووووووووووووووووووووووووووووووووو

امیدوارم دیگه متوجه شده باشین

خدانگهدار
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم

فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد

من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم

شراب ارغوانی را گلاب اندر قدح ریزیم

نسیم عطرگردان را شکر در مجمر اندازیم

چو در دست است رودی خوش بزن مطرب سرودی خوش

که دست افشان غزل خوانیم و پاکوبان سر اندازیم

صبا خاک وجود ما بدان عالی جناب انداز بود

کان شاه خوبان را نظر بر منظر اندازیم

یکی از عقل می‌لافد یکی طامات می‌بافد

بیا کاین داوری‌ها را به پیش داور اندازیم

بهشت عدن اگر خواهی بیا با ما به میخانه

که از پای خمت روزی به حوض کوثر اندازیم

سخندانی و خوشخوانی نمی‌ورزند در شیراز

بیا حافظ که تا خود را به ملکی دیگر اندازیم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در ضمن اقای زاهد شما به ادبیات من ایراد گرفتید این را بدانید یک شیر زن ایرانی من را تربیت کرده است با ادب و کمال مواظب صحبت های خویش باشید ر ادبیات من نه توهینی بود نه چیزی فقط واقعیت بود که همه ما هم ان را قبول داریم حتی خود شما .....................

کمی منطقی باشید و به همه چیز از تمام زوایا نگاه کنید و البته مودب مخصوصا با خانم ها و زود قضاوت کردن را کنار بگذارید اقای مدیر یت

متشکرم
جوانی با چاقو وارد مسجد شد! گفت : بین شما کسی هست، مسلمان باشد ؟! همه با ترس و تعجب به هم نگاه کردند و سکوت در مسجد حکمفرما شد ، پیرمردی ریش سفید از جا برخواست و گفت : آری من مسلمانم. جوان به پیرمرد نگاهی کرد و گفت با من بیا! پیرمرد بدنبال جوان براه افتاد و با هم چند قدمی از مسجد دور شدند ، جوان با اشاره به گله گوسفندان به پیرمرد گفت که میخواهد تمام آنها را قربانی کند و بین فقرا پخش کند و به کمک احتیاج دارد ، پیرمرد و جوان مشغول قربانی کردن گوسفندان شدند و پس از مدتی پیرمرد خسته شد و به جوان گفت: به مسجد بازگرد و شخص دیگری را برای کمک با خود بیاور. جوان با چاقوی خون آلود به مسجد بازگشت و باز پرسید : آیا مسلمان دیگری در بین شما هست ؟! افراد حاضر در مسجد که گمان کردند جوان پیرمرد را بقتل رسانده نگاهشان را به پیش نماز مسجد دوختند! پیش نماز رو به جمعیت کرد و گفت : چرا نگاه میکنید! به عیسی مسیح قسم که با چند رکعت نماز خواندن کسی مسلمان نمیشود!!!!
الزاماً هر کی دوربین میخره عکاس نیست!
الزاماً هر کی خوشگله مدل نیست!
الزاماً هر کی خوش زبان چاپلوس نیست!
الزاماً هر کی میخنده بی غم نیست!
الزاماً هر کی با حجاب با حیا نیست!
الزاماً هر کی آرایش میکنه فاحشه نیست!
الزاماً هر کی زیاد کار میکنه حمال نیست!
الزاماً هر کی دوچرخه سوار فقیر نیست!
الزاماً هر کی هم صحبته دوست نیست!
الزاماً هر کی باکره نیست هرزه نیست!
الزاماً هر کی بچه بدنیا می اورد مادر نیست!
الزاماً هر کی مینویسه نویسنده نیست!
الزاماً هر کی نامرد مرد نیست!
الزاماً هر کی زن نامرد نیست!
الزاماً هر کی بوم نقاشی داره نقاش نیست!
الزاماً هر کی آدمِ ، انسان نیست!!!

پس خیلی مراقب اعمال و گفتار و کردار خویش باشیم
فارس نژاد پرست نیست (مگه کوروش نژاد پرست بود؟)
رشتی بی غیرت نیست (مگر میرزا کوچک خوان بی غیرت بود؟)
مازندرانی کله ماهی خور نیست (مگر نیما کله ماهی خور بود؟)
لر هالو نیست (مگه لطف علی خان هالو بود؟)
ترک زبان عر عر نمی کنه (مگه شهریار عر عر می کرد؟)
قزوینی همجنس باز نیست (مگر علامه دهخدا همجنس باز بود؟)
بلکه اینان ستونهای ایرانند..
زنده باد ایران زنده باد ایرانی در هر رنگ و لباس و گویشی

نزاد کرد جا افتاده که کردها یکی از بهترین نزاد های ایرانی هستن

پس همچنین یک رفتگر ایرانی هموطن همانقدر برای من مهم است که یک دکتر یک مادر پیر درس نخوانده همان قدر مهم است که یک جوان دانشجو و فقط من به دزدها و غارت گرها و متجاوزین احترام نمیدارم چون ارزش ندارن و شاید حتی از حیوانات هم کمتر باشن هرچند که در بین ان ها هم اگر باهاشون کار بشه میشه انسان ساخت ولی بقیه هموطنان من در هر فشر و شغلی مهم هستن و هیچکس حق نداره به برادر و یا خواهر من توهین کنه و پشت سرش جایی که طرف نمیتوانه از خودش دفاع کنه ازش بد بگه اگه خیلی مرد است بره تو دادگاه تا طرف هم بتونه از خودش دفاع کنه غیر از اینه من یک ایرانی هستم از نسل غیرت و شهامت نمیتوانم ببینم یکی داره به همسایه من ناسزا میگه و من ساکت بشینم من ایرانی هستم مسلمان هستم باید از هموطن خودم تا جایی که میاتوانم دفاع کنم مثل کشورم غیر از این است
تاریخ تولدت مهم نیست, تاریخ " تبلورت " مهمه !

اهل کجا بودنت مهم نیست ,

" اهل و بجا بودنت " مهمه ...!

منطقه زندگیت مهم نیست ,

"منطق زندگیت " مهمه ...!
و

گذشته ی زندگیت مهم نیست ,

امروزت مهمه که چه گذشته ای رو واسه فردات می سازی !