2777
2789
منم ندارم بیا نصف کنیم باجه؟ بوج ب کلت😂😘

باجه 

پس بریم مخ اسی رو بزنیم 😉😂

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧
الان زنگ زده به شوهرم می گه شوهرم سر کاره اگه می خوای بیاییم اسنپ بگیر اینم قشنگ براشون اسنپ گرفته ا ...

ببخشیدا

چ بیشعور خودش نمیتونه اسنپ بگیره؟ بچت مریضه براچی دعوت میکنی اصلا؟ خودتو بچت مهمترین

گروه آبی تاعید ۱۰ کیلو کم میکنم وزن اولیه:۷۶ وزن هدف:۶۶ تاپیک بامداد خمار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان زنگ زده به شوهرم می گه شوهرم سر کاره اگه می خوای بیاییم اسنپ بگیر اینم قشنگ براشون اسنپ گرفته ا ...

عجب

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤

اسی پست پیشتاز کن تاموقع شام به دستم برسه 

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧
منم بامزه ام😢 برا منم دعا میکنی؟؟؟☹☹☹☹

وایییی عزیزم

حتما❤

به امید خدا هم شما هم اون خانم (ادامس😅)

و بقیه منتظرا دامنتون سبز بشه😍

مطمعنم شما دو تا نی نی میارین چون حس ششمم قویه😍

تازشم متولد پاییز باشه

مثل من جذاب😎

انشاالله😍

موهام فِرِ بُلَند اونقَدر گُلَم کَسی نِمیخواد بِرِه هُلَند...❤🌹
کنسل شد 😭

چراااا 

هنو میخاستم سفارش بدم😞

وایییی عزیزم حتما❤ به امید خدا هم شما هم اون خانم (ادامس😅) و بقیه منتظرا دامنتون سبز بشه😍 مطمع ...

اووووووووووو😍😎

تو هم سال دیگه یه زمستون عاشقانه داری درکنار حضرت یار😙🤭 ان شاالله

حس ششم منم بد نی😎🤪

زن نوین ،دختر نجیبی است که عشقش به یک ازدواج موفق ختم شود، همسری نیست که در خفا از خیانت‌های شوهرش رنج بکشد_ پیردختری نیست که در حسرت عشق نافرجام جوانیش بسوزد، او قربانی شرایط رقت‌بار طبیعت سرکوب شده‌اش نیست.زن نوین قهرمانی است که مستقلانه از زندگی طلب می‌کند، که اعتماد به‌نفس دارد، که علیه بردگی جهانی زنان در مقابل دولت و خانه و جامعه می‌ایستد، که به عنوان نماینده هم‌جنسانش برای حقوقش می‌جنگد.          📕 آزادى_زنان✍ #الکساندرا_کولنتای
فیلم عقدشونو شوهرم یعنی دایی دختره  درست کرد میکس کرد به من گفت حالا دعوتشون کنیم فیلمو ببینن خ ...

بی لیاقتا

زن نوین ،دختر نجیبی است که عشقش به یک ازدواج موفق ختم شود، همسری نیست که در خفا از خیانت‌های شوهرش رنج بکشد_ پیردختری نیست که در حسرت عشق نافرجام جوانیش بسوزد، او قربانی شرایط رقت‌بار طبیعت سرکوب شده‌اش نیست.زن نوین قهرمانی است که مستقلانه از زندگی طلب می‌کند، که اعتماد به‌نفس دارد، که علیه بردگی جهانی زنان در مقابل دولت و خانه و جامعه می‌ایستد، که به عنوان نماینده هم‌جنسانش برای حقوقش می‌جنگد.          📕 آزادى_زنان✍ #الکساندرا_کولنتای