2777
2789
۱۶۱ که خوبه پسرمن ۱۴ سالش بود۱۶۲ بود الان ۱۷۶فک کنم بازم رشد کنن ولی خب بعد بلوغ زیادنه دیگه

نمیدونم من فکر میکنم کوتاهه.پسر شما کی علائم بلوغ رو نشون داد چون به نظرم خوب رشد کرده خداروشکر ‌.یعنی چهارده سالگی هنوز بلوغ نشده بود؟آخه معمولا پسرها دوازده یا سیزده سالگی علائم بالغ شدن رو دارن .شما چه کارهایی کردید ؟من از لحاظ تغذیه سعی میکنم خیلی بهش برسم ولی کلا بچه ی خوش خوراکی نیست .ورزش های کششی رو هم دو هفته انجام میده بعد می‌ذاره کنار .نمی‌دونم دیگه چیکار کنم .دکتر غدد هم بردم فقط ویتامین دی نوشت .من از بچگی همیشه استرس قد رو داشتم .هنوزم استرس دارم قدش بلند نشه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم من فکر میکنم کوتاهه.پسر شما کی علائم بلوغ رو نشون داد چون به نظرم خوب رشد کرده خداروشکر ‌.یع ...

پسرمن ۱۵سالگی علایم بلوغش رودیدم بنظرم هنوزم کامل نشده  هنوز سبیل  آنچنانی درنیاورده😅😅😅من کارخاصی نکردم فقط دوبار ال ارژنین گرفتم خورد همین 

کلا ورزشم نمیکنه هیچ تحرکی هم نداره