2777
2789
عنوان

بارداری خارج از رحم و ivf

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 46 پست
انتقال جنین همون اولین بار بارداری اتفاق میوفته؟

نه نمیشه حتمی گفت بار اول مثبت میشه 

ولی با امید باید پیش رفت خودمم تو همین مرحله م

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اگر صبر دارید پس ای وی اف کنید و البته ازمایشاتتون چ هورمونی چ خون و اچ ای وی و هپاتیت و ذخیره تخمدا ...

اره اینارو دارم همشو. حالا میگن تامین اجتماعی برا افرادی که ناباروری دارن هزینه آی وی اف پرداخت میکنه درسته؟؟بعد قضیه خارج رحمی ناباروری محسوب میشه.؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ناراحتم .واقعا خیلی ظلم آدم باردار بشه ولی جنینش گیر کنه توی لوله فالوپ. دکتر میگه احتمال داره ...

بیخیال بابا ناراحتی نداره

مهم باردار شدنه ک شما میشی 

الکی خودت درگیر این دارو اون دارو اخرم ایا بشه نشه نکن

هم وقت نمیزاری هم هزینه الکی

اره اینارو دارم همشو. حالا میگن تامین اجتماعی برا افرادی که ناباروری دارن هزینه آی وی اف پرداخت میکن ...

نمیدونم اینو عزیزم .. بزنید گوگل بهتره اخه نشنیده بودم که جزو ناباروری باشه خارح رحمی 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یعنی آی وی اف کنم بهتره؟و نتیجه میگیرم؟

به نظر من اره

گفته دکتراتم ک ظاهرا میگن ای وی اف

میدونی ادم هر بارداری کلی اذیت میشه

حالا شما بخوای ریسک کنی حتی 50 50 هم فایده نداره

شما مشکلت چیه آی وی اف میخوایی انجام بدی؟

کم تحرکی اسپرم همسر 

تنبلی خفیف تخمدان البته فولیکول خوب دارم طبق اخرین سونو.. 

ولی بخاطر بسته بودن لوله چپم ، شانسم برای بارداری طبیعی یکماه درمیونه و بخوام با این شرایط طبیعی اقدام کنم خیلی طول میکشه ب اندازه کافی زمان از دست دادم

چندتا ازمایش هورمونی دادم پرولاکتینم بالاتر حد نرمال میشه .. فقط یبار نرمال بودش.. الانم با مصرف قرص خیلی پایین اومده ک دکتر گفت تا زمانی ک بخوام امپول بدم ادامه بده مصرف قرصو 

هورمون محرک فولیکولم یعنی fsh تنظیم نیست یکم بالاتر حد نرمال بود که الان با مصرف قرص اومده لب مرز ولی بازم باید زیر ۱۰ بیاد ک ازمایش دارم این ماه..

دلیل بعدی اینه که چندساله ارزوی دوقلو دارم خیلی خیلی زیاد

اره اونطوری خدا نکرده لولتو از دست میدی ای وی اف کن

اره حالا این دکتر جدید میگه چرا میخوایی الکی لاپاراسکوپی بشی  آی وی اف کنی بهتره اینجوری چرا همش ep میشی آمپول میزنی اعصاب و روانت بهم میریزه روحیه ات خراب میشه با هر بار epشدن. بهم گفت احتمال بارداری با آی وی اف برات خیلی بالاست چون هم رحمت خوبه هم با اولین اقدام هات باردار شدی میتونه جنین خوبی داشته باشی چون کیفیت اسپرم و تخمک خوبه که جنین تشکیل میشه مشکل از لوله اس که جنین نمیاد داخل رحم. تا اینقد منو امیدوار کرده. فقط هزینه های آی وی اف سنگین

اره حالا این دکتر جدید میگه چرا میخوایی الکی لاپاراسکوپی بشی آی وی اف کنی بهتره اینجوری چرا همش ep ...

بیمه تکمیلی دارید؟

کم تحرکی اسپرم همسر تنبلی خفیف تخمدان البته فولیکول خوب دارم طبق اخرین سونو.. ولی بخاطر بسته بودن لو ...

ای جان ایشالا که میشه.تاحالا باردار نشدی؟ منم خیلی دوقلو دوس دارم. 

با چند تا دکتر مشورت کردم دیگه آخرین دکتر هم از کانادا اومده بود با اون هم مشورت کردم میگه بهترین کا ...

اول این کاری که این دکتره گفته بگن

بعد مرحله اخر ای وی اف

انشاالله با همون مشکلت برطرف بشه

2810