2777
2789
😍😍 چهار ساله که میره والیبال  قد من از سرشونه پسرم کمتره

عزیزم خدا حفط اش کنه براتون

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
بنظر من قد جز فاکتورهایی که به وراثت خیلی ربط داره پسر شما هم به نسبت قد پدر مادرش رشد قد خواهد داش ...

مثلا چندسانت میشه  درظاهرم انگاربه بلوغ نرسیده نه صداش عوض شده نه قیافش ولی خیلی درگیرشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا چندسانت میشه  درظاهرم انگاربه بلوغ نرسیده نه صداش عوض شده نه قیافش ولی خیلی درگیرشم

والا من خودمم درگیر همین مساله برا دخترمم دیروز بردمش دکتر یه آزمایش و یه عکس رادیولوژی از مچ دست نوشته تا ببینم چی میگه

والا من خودمم درگیر همین مساله برا دخترمم دیروز بردمش دکتر یه آزمایش و یه عکس رادیولوژی از مچ دست نو ...

ببخشید پیش چه دکتری باید ببرمش اخه دکتر بردنشم یه داستان داره نمیادکه پسربچه هم هست یه خرده لجباز ویک دنده میگه من بیشترازین بلندنمیشم

ببخشید پیش چه دکتری باید ببرمش اخه دکتر بردنشم یه داستان داره نمیادکه پسربچه هم هست یه خرده لجباز وی ...

دکتر تغذیه

احتمالا زیاد بهش ببخشید گیر دادین لج میکنه بلاخره نوجوانه و طبیعیه این رفتارش ایشالا همیشه سالم و سلامت باشه

عزیزم اگه متولد۸۴که ۱۶سالشه! اگه ۱۶سالشه قدش خیلی کمه.. ولی اگه همون ۱۴سالشه قدش بد نیست متوسط واس ...

عزیزم وقتی که من تاپیک گداشتم پسرم ۱۴ سالش بود الان ۱۶ سالشه تاپیک مال دوسال پیش 

دوست عزیز پسرتون تو این دو سال رشد قدی خوبی داشته ؟چقدر تغییر کرده؟

سلام وقتی که این تاپیکو زدم ۱۶۲ بود ۱۴ سالش بود الان ۱۶ سالشه ۱۷۶ قدشه نمیدونم خویه یانه ولی فکرکنم فعلا تا۱۸ سالگی باز رشد کنه

سلام وقتی که این تاپیکو زدم ۱۶۲ بود ۱۴ سالش بود الان ۱۶ سالشه ۱۷۶ قدشه نمیدونم خویه یانه ولی فکرکنم ...

ممنون که جواب دادین .پسر من سیزده سالشه .قدش 161 هست .نسبت به همسن هاش کوتاه.خیلی نگرانم که قدش بلند نشه .علائم بلوغ رو یک سالی هست که داره .نمی‌دونم پسرها هم مثل دخترها بعد از علایم بلوغ رشدشون کم میشه ؟ 

ممنون که جواب دادین .پسر من سیزده سالشه .قدش 161 هست .نسبت به همسن هاش کوتاه.خیلی نگرانم که قدش بلند ...

۱۶۱ که خوبه پسرمن ۱۴ سالش بود۱۶۲ بود الان ۱۷۶فک کنم بازم رشد کنن ولی خب بعد بلوغ زیادنه دیگه

2810