2777
2789
عنوان

کی پایه هست برنامه ریزی کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16791 بازدید | 482 پست
ممنونم سما جون بچه ها من بعدا میام و در مورد برنامه های شما هم صحبت میکنیم فقط همینقدر بگم که دیشب دخترم نمیدونم چی شده بود که مدام گریه میکرد و شیر میخواست خیلی بد بود دیشب:( برنامه امروز من اینه که درس بخونم آخر این هفته امتحان نیم ترم دارم میخوام نمرم عالی بشه امروز باید یک دور بخونمش حتی اگر نتونم به بقیه کارام برسم تا الان که اذان ظهره فقط صبحانه خوردم، یه کمی به دخترم غذا دادم و... همین:) راستی قلم گاو هم گذاشتم بپزه بعدا برمیگردم...
برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای پرنسس جون پسر منم دیشب تا صبح ده بار بیدار شد الانم به زور خوابوندمش.تا این ساعت هم کاری نکردم جز آشپزی و تمیز کردن آشپزخونه.تازگیا بدغذا هم شده حق رژیم گرفتن هم ندارم. راستی حالا شدیم دو تا سما.میخواین برای اینکه اشتباه نشیم منو سمانه صدا کنید.
سمانه جون سلام خوبی؟ باشه عزیزم شما شدی سمانه جون:) این بچه ها دست به یکی کردن ما به برنامه هامون نرسیم...:)
خانومای گل قرار بود در مورد برنامه های همدیگه نظر بدیم لطفا هرکی موافقه لایک کنه من از ساعت یک تا الان این کار را رو انجام دادم حدودا دوساعت حسسسسابی درس خوندم نی نی رو گذاشتم تو هال پیش باباش و رفتم تو اتاق و در رو بستم و درس خوندم...خلاصه هم نوشتم.میخوام نمرم خیلی بالا بشه...چون اعتبارم زیاد میشه تو دانشگاه و دیدگاه استادا نسبت به من خوب میشه:) اینو مدام تکرارمیکنم که انگیزم زیاد شه بعد همسرم اومد و گفت بیا نهار درست کن...گشنمه منم ازش خواستم باهمدیگه آشپزی کنیم که وقت من کمتر گرفته بشه یه کم قارچ خریده بود با همدیگه شستیم و خرد کردیم و گذاشتیم تو فریزر حدود یک ساعت تو آشپزخونه بودم یک سری دیگه هم به دخترم غذا دادم الان هم قرار شد همسرم بره نیم ساعت تو اتاق بخوابه من پای نت باشم بعد بیدارش کنم و برم خودم درس بخونم برادرشوهرم رو هم امشب باید دعوت کنم چون تنهاست ماکارونی میخوام بذارم...
زهرا جون... عزیزم کاش کمی دقیق تر مینوشتی این باعث میشه کاملا بدونی چیکار کردی... همون کارای خونه رو حتی بنویس چقدر وقتتو میگیرن تا اونجا که میتونی برنامتو آزاد کن که کمی بتونی مطالعه آزاد داشته باشی خبر بخونی، ورزش کنی، زبانتو قوی تر کنی، یه کلاس هنری بری... فقط کارای روتین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قابلیت های تو خیلی خیلی بیشتر از این حرفاست عزیزم خودتو دست کم گرفتی؟
مهسان جونم سلام عزیزم چه جالب... به نظرت چرا همسرت اخلاقش بهتر شده بود؟ راستی، نمیشه یه کمی زودتر از پای نت بلند بشی؟ چون اینجوری خیلی بهتر میتونی با همسرت باشی، راستش ساعت دوازده شب به نظرم خیلی دیر میاد...خودت چطور فکر میکنی؟ کار خوبی کردی که چیزایی که نمیپوشی رو دادی بیرون من یه کم روشم با شما فرق داره، من لباسایی که دیگه به چشمم نمیاد رو میدم مامانم و خواهرم، یه مدت اونا میپوشن، بعد دوباره ازشون میگیرم:) چونوقتی تو تن اونا میبینم، احساس میکنم چقدر هم خوشگلن... و اینکه خب برای مامان و خواهرم هم یه تنوعیه مامانم و من و خواهرم لباس تو خونه ای هامون رو هم هی با هم عوض میکنیم که لباسامون متنوع باشه انقدر کییییف میده روغن فندق... یه بار رفتم عطاری، گفتم آقا روغن فندق میخوام، گفت بیا این روغن "مار" هست، توش فندق و ... هم داره منم خریدم ولی به خدا از ترس مار یک بار هم به ابروهام نزدمش منم باید برم روغن فندق بخرم خودت درست میکنی یا میخری؟ مهسان جون راستش من یه مشکل بزرگی میبینم اونم نه از یک زن و شوهر که 2ماهه ازدواج کردن، از مادر و پدری که 3 تا بچه دارن خیلی خیلی خیلی خوشحال میشم اگر خودت بگی که این مشکل بزرگ توی برنامتون چیه، چون مطمئنم که خودت میدونی، حتماااا میدونی... منتظرم عزیزم
سلام انوشه جون عزیزم افرین واقعا "ین چند روزه خیلی خوب بود برا من یه برنامه روزانه در نظر گرفتم و دارم طبق اون پیش میرم" این کار خیلی عالیه " نم برا اولین بار اصرار نکردم چون براش نوعی عادت شده که من هی بهش بگم بخور اون هم با وجود گرسنگی نخوره خیلی سخت بود برام ولی مجبورم چند روز تحمل کنم تا شاید غذا خوردنش بهتر بشه و خودش بخوره تا هم وقت منو نگیره و هم خودش بیاد و ازم غذا بخواد" این کار حتتتتما برات خیلی سخت بوده والا من تجربه ای ندارم اصلا و تنها راهنمایی ای که میتونم بکنم اینه که یه تاپیک در این مورد پیدا کنی یا بزنی و از مامانای با تجربه بپرسی، کاش بعدش خبرشو به ما هم بدی، و از مراحل پیشرفتت بگی.چون ممکنه بعدنا ما هم همین مشکل رو داشته باشیم و اونوقت این کمک تو خیلی با ارزش خواهد بود چقدر تمیزکاری میکنی قربونت برم...یه هفته ای میخوای خونه تکونی کنی؟ ولی کاملا معلومه که ذهنت کاراتو دسته بندی کرده و همینجوری رو هوا نیست زندگیت احسسسسسنت و خیلی زیبا بود که این بار بیشتر از خودت نوشتی و برنامت، چون تا قبل از این معمولا کارای دخترت رو عنوان میکردی:)
بچه ها من یه .... والا نمیدونم این مشکل هست یا نه؟؟؟؟ ولی یه کاری میکنم میخوام نظر شما رو بدونم...لطف میکنید پوست دست من به آب و مواد شوینده حساسه و ماشین ظرفشویی هم ندارم برای همین کلا در طول روز دو بار ظرف میشورم، چون اگر غیر از این باشه باید مدادم هی دستکش دستم کنم و دربیارم البته همسرم اصلا به این قضیه حساس نیست و خودم هم ترجیح میدم به جای اینکه دستم داغون بشه، سینک کثیف باشه(اما واااااقعا عاشق سینک تمیزم) خواستم بدونم شما در مورد همچین آدمی " قلبا" و واقعا چی فکر میکنید؟ و اینکه .... کسی از قیمت ماشین ظرفشویی خبر داره؟
سلام دوستای خوبم ایشالا از فردا مرتب تر بتونم بیام گرچه جند روزیه کمتر میام نت تا منظمتر باشم ...یکی از اشکالات من همین استفاده ی روزانه از نته ولی خب الان نسبت به قبل خیلـــــــــــی بهتر شدم منم با نظر دادن راجب به هم موافقم رقیه جون عالیه که راضی تر شدی راستی منم دوره های خط رو رفتم تا حدی ...خطم هم خوبه ...عالیه ...هههه خودم راضیم شدید یه سوال از همه و همه لطفا بجوابن شما ها روزی چند ساعت تو آشپزخونه و اتاق ها و .... مشغول نظافتید ؟ من از صبح همش در حال تمیز کاری و پخت و پز و جمع و جور و خرده کارایی مثل دوخت درز و ( هههه ) اینام ... ینی تا چند روز میگذره که تموم خونه مرتب بشه ، با کل خرده کاراش ، باز برمیگردم سرجای اولم واسه همین همیشه دلم خونه تکونی میخواد که بعدش ، آخ بعدش بشینم و کتاب بخونم ! این کتابه می چسبه ها! ولی همیشه نمی رسه اون زمان ..هیچ وقت نمیشه همیشه کارایی که "باید" کنم هست و به کارایی " دوست دارم کنم " نمی رسم لطفا نگید باید به خودم وقت اختصاص بدم و .............. که می دونم ولی مگه میشه مثلا سرویسا تمییز نباشه و من راحت بشینم به کتاب خوندن یا مگه میشه با یه بچه ی دو ساله حدودا ، به همه ی ریزه کاری ها برسی و باز آخرش نبینی که یه چیزی یه جایی افتاده و ... یا همه کارات رو هم کنی باز بازی با دخترجان می مونه ...که خیلی برام مهمه ... آخ ......دلم می خواد در اتاق خوابامو می بستم لااقل از شر تمیز کاری اونا راحت بودم ولی مگه میشه ...تازه خانوم خانوما یاد گرفته میگه اتاق من ! چه کنم به نظرتون ....ینی من فرز نیستم که نمی رسم یا حساسم یا شایدم دور و برم زیادی شلوغه که فک نکنم ! پاسخ پلیز
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
آتنا جونم سلام عزیزم جواب من : عزیزم زیادی حساسی... نه اینکه یه زن نباید اینقدر حساس باشه ها...نه من خودم هم خیییلی دوست دارم خونم همیشه برق بزنه، سرویس بهداشتی تمیزه تمیز باشه تو آشپزخونه حتی یک قطره آب هم نباشه هر رزو خونه رو جارو بزنم که حتی یک دونه مو هم رو زمین نباششه... وااای که این چیزا چقدر به آدم روحیه میده... ضمنا من دوست دارم حتتتما هر روز با دخترم بازی کنم، دوست دارم بیام نت دوست دارم هر روز برم استخر هر روز یه فیلم خوب ببینم هر روز4ساعدرس بخونم روزی یک ساعت زبان بخونم هر روز برم بیرون و کمی بچرخم تو دنیا...اینقدر تو خونه نباشم دوست دارم پول دربیارم دوست دارم کتاب بخونم روزی 5 سااااعت من خیییییییییییلی چیزا دوست دارم اما خب چی باعث میشه من یک سری از ینارو حذف یا کم کنم؟؟؟؟ اولویت بندی ما باید طوری زندگی کنیم که بعد از 30 سال که از زندگیمون گذشت، وقتی برگشتیم و به سی سال گذشته فکر کردیم، ببینیم که تو خیلی چیزا پیشرفت کردیم، نه اینکه فقط خونمون تمیز بوده... برای هر چیزی باید به اندازه ای که ارزش داره وقت گذاشت من برای تمیزی خونه روزی 20دقیقه برای آشپزخونه و 20 دقیقه برای کل خونه در نظر گرفتم شب هم یک ربع خونه رو تمیز میکنم برام هم اونقدر مهم نیست که خونم برق بزنه، من که فقط برای تمیزکاری آفریده نشدم، باید به خیلی چیزای دیگه هم برسم همین
بله آهوپا جون بیا عزیزم اتفاقا دخترهایی که برنامه دارن برای زندگیشون خیلی هم مناسبن برای ازدواج:) کلا مردم به آدم با برنامه یه جور دیگه نگاه میکنن
سلام به دوستای عزیزم و نازنینای تازه وارد اول از همه بگم پرنسس جون من همیشه موقع ظرف شستن دستکش دستم میکنم که دستام خراب نشه حتی بشه یه فنجون کوچیکو بشورم بازم دستکش استفاده میکنم بخاطر همونم دستام همیشه نرم و سفیده چه اشکالی داره مگه به شما هم توصیه میکنم حتما استفاده کنی دوستای گلم از دیروز برام یه مشکلی پیش اومده که متاسفنه امروز نتونستم به کار و زندگیم برسم زانوهام بدجوری درد میکنه طوری که فقط باید رو مبل بشینم یعنی وقتی زمین میشینم دیگه نمیتونم بلند بشم مگه اینکه یکی کمکم کنه که شوهرم هم شیفته از صبح پدرم دراومده برا دستشویی رفتن هم همین مشکلو دارم قرار شده فردا برم دکتر روماتولوژی امیدوارم چیز خاصی نباشه اعصابمو بقدری داغون کرده که منی که خیلی باحوصله بادخترم برخورد میکنم چند بار دعواش کردم و الان عذاب وجدان گرفت خلاصه امیدوارم به زودی خوب بشم و زندگیم به روال عادیش برگرده