مهسان جونم سلام عزیزم چه جالب... به نظرت چرا همسرت اخلاقش بهتر شده بود؟ راستی، نمیشه یه کمی زودتر از پای نت بلند بشی؟ چون اینجوری خیلی بهتر میتونی با همسرت باشی، راستش ساعت دوازده شب به نظرم خیلی دیر میاد...خودت چطور فکر میکنی؟ کار خوبی کردی که چیزایی که نمیپوشی رو دادی بیرون من یه کم روشم با شما فرق داره، من لباسایی که دیگه به چشمم نمیاد رو میدم مامانم و خواهرم، یه مدت اونا میپوشن، بعد دوباره ازشون میگیرم:) چونوقتی تو تن اونا میبینم، احساس میکنم چقدر هم خوشگلن... و اینکه خب برای مامان و خواهرم هم یه تنوعیه مامانم و من و خواهرم لباس تو خونه ای هامون رو هم هی با هم عوض میکنیم که لباسامون متنوع باشه انقدر کییییف میده
روغن فندق... یه بار رفتم عطاری، گفتم آقا روغن فندق میخوام، گفت بیا این روغن "مار" هست، توش فندق و ... هم داره منم خریدم ولی به خدا از ترس مار یک بار هم به ابروهام نزدمش منم باید برم روغن فندق بخرم خودت درست میکنی یا میخری؟ مهسان جون راستش من یه مشکل بزرگی میبینم اونم نه از یک زن و شوهر که 2ماهه ازدواج کردن، از مادر و پدری که 3 تا بچه دارن
خیلی خیلی خیلی خوشحال میشم اگر خودت بگی که این مشکل بزرگ توی برنامتون چیه، چون مطمئنم که خودت میدونی، حتماااا میدونی... منتظرم عزیزم