2777
2789

سوار ماشین همکارم شدم . بعد اومد صندلی رو کشید جلو که صاف بشه . بعد چند دقیقه دیدم داره به پشت گردنم اینا فشار میاد و نگفتم . یهو گذشت گفتم بگم مگه چیه . گفتم این چطور میاد جلو گردنم درد گرفت و ... 

حالا من سابقه گردن درد بخاطر پرت شدن تو بچگیمو دارم . اومد سراغم . الانم نمیتونم خوب بشینم 😭😭. ناپروکسن داشتم فعلا خوردم . خدا بخیر کنه

وای از ظهر تا الان کوفته شده گردنم و ستون فقراتم . 

من حتی عینک نمی زنم که یکبار یکی گفته بزرگه عینکت . آخرش کورم میشم و هیچ و هزار مورد اینجوری . ماسک زدن همیشگیم و ... 

چکار کنم ... این زندگی نمیشه واسه من 😭😭😭😭 کمکم کنید . چطور کمک خودم کنم 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
وقتی میخوای ماسک بزنی بگو من بی اعتماد بنفسم مشکل از قیافم نیست از ذهنمه پس نزنم بعد میتونی یه عینک ...

ممنون . حتما کار می کنم رو خودم و میگم 

عینک رو با خانم دکتر چشم پزشک ازش پرسیدم . گفت فشنگه 

ولی مگه ذهن میزاره . اینکه بقیه چی میگن و ...

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون . حتما کار می کنم رو خودم و میگم عینک رو با خانم دکتر چشم پزشک ازش پرسیدم . گفت فشنگه ولی مگه ...

هر وقت خواستی کاری کنی همش بگو مشکل از من نیست از ذهنمه بپذیر که ذهنت مریضه هر چیزی بهت میگه پافشاری کن روش لج کن مثلا میگه ماسک بزن بگو امروز و نمیزنم قشنگ روتین پوستی مناسب صورتتو داشته باش و لباس های مرتب بپوش ببین لازم نیست هر روز یه لباس بپوشی یا مارک های خاص یه لباس تمیز اتو کشیده کافیه منظم باش نزار بوی بد بدی بهداشت دهان و دندان رو رعایت کن همینجوری که هستی باش مثلا ذهنت میگ اینکارو کن تو لج کن بپذیر که ذهنت مریض و این افکار باعث پسرفت میشه تا پیشرفت بعد مثلا مگ نمیگی دکترم گفته عینکت خوشگله خب  حرف بقیه روت تاثیر داره چرا حرف این روت تاثیر نداره سعی کن حرفای مثبت روت تاثیر داشته باشه مثلا همین فردا بدون ماسک و عینک برو موقع راه رفتن گام هاتو محکم بردار و سر بالا و قوز نکن نجابتت هم داشته باش

...
هر وقت خواستی کاری کنی همش بگو مشکل از من نیست از ذهنمه بپذیر که ذهنت مریضه هر چیزی بهت میگه پافشاری ...

بله حتما ... خیلی ممنونم از پاسخ قشنگتون 

کار می کنم انشاا... بشه . دارم از همه چی میوفتم . ترو خدا دعام کنید 

فداتشمایشالا

خدا نکنه . سالم باشی گلی 

به دعای شما . الهی آمین