2777
2789
عنوان

کی پایه هست برنامه ریزی کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16791 بازدید | 482 پست
آتنا جون سلام عزیزم ببین من صفحات قبل ریز به ریز کارامو نوشتم در مورد برنامه در حد خونه تکونی عزیزم یهو نمیشه از خودت انتظار داشته باشی که بتونی همچین برنامه ای داشته باشی باید از کم شروع کنی و بری جلو کم کم اما همیشه تو ذهنت بشه که مثلا من این برنامه رو 3ماه انجام میدم بعد کم کم بهش کارای بیشتری اضافه میکنم...و کم کم میشم همونی که دلم میخواد
برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          
زهراااااااااااااااااااااا سلام.... چه کار خوبی کردی مربی ای که کم میذاره باید تغییر کنه که تصور نکنه با یه آدمی طرفه که باری به هر جهت هست... خانوم خانوماااا دیگه چیکارا کردی؟ کل کارای مفیدت همین بود؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز درس خوندم دو سری ظرف شستم کمی درآمد زایی کردم با دخترم بازی کردم کارای مربوط به دخترم رو انجام دادم: غذا، تعویض پوشک، قطره آهن خرید اینترنتی هم کردم:) راستی امروز دوتاپیشنهاد کار ( آموزش خوشنویسی با خودکار)بهم شد که چون تابستون تهران نیستم هردوتا رو رد کردم... لباسا رو انداختم تو ماشین لباسشویی و پهن کردم و بعد هم جمع کردم گذاشتم سر جاش:) نت گردی کردم زبان هم یه کمی خوندم نمازهام رو هم اول وقت خوندم
دقت کردین همسرامون هییییچ جایی در برنامه ما ندارن؟ چه غم انگیز یعنی برعکسشم صادقه؟ این جور مسائل تقصیر زن هست:(
سلام به همگی.پرنسس جون منم عاشق خطاطیم ولی تا یک دوره بیشتر نرفتم که همون یک دوره خطخودکاریم رو از این رو به اون رو کرد.اینجا جاش نیست ولی دستور کیک فنجونی رو مخصوص شما میذارم اینجا http://chefartist.ir/showpages.aspx?tid=204
سلام خانومای نازنین شیک و با برنامه دیشب دخترم ساعت 9 یه چرت کوتاه زد بعد تا ساعت یک نصفه شب بیدار بود... و متعاقبا من هم دیر خوابیدم صبح هم ساعت ده و نیمممم.... بیدار شدم. تا الان که ساعت 12:45هست من نیم ساعت درس خوندم به دخترم صبحانه دادم خودم هم صبحانه رو آماده کردم و با همسرم خوردیم
یه خواهش از همتون دارم..... لطفا لطفا لطفا در مورد برنامه های همدیگه نظر بدید ما اینجا نمیایم که فقط گزارش کار خودمون رو بدیم باید اشکالات همدیگه رو گوشزد کنیم باید همدیگه رو تشویق کنیم اینجوری پیشرفت میکنیم وقتی یه نفر ببینه 4 تا از دوستاش میگن خیلی اشتباه بوده که ساعت 10صبح از خواب بیدار شدی و همین باعث عقب موندنت از کارات و کلللل دنیا میشه اون فرد سعی میکنه اشکالش رو رفع کنه خواهش میکنم به این نکته اهمیت بدید. ما تعدادمون زیاد نیست،میتونین در مورد برنامه هر کسی فقط یک جمله بنویسید و بهش یه نکته خوب یاد بدید ممنونم
سلام به همگی. پرنسس انوشه سما و آتنا مربیمو عوض کردم و امروز جلسه چهارم بودم. خدا رو شکر راضیم ازش. کارای روتین هر روز مثل نماز و آماده کردن ناهار و شام که جزو ثابت برنامه هام هست.
شیعه ماه غم آمد موسم ماتم آمد
سلام پرنسس جون شوشوی منم خطاطه اما کلاس خوشنویسی برگزارنمیکنه میگه حوصلشوندارم دقت کردم دیدم ساعت حرف زدن منوشوشو 12 شب به بعده یعنی وقتی من کامپیوتروخاموش میکنمومیرم واسه خواب کنترلومیده دست من دیشب هم یه فیلمی خورد به تورمون هیس دخترهافریادنمیزنند تا 4 صبح اعصابمون خوردشد بااون فیلم ...... حدوداذان صبح خوابیدمو شوشوبیدارم کرد که پاشو مثل اینکه دختربزرگمون خواب مونده سرویسش دم دربود که باباش پرید گفت شمابرید خودم میرسونم به منم گفت پیرنمواتو کن خیییییییییییییییییلی خوب بود غرنزد سربچه ها همیشه تامیتونست بددهنی میکرد ولی امروز نه گفت یه لقمه درست کن واسه دختربزرگمون درست کردمورفتن کلی هم غرزدم بابا من تازه خوابم برده چرابیدارم میکنی گفت پیرنموخودم اتومیکنم بخواب اتوش کردمو اومدپوشیدورفت ایینه که نگاه کردم دیدم چشم راستم بالاش شدید پف کرده یه چشمم دوطبقه شده بود دوباره خوابیدم دختروسطیم خونه بود امروز امتحان نداشت خواهرم زنگید گفت برات تره بارخریدم بیاببر اخه پول دادم بهش گفتم ماشین اومد سرکوچشون برام بخره سمت ماماشین نمیاد چون همه زنا توشهرک اکثرن خواب تشریف دارن دختروسطیم صبحونه بچه روداده بود منم بیدارشدم بیحال اشتها نداشتم ساعت 12 بود ناهارهم نپختم ازناهاروشام دیشب گرم کردم بخوریم باشوشو رفتیم خریداروازخونه خواهرم اوردیم بعدناهارهرچی مانتوولباس ولباس خواب ولباس زیرداشتم جمع کردم گذاشتم توسطل اشغال البته اونایی که نمیپوشمشون یه مدته حالم بهترشد کمدوکشوم خلوت شد اهان صبح ناشتا کاسنی خوردم فکرکنم گرمیم شده صورتم پرجوشهای قرمز گنده دردناک شده بعدهم به ابروهام روغن فندق زدموبرسشون زدم میخوام پهنترشون کنم دیگه همین تاالان
سلام به دوستای گلم این چند روزه خیلی خوب بود برا من یه برنامه روزانه در نظر گرفتم و دارم طبق اون پیش میرم قبلا برنامه بخصوصی برا زندگیم نداشتم تازه ساعت 12 در مورد ناهار تصمیم میگرفتم چی درست کنم ولی الان شب قبل از خواب اسم ناهارمو انتخاب میکنم تا فرداش گیج نشم شما هم امتحان کنین خیلی تو منظم بودن تاثیر داره بنظرم امروز 8:30 بیدار شدم و زیر کتری رو که که روشن کردم رفتم سراغ یخچال و کلشو تمیز کردم حدود 1 ساعت طول کشید بعد که دخترم بیدار شد صبونه خوردیم البته من خوردم اون نخورد منم برا اولین بار اصرار نکردم چون براش نوعی عادت شده که من هی بهش بگم بخور اون هم با وجود گرسنگی نخوره خیلی سخت بود برام ولی مجبورم چند روز تحمل کنم تا شاید غذا خوردنش بهتر بشه و خودش بخوره تا هم وقت منو نگیره و هم خودش بیاد و ازم غذا بخواد خواهشا در این مورد نظر یا تجربه ای دارین راهنماییم کنین ساعت 12 با خواهرشوهرم رفتیم بیرون و ناهارو بیرون خوردیم بعد از ظهر هم یه کم لالا کردم الانم میرم یکی از کابینتامو تمیز کنم و بعدم یه دوش بگیرم تا شوشو بیاد
سما جون سلام خوشحالم که اومدی اینجا عزیزم امیدوارم زندگیت بهتر و بهتر بشه عزیزم چرا از برنامه هات نگفتی؟
خب دوستای عزیزم... من هم اومدم تا برگه اعمالم رو رو کنم امروز خوب بود تقریبا ولی خیلی راضی نبودم انگار روز خیلی سریع میگذره خیلی از کارامو انجام دادم و خیلی هاش هم موند کارایی که نجام دادم رو از صبح برای خودم توی تقویمم نوشتم درآمد زایی ده دقیقه صبحانه 35 دقیقه درس 2 ساعت غذای دخترم 3 تا "ده دقیقه" بقیشو فردا مینویسم:)