2777
2789
عنوان

کی پایه هست برنامه ریزی کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16795 بازدید | 482 پست
آره پرنسس یه برنامه کلی در نظر گرفتم برا تمیزکاری که هم خسته نشم و هم همیشه خونم برق بزنه البته برا خودم هم وقت گذاشتم مثلا اصلاح ابرو و دوش و مانیکور و از این حرفا راستی توپستهای قبلی نوشته بودی که تو برنامه مون جایی برا شوهرامون نذاشتیم اتفاقا من و شوهرم بعد از اینکه دخترم خوابید هر شب میشینیم و درد دل میکنیم و از همه چی حرف میزنیم ینی حتما برا هم وقت میذاریم ولی فعلا یه مدتیه خیلی درگیره کارای باغمونه یعنی یا 24 ساعت شیفته یا از صبح تا 8-9 تو باغ مشغوله به همین دلیل تو خونه نیس که تو برنامم باشه خخخخخخخ یادم رفته بود بهتون بگم یه ماهی که دخترمو کلاس نقاشی گذاشتم چون خیلی علاقه داره هفته ای یبار میبرمش که نمیدونم با این وضعم فردا بتونم ببرمش یا نه
پرنسس جون معلومه خیلی برا ادامه تحصیل مصممی من لیسانس مترجمی زبان انگلیسی دارم یه مدت بسرم زد ارشد شرکت کنم بعدش دیدم حال و حوصله و انگیزه درس خوندن ندارم و ولش کردم من به کارای هنری خیلی خیلی علاقه دارم و میشه گفت تقریبا بیشترشو بلدم از بافتنی و روبان دوزی و مجسمه سازی و معرق گرفته تا گلسازی و....تنها چیزی که هیچ علاقه ای ندارم و اصلا هم بلد نیستم خیاطیه یعنی اینطور نیس که خودمو وقف کارای خونه بکنم تفریح و گردش هم برام خیلی مهمه تو زندگی ولی هر روز یه ساعت برام کافیه که خونم همیشه تمیز باشه البته غیر از تمیز کاری روزمره و آشپزی بازی با دخترم از همه مهمتره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام پرنسس جان ممنون از لایک کردنت و ممنون از پاسخت دوست تازه وارد آهوپا ، خوش اومدی ...بگو جانم ...شما برامون حکم یه تنوعِ لازم الاجرائی !!! هههه شاید با شنیدن حرفای یه دوست مجرد ، یاد دوران مجردی خودمون و اهداف عجیب الغریبمون بیفتیم و ... پرنسس جان حرفات عالی بودن می گم یه چند روزه خیلی درگیر کار خونه شدم ...شایدم جو گیر شدم ! ههه من برنامه ی فردامو با جزئیات فراوان می زارم ، بلکه از ترس آبروریزی هم شده ، همه شو تا جایی بشه و در توانم باشه اجرایی کنم شرمنده که زیاده ولی خب می خوام خودم و شما هم انگیزه پیدا کنیم و کنید و نظرات شما رو هم بدونم :
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
چهارشنبه 7 خرداد برنامه ی صبحگاهی : بیداری در ساعت مناسب ...حدود 8 جمع و جور صبحگاهی تهیه ی صبحانه ی دخترجان (فرنی ) خوردن صبحانه ی خودم تهیه ی نهار شستن توالت (گلاب به روتون ) * خواندن کتاب سینوهه دادن صبحانه ی دختر جان رفتن به منزل مامان مقدمات نهار آماده شدن خودم برای ورود همسرجان بازی با دخترگلم کنترل خشم و عصبانیت * (مرتب کردن کمد رختخواب ها ) ** همه در کل 5 ساعت و نیم برنامه ی ظهرگاهی : دادن نهار دختر گلی خوردن نهار شستن ظرف ها دستمال روی کابینت ها و تمیزی گاز جاروی آشپزخانه خواندن کتاب برای دخترعزیزم خواباندن دخترکم گردگیری هال (جاروی هال ) * خواندن کتاب مادر کافی ** برنامه ی شبانه رو نمی نویسم ، اگه اینا اجرایی شد ، اون رو هم می نویسم ... چطوره بنظرتون !؟ من بیشترین تمرکزم روی صبح هست . از غروب به عبد اکثرا بیرون می ریم یا خیابان یا خونه ی پدر مادرهامون .
اون ستاره دار ها و اون داخل پرانتز ها ، ینی کارهای مهم جایزه دار اگر برسم و انجامشون بدم ، باید به خودم جایزه بدم واقعا . آخه بعضیاشون ، موندن یه مدته ! یا در شرایط فردا ، یکم انجامشون سخته یا زمان ر تر هستن ! همین
سلام من اومدم حاضریمو بژنم و برم فقط آتنا جون برنامه جاروی هال رو گذاشتی بعد از خوابیدن دختر خانومت،بیدار نمیشه؟ بقیش خیلی خوبه
برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          
پرنسس خانه دار پست ها : 757 عضویت:1392/10/17 1393/3/7 - 7:01 صبحگزارش پست نامناسب لینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلاممهسان جون راستش من یه مشکل بزرگی میبینم اونم نه از یک زن و شوهر که 2ماهه ازدواج کردن، از مادر و پدری که 3 تا بچه دارن منظورتومتوجه نشدم میشه بگیییییییییی؟من ذهنم داغونه ازش نخواه جواب معما بده خودت بگو واماامروز من دیشب قبلش به بابای بچه ها گفتم مشب ساعت 10 برقوخاموش میکنم گفت نههههههههههه خیلی زوده گفتم خوب 11 گفت نه نمیشه 12 به بچه ها هم گفتم جدی نگرفتن شامم وسریع اماده کردم همسرم مهمون داشت بهش اس دادم که امشب قرارشام روزودبخوریموزود بخوابیم شب شد ول کن این مهمون بازیاتو اذانو که دادن ماسسفره شام بودیم خوردیم ونماز وساعت 10 برقوخاموش کردم 11 همه خواب بودن جز خودم کلی زحمت کشیدم تا 12 خوابم برد نت هم نیومدم الانم اومده بودم قسط وام پرداخت کنم که یه پنجره هم واسه خودم بازکردم صبح ساعت 8 بیدارشدم دختربزرگموشوهرم رفته بودن مدرسه وسطی هم درحال صبحونه خوردن بودورفت دوباره دراز کشیدم اما خوابم نیرد هم ش فکرمیکردم چطوری شروع کنم ؟عرق کاسنی خوردم ورفتم دوش گرفتم واومدم بیرون دخترم بیدارشد مشتری اومد رفتم ارایشگاه تا 11 بعدهم اومدم خورشت قورمه گذاشتم واسه ناهار الانم دیگه بریم ناهارواماده کنیم واسه خوردن موفق باشد راستی باشگاه میخوام برم یک روز درمیان از یه رب به نه تا ده ونیم باشگاه ایروبیک وبدنسازی چاق نیستم لاغرهم نیستم فقط میخوام فرم بدم به بدنم راستی روغن فندق زدم به ابروهام زینک زدم صورتم واسه جوشهام دیروز هم ماسک خاک رس گذاشتم عصری واسه اینکه گونه هام افتاده نشه وپوستم سفت بشه وضدچروک هست شب هم موقع خواب باگلاب صورتموشستموخوابیدم به بچمم امروز هیچی ندادم تا خودش غذابخواد کلافم کرده شربت تریس اوریکس میدم بهش اشتهااوره مثلا اماانگارنه انگارررررررررررررر دوتا کتاب دانلودکردم دوتالینک از تاپیک ظرافت زنانه درمورد اینکه بامردم چطوری برخورد کنیم باید بخونمشون امیدوارم باهم موفق به تغیرزندگیمون بشیم دوستان
سلااااام بچه ها من حس خییییییییلی خوبی دارم... قبل از اینکه این تاپیکو بزنم و دوستای به این خوبی پیداکنم خیلی ذهنم درهم و برهم بود اما الان خیلی آروم شدم سعی میکنم کارامو خوب انجام بدم و بعد بیام اینجا و " با افتخار" گزارش بدم... خیلی از حضورتون ممنونم
انوشه جونم سلام چه خبر از اوضاع پاهات؟نگرانم، بهتری؟کلاس نقاشی دخترت چی شد؟ "یه برنامه کلی در نظر گرفتم برا تمیزکاری که هم خسته نشم و هم همیشه خونم برق بزنه،؛البته برا خودم هم وقت گذاشتم مثلا اصلاح ابرو و دوش و مانیکور و از این حرفا" واقعا عاااالی بود کارت، منم همچین برنامه ای دارم اماالان با توجه به درسم که زیاد هست نمیرسم بهش فعلا کاملا خودمو زدم به بی خیالی، هفته ای یکی دوبار با شوهرم خونه رو تمیز میکنیم، جارو و سرویس بهداشتی و موقع تلفنی حرف زدن هم گردگیریمو انجام میدم...خیلی جواب میده بابا انوشه جون تو دیگه خیلی خوب داری جلو میری، صبرکن ماهم بهت برسیم در مورد ظرف شستن هم عزیزم منم همیشه دستکش دستم میکنم، اماااا هر روز فقط دوبار ظرفارو میشورم که وقتم گرفته نشه عزیزم یه خبری از خودت بده ببینیم چی شد؟حالت خوب شد؟ انوشه جون عزیزم چرا شما در مورد برنامه دیگران نظر نمیدی قربونت برم؟ من که خیلی به نظرات دیگران نیاز دارم شماها دوستای منین، لطفا اشکالات زندگیمو بهم بگین
مهسان جووووون زدی تو خال آفرین دقیقا مشکلی که وجود داشت همینی بود که داری حلش میکنی بابا چه اقتداری داری تووووو مشکلی که من اون موقع دیدم این بود که تا دیر وقت با همسرت بیدار میموندید...خب این تمااام فرداتون رو داغون میکرد...اما تو حلش کردی اونم به سرعععت " راستی باشگاه میخوام برم یک روز درمیان از یه رب به نه تا ده ونیم باشگاه ایروبیک وبدنسازی چاق نیستم لاغرهم نیستم فقط میخوام فرم بدم به بدنم" چه پیشرفت عالی ای داشتی، خوش به حالت منم خیلی دلم میخواد خوش اندام بشم اما وقت ورزش ندارم فقط میتونم یه رژیم نصفه نیمه بگیرم چون شیرده هم هستم "روغن فندق زدم به ابروهام زینک زدم صورتم واسه جوشهام دیروز هم ماسک خاک رس گذاشتم عصری واسه اینکه گونه هام افتاده نشه وپوستم سفت بشه وضدچروک هست شب هم موقع خواب باگلاب صورتموشستموخوابیدم " عزیزم همسر من وقتی من از این کارا میکنم انقدر خوشش میاد... وقتی میبینه من به خودم میرسم خیلی حس خوبی داره همسر شما هم حتما همینطوره بازم اگر از این کارا کردی برامون بنویس مشکل شما و انوشه جون یک چیزه منظورم غذا نخوردن بچه هاست کاش بنویسید که روندش مثبت بوده؟ منفی بوده؟ کاش همدیگه رو در جریان بگذارید عزیزم از شما هم میخوام که در مورد برنامه های من و بقیه دوستان نظر بدی، خیلی کمک کننده خواهد بود مخصوصا اینکه خودت تونستی به این خوبی برنامه خانواده رو تنظیم کنی:)
دوستان من از 7 تا 9 خوندم از 9 تا 11 خوابیدم بعد دوباره از یازده خوندم تا تقریبا یک آها... صبحانه هم خوردم:) چون فردا امتحان دارم همسرم خیلی کمکم میکنه وقتی میبینه من چقدر دوست دارم خوب امتحان بدم، بیشتر کمکم میکنه دو صفحه بخونم دور دوم خوندنم تموم میشه
سلام به همگی.آفرین به شما مخصوصا آتنا و مهسان عزیز.من میخوام امشب یه برنامه توپ بریزم و از فردا خودمو تا جایی که میشه ملزم به اجراش کنم.تا کی هر روز بیام و بگم امروز هیچکار نکردم پس تا فردا خداحافظ.راستی منم نگران انوشه جونم بیا خبر بده عزیزم
بچه ها جون سلام! تا اونجا که فهمیدم خوب دارین پیش میرید.خیلی پستا رو سریع خوندم چون هر لحظه ممکنه بچه ها از خواب بیدار شن و آرامشم به زوال بره! برام توضیح می دین این جا باید چی کار کنم؟ برنامه ی روزانه مو بذارم و فردا بیام بگم چه کارا کردم یا نکردم و برای بقیه هم نظر بدم؟ برنامه های بلند مدتمون رو هم بنویسم؟
ﺳﻼﻡ ﺧﺎﻧﻮﻣﺎ.ﻣﻦ 21 ﺳﺎﻟﻤﻪ و ﻣﺠﺮﺩﻡ و اﻟﺒﺘﻪ ﻳﻪ ﺩاﻧﺸﺠﻮﻱ,ﺧﻮاﺑﮕﺎﻫﻲ! ﻣﻴﺪﻭﻧﻴﺪ ﻛﻪ اﻻﻥ ﻫﻤﻪ ﺩاﻧﺸﺠﻮﻫﺎ اﻣﺘﺤﺎﻧﺎﺷﻮﻥ ﻧﺰﺩﻳﻜﻪ.. ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﻣﻦ ﻃﻮﻝ ﺗﺮﻡ ﺩﺭﺱ ﻧﺨﻮﻧﺪﻡ و 2ﻫﻔﺘﻪ ﻭﻗﺖ ﺩاﺭﻡ ﺗﺎ اﻳﻦ ﺩﺭﺳﺎ ﺭﻭ ﺑﻪ ﻳﺠﺎﻳﻲ ﺑﺮﺳﻮﻧﻢ. ﻣﻨﺘﻬﺎ ﺧﻮاﺏ و اﻳﻨﺘﺮﻧﺖ و ﺑﺎﺯﻳﮕﻮﺷﻲ ﻫﻴﭽﻮﻗﺖ ﻧﻤﻴﺰاﺭﻩ ﻣﻦ ﺩﺭﺱ ﺑﺨﻮﻧﻢ.ﺑﺮا ﻫﻤﻴﻦ ﻣﻴﺨﻮاﻡ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﺑﺪﻡ ﺧﻮﺩﻣﻮ.ﺑﺪﻡ ﻣﻴﺎﺩ اﺯﻳﻦ ﻭﺿﻌﻴﺘﻢ.. ﻓﻌﻼ ﺑﺎﻳﺪ ﺧﻮاﺑﻤﻮ ﺗﻨﻆﻴﻢ ﻛﻨﻢ و ﻛﻤﺘﺮ ﭘﺎﻱ ﻧﺖ ﺑﺸﻴﻨﻢ ﺗﺎ ﻭﻗﺘﻢ ﻫﺪﺭ ﻧﺮﻩ.