2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853096 بازدید | 4297 پست
سلام عزیزم، خواهرم سرگیجه نشونه اضطراب و استرسه.  و استرس و اضطراب از صعف زیاده بدنه.. بله افر ...

همش به این فکر میکنم که نکنه خوب نشم و این سرگیجه ها و حالات روحیم بمونه روم. اینقد ترس و استرسم زیاده که که حتی نمی تونم کاری برا بهتر شدن خودم انجام بدم حتی نمیتونم تصمیم بگیرم به روانپزشک مراجعه کنم یا نه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همش به این فکر میکنم که نکنه خوب نشم و این سرگیجه ها و حالات روحیم بمونه روم. اینقد ترس و استرسم زیا ...

این حالات و افکار  رو منم و دوستان اینجام داشتیم. از کم شروع کنید به تغییر. از نوشتن کمک بگیرید. مطالب 30 صفحه اول تایپیک رو بنویس بذار دم دستت کم کم رعایت کن. برید دکتر آرامبخش صعیف میده کمکتونه. تا بعد بتونید به خودتون کمک کنید.

‌؛‌zb:

خواهرای گلم خواهشا خودتونو رها نکنید

آدمی که خودشو رها کنه سر بار بقیه میشه

به هرسختی هست به داد خودتون برسید

ميبينم افرادی که حواسشون به خودشون نیست و با افکار وسواسیشون اطرافیانشون اذیت میشن

ورزش کنید

اصلاح تغذیه کنید. پاکسازی کنید.

هرکاری بلدین یا گفتم

پشت گوشت بندازیم

کم کم  اوضاع بدتر میشه

زمانو با پشت گوشت انداختن از دست ندید

این حالات و افکار  رو منم و دوستان اینجام داشتیم. از کم شروع کنید به تغییر. از نوشتن کمک بگیرید ...

ینی واقعا بودن کسایی که سرگیجه و لرزششون بدون دارو رفع بشه؟؟ ببخشیدا اینقدر سوال میپرسم واقعا در حال حاضر شاید کسی نیست که بتونه مثل شما درکم کنه 

‌؛

دوستان گلم زیاد دنبال دکتر نباشید

دکتر که معجزه نمیکنه

دکتر حداقل  کارش دارو هست

دارو هم هیچ موقع معجزه نمیکنه

کمی زمان لازم دارید

کمی صبر نیاز است

کمی ارامش

کمی یادگیری تکنیک‌های رسیدن به خود

کمی نجوا با خالقتون

تحرک

اصلاح تغذیه

پشتکار و ادامه‌ دادن

کنارش دارو

همش گیر دادن به دارو و دکتر بی‌فایده است

ینی واقعا بودن کسایی که سرگیجه و لرزششون بدون دارو رفع بشه؟؟ ببخشیدا اینقدر سوال میپرسم واقعا در حال ...

بله عزیز صدها مورد من مراجعه داشتم. بیایید خصوصی داخل گروهم در ایتا

سلام مامانل عزیزم

یه سوالی داشتم

من ازین ماه کلا از روغن‌های سالم مثل روغن ارده کنجد و روغن حیوانی استفاده کردم

ولی دوستان میگن که روغن ارده کنجد مناسب سرخ کردن کتلت و... نیست

حالا من موندم از چه روغنی واسه سرخ کردن کتلت و کوکو... استفاده کنم؟؟؟ 

‌؛‌zb: خواهرای گلم خواهشا خودتونو رها نکنید آدمی که خودشو رها کنه سر بار بقیه میشه به هرسختی هست ...

سلام عزیزم.من شش ماه هست زایمان کردم.قبلا خیلی ادم بیخیال و بی غمی بودم .الان نسبت به همه چیز نا امیدم.حوصله هیچ چی رو ندارم.دلم میخواد بمیرم.حس میکنم توان هیچ کاری رو ندارم.کسی رو دوست ندارم.دلم نمیخواد به خودم برسم.دلم نمیخواد جایی برم.حس میکنم همیشه مریضم

الانم که پاییزه کلا دلم داره میترکه.الانم که شب هست یا عصرا دارم میمیرم.سه تا بچه دارم .سی سالم هست.لطفا کمکم کنید.طب سنتی.مشاور.دکتر.هیچ فایده نداره...والا از ناچاری پیش دعا نویسم رفتم.که اصلا اعتقادی ندارم به حرفاشون.همش حرفای نا امید کننده میزنن و مدام تو ذهنم تکرار میشه.

دلم میخواد هر چی تو ذهنم هست رو بریزم دور .نمیشه.چیکار .کنم دلم میخواد حتی واسه یکبارم که شده مثل قبل زندگی کنم.از همه چیز لذت ببرم.همش ترس دارم دلهره.دلم برای بچه هام میسوزه.میگم بچه های من چه گناهی کردن که من مادرشون باشم.وسواسی شدم.طب سنتی که رفتم جوشانده گرم داد از بس خوردم گرمیم شد گوشام عفونت کرد گذاشتم کنار.و

دوس دارم یکی بهم کنه که دوباره به زندگی عادی برگردم .خیلی حس بدیه حوصله هیچی ندارم.چیکار کنم .حتی بعضی وقتا میگم اگر من وجود نداشته باشم.شوهر و بچه هام شاید زندگی بهتری داشته باشن.اگر میتونید بهم کمک کنید ممنونتون میشم

الانم که پاییزه کلا دلم داره میترکه.الانم که شب هست یا عصرا دارم میمیرم.سه تا بچه دارم .سی سالم هست. ...

سلام خواهرگلم. شما اولین نفری نیستی که واسه افسردگی بعد زایمان به من پیام داده و آخرین هم نخواهید بود😂

عزیزم اکثر خانمهای تازه زایمان کرد تو همین تاریخها صعیف میشن چون قوت تنشون کم میشع. با دارو گیاهی که اصلا درست نمیشه.

شما باید چیزای مقوی بخورید و تحرکم داشته باشید تا این حالات بره. 

کنارش معنویت خودتون تقویت کنید

.  خانمهای زیادی از وقتی تایپیک زدم این حالات رو برای من فرستادن که الان  بعد گذشت زمان خیلی‌هاشون که باهاشون در ارتباط هستم خوب شدن. 

اقلا جای نگرانی نیست 

این حالات صد در صد رفع میشه. 

30 40صفحه اول تایپیک رو بخونید ودر حد توان شروع کنید اصلا فشار نیارید به خودتون. 

اگر خیلی اذیت هستید حتما کنارش به روانپزشک مراجعه کنید و دارو هم کنار کارای گفته شده شروع کنید. از دارو خوردن نترسید. 

قول میدم دوبار َشاد بشین. 

شما بدنتون صعیف بوده که باردار شدید. الان نیاز به تقویت و رسیدگی دارید. 

البته کمی زمان لازمه. چون تقویت بدن چندین ماه زمانبره. چند روزه چند هفته امکان نداره. 

خواستید بیایید گروهی از همین تاپیک.