2777
2789

معلمم و تدریس خصوصی دارم و یه پیج هم دارم در راستای همین اموزش درامدم ازش خیلی خوب بود ولی الان ۴ ماهی میشه کلا فعالیت ندارم 

میدونم که وقت بذارم خودم یکم اموزش ببینم عالی میشه همه چیز اما همش بهونه میارم 

جا ندارم اتاقم با مادربزرگم یکیه اونم سرطانیه بیشتر وقتا خوابه 

نمیتونم محتواظبط کنم یا من تا از اموزشگاه بیام شب میشه چراغ روشن بذارم 

بقیه جاها هم عموهای معتادم تو خونن 

من خودم میرم حموم موکت میندازم کارامو میکنم ولی به کارای پیج نمیتونم صدا میپیچه برای ویس و تولید محتوا 

انقدر ناراحتم 

همه دارند پیشرفت میکنن 

سرم داره میترکه انقدر فکر کردم 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

والا بنظرم خداتو شکر کن یه پیج داری امید داری بهش من لنگ دو قرون درامدم! اموزش چی میدی پیج؟ زبان؟ چه زبانی؟ بنظرم میتونی یه تایم که روز خلوتی در هفته بزاری بری یه مکان عمومی برای ضبط محتوا. یا همون اموزشگاه هم نمیشه ؟

والا بنظرم خداتو شکر کن یه پیج داری امید داری بهش من لنگ دو قرون درامدم! اموزش چی میدی پیج؟ زبان؟ چه ...

راستش معذبم تو موسسه 

خیلی فکر کردم راهی پیدا نکردم

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم؛ من چند ماهی هست که تاپیک های شما رو میخونم؛ میخواستم بگم به خودت خیلی افتخار کن که توی همچین شرایطی این همه موفقیت به دست آوردی؛ من خودم پشت کنکور تجربیم؛ با اینکه همیشه شاگرد اول کلاس بودم و خیلی درسخون، ولی با این حال چندین ساله که پشت کنکورم

وقتی دیدم با این شرایطی که میگی، اینقدر رتبه عالی آوردی، به خودم گفتم باید از تو یاد بگیرم و الگوم تو باشی

البته منم این چند سال اخیر درگیر یه سری مشکلات پشت سر هم شدم و افسردگی و وسواس و یه سری مشکلات روحی برام پیش اومد

فقط میخوام بهت بگم، مطمئنم یه روزی به همه ی چیزایی که میخوای میرسی و زندگیت عالی میشه

خداوند به داشتن بنده هایی مثل تو افتخار میکنه

همچنان امیدتو از دست نده؛ برات از ته دلم خوشبختی واقعی رو آرزو میکنم؛ چون لیاقتشو داری

برای منم دعا کن که به هدفم برسم و مشکلاتم حل بشه