2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853121 بازدید | 4297 پست

سلام عزیزم مامانل جان شما دچار فلج خواب هم میشین ؟من خیلی درگیرشم 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خرده توضیحش بده

مثلا یهو خواب بیدار میشم ن میتونم حرف بزنم ن نفسم بالا میاد ن میتونم تکون بخورم فقط چشام بازه حتی توهم میزنم 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
مثلا یهو خواب بیدار میشم ن میتونم حرف بزنم ن نفسم بالا میاد ن میتونم تکون بخورم فقط چشام بازه حتی تو ...

شاید من اینطور نشده باشم

کلا یه سری علائم دوستان باهم مشترکه

علائم خاصی هم دوستان به من گفتن

. کلا بیماری‌های اعصاب از سردی بدن بوجود میاد. شما درمانو با تغییر تغذیه و تحرک منظم و تغییر روش زندگی شروع کن. حتما نتيجه میده  نا امیدنباش. شما سردی بدنت بالا رفته. باید گرمش کنی. خواب زیاد  کم تحرکی  غذاهای سرد این علائم میده

شاید من اینطور نشده باشم  کلا یه سری علائم دوستان باهم مشترکه  علائم خاصی هم دوستان به م ...

اره الان دارم کم کم با اینجا و حرفایی ک دکترم گفته بود پیش میرم ولی خیلی شدید تر شده گفتم بپرسم شاید تجربشو دارن مرسی عزیزدل جواب دادی😘

اره الان دارم کم کم با اینجا و حرفایی ک دکترم گفته بود پیش میرم ولی خیلی شدید تر شده گفتم بپرسم شاید ...

عزیز بیا تو گروه دوستان  واتساپ.

به خاطر تغییر آبو هوا هم هست. آب و هوا خیلی مؤثره و ما غافلیم.

خیلی خیلی باید رو تغذیه زوم باشی چندین ماه

عزیز بیا تو گروه دوستان  واتساپ. به خاطر تغییر آبو هوا هم هست. آب و هوا خیلی مؤثره و ما غافلیم ...

عزیزم واتساپ ندارم  ☹اشکال نداره از همین جا میخونم 😄😍

اره درس میگین واقعا

مثلا یهو خواب بیدار میشم ن میتونم حرف بزنم ن نفسم بالا میاد ن میتونم تکون بخورم فقط چشام بازه حتی تو ...

شبا مغزیجات بخور. غذاهای خیلی گرم. شبا تحرک داشته باش. ساعات خوابتو کم کن. با وضو بخواب. قرآن بذار بالا سرت. تحرکتم کمه.

شبا مغزیجات بخور. غذاهای خیلی گرم. شبا تحرک داشته باش. ساعات خوابتو کم کن. با وضو بخواب. قرآن بذار ب ...

مغزیجات فرق نداره چی باشه ؟

سلام دوست عزیز. ممنون از وقت و انرژی که میذاری

من گاهی از استرس زیاد علاوه بر نشونه های دیگه حس میکنم توی مغزم داغ میشه ...  کسی همچین حسی رو داشته؟

سلام  پیج کاری من @ORIF-SHOP-YAZD    ممنون میشم فالو و حمایت کنین  

و اینکه توی جمع بودن برای درمان افسردگی خیلی خوبه. ولی الان بخاطر کرونا توی جمع بودن خودش یه استرس اضافی میاره باید چیکار کرد؟؟  

سلام  پیج کاری من @ORIF-SHOP-YAZD    ممنون میشم فالو و حمایت کنین  
و اینکه توی جمع بودن برای درمان افسردگی خیلی خوبه. ولی الان بخاطر کرونا توی جمع بودن خودش یه استرس ا ...

خب  الان من خودم مسجد  و پارک میرم. دور تر بنشینید. ماسک بزنید شربت عسل هر روز بخورین. تغذیه خوب باشه مشکلی پیش نمیاد.  ترستون زیادیه که اکثرا دارن وحالت وسواسی داره. تغذیتون سالم باشه مشکلی پیش نمیاد. 

سیستم دفاعی بدنو قوی کنید  یه کرونایی رو بغلم کنید😂 کرونا نمیگیرید

من یه روزم قرنطینه نکردم خودمو  ماسکم نمیزنم اصلا. ولی تغذیه رو مواظبم