2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853018 بازدید | 4297 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستان اگه برنامه بهتر شدن دارید باید تغذیه تون از بقیه خانواده مدتی جدا کنید.  الان غذاهای موج ...

عزیزم من بخاطر معدم نمیتونمدکلسیم بخورم نمیدونم بجاش چی بخورم که معدم داغون نشه کلسیمم فراهم بشه 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...
مامانل نوشتی روغن زیتون میخوردی  من امروز روغن زیتون گرفتم اومدم یه قاشق خوردم نتونستم حالم دا ...

با عگغذا بخور رو برنج بریز 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...
مامانل نوشتی روغن زیتون میخوردی  من امروز روغن زیتون گرفتم اومدم یه قاشق خوردم نتونستم حالم دا ...

واسه شما که تازه میخوری بی بو بهتره. من الان کلا از روغن‌های اشپزی مه. تو غذا میزنم. خالی هم میشه 

ولی عالی. کم کم عادت میکنی. تو غذا از کم شروع کن بعد زیاد کن تا حساسیتت میره

عزیزم من بخاطر معدم نمیتونمدکلسیم بخورم نمیدونم بجاش چی بخورم که معدم داغون نشه کلسیمم فراهم بشه&nbs ...

عزیز میگن مغز ها خوبن چهار مغز. از آمپول تزریقی استفاده کن تا معده ات بهتر بشع. تو غذاهات استخون  بریز له بشه

سلام عزیزم من اولین باره میام می نی سایت برام جالب بود حرفات ما تو رشت زندگی میکنیم الآنم اول زمستانه من دوماه که چند روز خوبم اما بعدش به شدت استرس و افکار منفی وبعد گریه زیاد خیلی وزن کم کردم خیر سرم میخام باردار هم بشم فیبروم هم دارم دکتر گفت زود باید برم اقدام ولی طبیعی نیستم میترسم انواع و اقسام دکترها رفتم اما هیچی نبود روحم داغونه خیلی ضدحال خوردم تو زندگی کلا طبعمم سرده میخام کارایی که میگی شروع کنم دوماه دیگه بچه بیارم نذر نیاز فراوون کردم نماز خون هم هستم قرآن خون هم هستم اما خوب چه کنم گرفتارشدم کارهایی که شما میگی رو انجام میدم پیش روانشناس هم دارم میرم چون نمیتونم دارو استفاده کنم واقعا نمی‌دونم که چم هست 

سلام عزیزم من اولین باره میام می نی سایت برام جالب بود حرفات ما تو رشت زندگی میکنیم الآنم اول زمستان ...

عزیزم واسه بچه دار شدنت دوماه کمه به نظرم

. بذار قوی‌تر بشی وگرنه بعدش بیشتر اذیت میشی. بدن صعیف که بازدار بشه  یا هی تکرار سقط داره یا استراحت مطلق میشه. بعدشم بعد زایمان افسردگی بعد زایمان میگیره. الان خیلی خانمها دیدم با بیجونی بازدار میشن بعد باید مشکلات بیشتری تحمل کنن. اول بدنتو قوی کن. به دکترتم بگو توان جسمی و روحی ندارم

خواستی بیا خصوصی

بچه ها کسی تجربه استفاده از مکمل امریکایی رویال ژل رو داره؟ واقعا اثرگذاره؟

یه خانمی تو اینستا میگفت یک ماه استفاده کردم وسواس و افسردگیم خوب شد 

بعد گفت وقتی خوب شدم نمایندگیشو گرفتم دیگه اینو که گفت راستش گفتم شاید داره تبلیغ میکنه

عزیز میگن مغز ها خوبن چهار مغز. از آمپول تزریقی استفاده کن تا معده ات بهتر بشع. تو غذاهات استخون &nb ...

عزیزم امپول چی ؟ شما دیدی کسی امپول کلسیم بزنه ؟ 

بچه ها کسی تجربه استفاده از مکمل امریکایی رویال ژل رو داره؟ واقعا اثرگذاره؟ یه خانمی تو اینستا میگف ...

ژله رویال از کندو دارهای ایرانی بگیرین. دوستان گرفته بودن گفتن خوبه. تو تقویت ضعف بدن که ریشه افسردگی هستش

عزیزم امپول چی ؟ شما دیدی کسی امپول کلسیم بزنه ؟ 

آره کلسیم د3 من خودم هر سه ماه میزنم خانمهای ایرانی اکثرا کمبود کلسیم د 3 دارن.من خودم لبنیات فقط کره محلی و سر شیر محلی میخورم. پنیر و شیر خیلی کم.