من سه سال پیش چار استرس و افسردگی شدم. بی دلیل چون مشکلی تو اطرافم نبود. بعد حدود 2 سال خیلی کارها انجام دادم تا نتیجه گرفتم. ولی واقعا بدون دارو از اون حالت دراومدم. حالا علاقه داشتین تجربه هامو می نویسم.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سلام عزیزم من اولین باره میام می نی سایت برام جالب بود حرفات ما تو رشت زندگی میکنیم الآنم اول زمستانه من دوماه که چند روز خوبم اما بعدش به شدت استرس و افکار منفی وبعد گریه زیاد خیلی وزن کم کردم خیر سرم میخام باردار هم بشم فیبروم هم دارم دکتر گفت زود باید برم اقدام ولی طبیعی نیستم میترسم انواع و اقسام دکترها رفتم اما هیچی نبود روحم داغونه خیلی ضدحال خوردم تو زندگی کلا طبعمم سرده میخام کارایی که میگی شروع کنم دوماه دیگه بچه بیارم نذر نیاز فراوون کردم نماز خون هم هستم قرآن خون هم هستم اما خوب چه کنم گرفتارشدم کارهایی که شما میگی رو انجام میدم پیش روانشناس هم دارم میرم چون نمیتونم دارو استفاده کنم واقعا نمیدونم که چم هست
سلام عزیزم من اولین باره میام می نی سایت برام جالب بود حرفات ما تو رشت زندگی میکنیم الآنم اول زمستان ...
عزیزم واسه بچه دار شدنت دوماه کمه به نظرم
. بذار قویتر بشی وگرنه بعدش بیشتر اذیت میشی. بدن صعیف که بازدار بشه یا هی تکرار سقط داره یا استراحت مطلق میشه. بعدشم بعد زایمان افسردگی بعد زایمان میگیره. الان خیلی خانمها دیدم با بیجونی بازدار میشن بعد باید مشکلات بیشتری تحمل کنن. اول بدنتو قوی کن. به دکترتم بگو توان جسمی و روحی ندارم