2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853121 بازدید | 4297 پست
نظرت در مورد لواشک چیه ؟ لواشک خونگی آخه من زیاد می‌خورم..

لواشک اگه خیلی ترشه خوب نیست. محلی باید درست کنی.  عزیزم سرده طبعش. بهتره نخوری یا خودت با میوه های مختلف درست کنی خوبه. اگه لواشک سیب درست کنی عالیه

ممنون از دلگرمیت عزیزم💖 یه وقتایی یاد بچگیم میفتم که چقدر از ته دل شاد بودم و راحت زندگی میکردم دل ...

من خودم ی کم افسردگی داشتم که ازدواج کردم ولی الان داغونم.همش میگم اون موقع ها نگرانی زیادی نداشتم ولی حالا اصلا ی روزم حس خوب ندارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم ی کم افسردگی داشتم که ازدواج کردم ولی الان داغونم.همش میگم اون موقع ها نگرانی زیادی نداشتم و ...

عزیزم نا امید نباش  تلاش کن انشالله روزای شادی در انتطارته. کل تایپیک رو بخون نکته بنویس بذار دم دستت خواستی بیا گروه دوستان.

میشه لینک تاپیکی که گفتین رو بذارین؟ 

بله حتما

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2719209/تاپیک-بیماران-اعصاب-و-روان-بیاین-باهم-باشیم

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
من که به خاطر افسردگی تیروئیدمو از دست دادم همه ویزمو از دست دادم از وقتی تیروئیدمو عمل کردم هرکاری ...

از از دوستان هستن که با تغذیه گرم و ورزش تیروئید شونو درست کردن. اهل عمل باشید انشاالله در طی چند ماه شاهد بهبودتون خواهید بود

از از دوستان هستن که با تغذیه گرم و ورزش تیروئید شونو درست کردن. اهل عمل باشید انشاالله در طی چند ما ...

عزیز من کلا از دستش دادم بخاطر گره تیروئیدی مجبور شدم جراحی کنم😔