2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853202 بازدید | 4299 پست
راستی دیشب من طبق اونچیزی که نوشته بودید غروب به بعد خیلی دلم گرفته بود و احساس بغض داشتم، پاییزها ب ...

آفرین👏👏 آفرین به همتت

با خدا دوست بشی دیگه راهتو  پیدا کردی

همه این بالا پایین واسه اینه که بریم پیشش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دل کندن ازمال دنیاو وابسته نبودن بهش خیلی آرامش روحی میاره درموردکرامات بزرگانی مثل رجبعلی خیاط مرحو ...

بله وارد شدن به دنیای محض، استرس زاساست

، یه سری مشکلاتمون به خاطر اینه که به دنیا چسبیدیم وازشون طلب آرامش داریم. اصلا اونایی که ازشون طلب آرامش داریم تکیه گاه لرزانی هستن. مثل پول خانواده،  همسر. پست و درجه و.. .......

فصول سرد  پاییز و زمستان صبح زود و غروب این کار به شما حس خوب میده و مغزو گرم میکنه یه تکه چوب از بیرون بیارید گاهی کنار قابلمه روشن چند لحظه روشن کنید. نگران نباشید کل خانواده خوششون میاد از بوی دود چوب که به فراموشی رفته

شیرینی های سالم باید و حتما باید وارد تغذیه روزتون بشه. شما کم خونی داری باید روزی یه مشت کشمش بخوری ...

واقعا بدون عسل نمیشه آخه من خیلی بدم میاد از عسل اونم از وقتی که افسردگی گرفتم.شاید ی قاشقم نخورده باشم

واقعا بدون عسل نمیشه آخه من خیلی بدم میاد از عسل اونم از وقتی که افسردگی گرفتم.شاید ی قاشقم نخورده ب ...

با آبلیمو تازه چی مخلوط کنی؟ . ملس بشه دوست داری؟ مثل شربت آبلیمو درست کن. کلا  چیزای  شیرین دوست نداری؟  

با آبلیمو تازه چی مخلوط کنی؟ . ملس بشه دوست داری؟ مثل شربت آبلیمو درست کن. کلا  چیزای  شیر ...

نه اتفاقا شیرینی دوست دارم ولی از عسل خیلی بدم میاد.با آبلیمو مخلوط نکردم

نه اتفاقا شیرینی دوست دارم ولی از عسل خیلی بدم میاد.با آبلیمو مخلوط نکردم

عسل خواص خیلی خیلی خاصی داره که تو دنيا با هیچ چیز شیرین دیگه قابل مقایسه نیست. بزن تو چای. بزن تو شربتت. جای شکر مصرف کن. کم کم که معجزه شو تو بدنت ببینی عاشقش میشی. میشه تو شربت به صورت ملس خورد. فعلا تا  عادت کنی کم بخور.

خواهشا ورزشو ول نکنيد. خواهشا اشغال نخورید. خواهشا کارایی که گفتم و انجام بدین. تا خوب نشدین ادامه بدین. نا امید نشین.

زندگی سالم خیلی دلچسب و شیرینه چرا به غم بگذره.

خدا مارو واسه غم نیافریده.

ما تو تله بد زندگی کردن افتادیم یه خرده تقلا کنید از این تله خارج بشین. 

سلام خانوم عزیز  من امشب تا صفحه 16خوندم، واقعا از مطالب لذت بردم، من بیماری وسواس فکری دارم و ...

منم وسواس فکری داشتم ...سه سال دارو خوردم کنترل شد مجبور بودم بخورم چون معده و قلبم رو درگیر کرده بود...الان چند وقته داروهای رو کم کردم فقط ونلافاکسین و پرو گرانول روزی یه دونه میخورم...بخاطر کرونا قطع نکردم ترسیدم دوباره برگرده ...ولی در کل منم روش استارتر رو دنبال می‌کنم

عسل خواص خیلی خیلی خاصی داره که تو دنيا با هیچ چیز شیرین دیگه قابل مقایسه نیست. بزن تو چای. بزن تو ش ...

خدا بهترین ها رو نصیبت کنه می‌خوام همه حرفاتون تو ی دفتر بنویسم انشالا. خدا کمک کنه زود خوب میشم